JMCQ Pre Hyundai Santa Fe 3 Grand 2012-2017 Android 9.0 Auto Rádio Multimediálny Prehrávač 2 din RDS 4G+64 G GPS Navigaion Rozdelenej Obrazovky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€94.28

€154.56

Nákup FAQ: výrobok podporuje volantu ovládacie tlačidlá, podporuje originálne auto kamery (CANBUS potreby), podporuje non-originál kamery (podporuje viaceré fázy mechanizmov), podporuje originálne auto funkcií, ako je klimatizácia nastavenia (CANBUS vyžaduje, viac originálne auto funkcie sa vzťahujú na pôvodnú auto) Je vhodný pre váš automobil? 1. Začiarknite príslušné model a rok výrobku, a automobilový 2. Porovnať polohu inštalácie výrobku s autom, že treba inovovať 3. Skontrolujte, či výrobok je napájací kábel rozhrania je vhodný pre váš automobil (poznámka: nie všetky rozhrania z pôvodného vozňa musia byť pripojený) 4. Ak stále nemôžete súdiť, pošlite nám, prosím, originál autorádio miesto inštalácie (pohľad spredu) obrázok a pôvodnej rozhlasovej späť rozhranie obrázok pre nás Skutočný Android 9.0 systému, podpora aplikácie rozdelenej obrazovky, aby vaše používanie handier, podpora viac najnovšie aplikácie.

Najnovšie technológie, pomocou moderných Android navigačné riešenie, podporuje viac vlastné nastavenia a otvára ďalšie možnosti pre používateľov.

V porovnaní s pôvodným auto, je displej väčší, farby sú živšie, a podporuje prezeranie z viacerých uhlov. Nový rám je vyrobený podľa pôvodných auta, ktorý dokonale zapadá s autom a je ľahko nainštalovať.

Podpora split screen zobrazenie akýchkoľvek 2 aplikácie, kombinuje sa.

Podpora video a DVR aplikácie Plávajúce Okno, prispôsobiť polohu zobrazenia a aby váš zážitok z jazdy plné studené farby.

Hlavný ovládač používa mapy, navigáciu na ľavej strane obrazovky, a co-pilot alebo zadnej dieťa (cez video výstup), hodinky obľúbený TV program na pravej strane obrazovky.

Najnovšie android 9.0 4 jadra systému, podpora 1GB RAM + 16 GB ROM a 2 gb RAM + 32 GB ROM voliteľné, budeme naďalej uvádzať na trh viac výkonné stroje, venujte prosím pozornosť k našej shop Dostávať upozornenia na nové produkty).

Predvolené vstavané úprava je 12EQ (až 32EQ), a zvuk surround môže byť nastavené na rovnaký čas, čo vám umožní ponoriť sa do nádhernej hudby.

Podporuje takmer všetky aplikácie mapy. Pred odoslaním vašich obľúbených produktov, budeme nainštalovať najnovšiu offline mapu svojej krajiny pre vás, a na mape sa byť aktualizovaný v pravidelných intervaloch. Samozrejme, môžete tiež použiť on-line mapy.

Dlhý pracovný čas rádio, bude nevyhnutne viesť k nadmernej teploty, najmä v lete, čo ovplyvňuje životnosť rádio. Chladiaci ventilátor môže účinne riešiť problém vysokej teplote. môžete kúpiť kliknutím na tlačidlo "KÚPIŤ TERAZ" na obrázku nižšie.

Podporuje zadnej strane displeja. Keď auto je v obrátenom režime rádio sa okamžite prepnúť na obrazovke v zadnej časti auta na zaistenie vašej bezpečnosti jazdy.

Ak nemáte pôvodná kamera, môžete si ho kúpiť kliknutím na tlačidlo "KÚPIŤ TERAZ" na obrázku nižšie.

Podporuje pripojenie k ADAS DVR. ADAS DVR má viacero vstavaných pomocné jazdy technológií, vkladanie kvalitné TF pamäťovej karte na záznam každom okamihu vašej jazdy.

Viac a viac národný automobilový výrobné štandardy vyžadujú, aby sa vozidlá musia byť vybavené tlaku v pneumatikách poplašné zariadenie. Význam tlaku v pneumatikách poplašné zariadenie môže byť videný. Kliknite na obrázok nižšie kúpiť tlaku v pneumatikách poplašné zariadenia, pripojte rádio a spätnú väzbu vaše pneumatiky stav v reálnom čase.

Podpora Bluetooth spojenie, dial telefón Bluetooth, vstavaný mikrofón rádia, aj keď okolité prostredie je hlučné, rádio podporuje externé pripojenie mikrofónu, ktorý môže zaručiť svoju kvalitu hovoru.

Po odoslaní objednávky, sa musíme pripojiť produkt power test, potom načítať zadarmo mapu, testovanie výkonu, a potom použiť multi-vrstvou proti kolízii box a bublina šok taška cieľom zabezpečiť, že výrobok je bezpečne doručené do vašej ruky. Dodanie trvá 1-3 pracovných dní po nákupe, prosím, buďte trpezliví.

Asi po predaji:

Ak nie je problém po prevzatí tovaru, prosím, dajte nám šancu, aby vám slúžili. Prosím neotvárajte sporu. Spor sa spravuje platforme. Platforma nie je profesionálne a nemôže vyriešiť základné problémy. Prosím dôverujte nám. Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je možné Prostredníctvom www.projekt-psa.sk, sme sa vrátim k vám, do 12 hodín, vzhľadom k jet lag

FAQ

Otázka: Čo môžem urobiť pre rýchlejšie prepravu?

A: Prosím uistite sa, že necháte opraviť (mobilné) telefónne číslo/psč a dodaciu adresu na www.projekt-psa.sk, aby systém, žiadne worng informácie budú odkladu objednávky lodnej dopravy, colné odbavenie a miestne čas doručenia. Po uvedenie objednávku, prosím pošlite nám svoje auto podrobnejšie informácie na kontrolu, aby sa predišlo omylu. Venujte prosím pozornosť na odosielanie správ z www.projekt-psa.sk a odpovedať čo najskôr pre rýchlejšie prepravu.

Q: Má 4G verzia podporu mojej miestnej SIM karty?

To podporuje nasledujúce pásma

2G: GSM900(skupina 8); DCS1800(Band 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Pásmo 34); WCDMA(Pásmo 1); CDMA2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Kapela 39/40/41); FDD-LTE(Band 3); FDD-LTE(Band 3); TD-LTE (Kapela 40/41)

Štítky: logo santa fe 2013, 2019 santa fe, auto multimediálne, hyundai santa fe, bluetooth autorádio, 10 hyundai santa fe príslušenstvo, santa fe 2013, santa fe tm, santa fe, huindai santa fe
Pre Vozidla Značky/Modelu HYUNDAI
Funkcia 2 Rozdelená Obrazovka
Položka Veľkosť 23 cm*14*7 cm
Santa Fe-Rok 2015
Funkcia 4 DSP funtion
Vhodný Typ Vozidla Pre Hyundai Santa Fe 3 Grand 2012-2017
Druh Materiálu Metial+Plastov
Moc Von 4 x maximálne 45 w
funkcia 3 Wifi
TF/Micro SD Slot 2
Položka Hmotnosť 1.5kg
Pamäť RAM 2G
Funkcia 1 Plávajúce okno
Rozhranie USB
T3L verzia 1G+16 G Android 9.0
Názov Značky jmcq
Jazyk OSD Vietnamčina
ROM 32G
Din Double Din
Operačný Systém Android 9.0
Originálny Volant Ovládanie Podpora
Veľkosť Displeja 9"
Názov Modelu Android player 9.0
Hyundai Model santa fe
Napätie 12V
Rozlíšenie 1024*600
Pôvod CN(Pôvodu)
Max Externej Pamäte 32G
Digital Media Format JPEG
android verion andriod 9.0(T3L)
Pripojenie externého mikrofónu Podpora(T3L)
Špeciálne Funkcie Podpora 4G Siete
T3L verzia "plus" 2G+32 G Android 9.0

Napísať recenziu

JMCQ Pre Hyundai Santa Fe 3 Grand 2012-2017 Android 9.0 Auto Rádio Multimediálny Prehrávač 2 din RDS 4G+64 G GPS Navigaion Rozdelenej Obrazovky

JMCQ Pre Hyundai Santa Fe 3 Grand 2012-2017 Android 9.0 Auto Rádio Multimediálny Prehrávač 2 din RDS 4G+64 G GPS Navigaion Rozdelenej Obrazovky

0 Recenzie
€337.47

Auto Multimediálny Prehrávač Pre Toyota Camry 2012 2013 GPS Rádio stereo Hlavné Funkcie: 1.Rozlíšenie obrazovky:1024*600 alebo vyššie, Kapacitný 5 Bodov Multi-Touch, s Dual Zone funkcia 2.Video formát:Podpora HD 1080P /4K ISP Obrazovke 3.Rozlíšenie obrazovky:Vysoké

0 Recenzie
€207.81

Aotsr Android 10.0 auto DVD Prehrávač, GPS Navigáciu Pre Peugeot 407 rádio Sledovanie Multimediálnych hlavu jednotka Stereo Vhodné na Nissan Teana J32 2008-2013 Systém Android 1.Android 10.0=1G RAM +16 GB ROM 2.Android 10.0=2G RAM +32 GB ROM s DSP 3.Android 10.0=4G

0 Recenzie
€139.51

Auto Multimediálny Systém Toyota Highlander Kluger na roky 2009-2013 Nahradiť Originálne Radio CD / DVD Prehrávač, nehodí Auto s Továrne Navigácie. Upozornenie: Tento produkt nepodporujú factory GBL ozvučenie!! Rýchly & Vnímavý - najnovší Android 10 OS, 2.5

Súvisiace produkty