Nálepku nálepku 40*25 mm 800pcs/Roll prestupu Striebro PET Štítok Nepremokavé Tearproof Oilproof čiarového kódu

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.84

Vitajte na Amanda Supermarkete!

Veľká podpora, najnižšia cena za vás!

Dobrá komunikácia, Najlepšie služby pre vás

Náš pracovný čas je 9:00 do 24:00 (GMT+8), od pondelka do nedele.

môžete nechajte nám správu, keď sme sa off-line.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Dúfam, že sa dostane päť-hviezdičkový spätnú väzbu od vás, vďaka!

Produkt: Matné Striebro PET označenie Modelu: TM40*25 Špecifikácia: 40*25 mm,800 ks/Roll Materiál: Vysoko kvalitná Tepelná Prenos Striebro PET Hmotnosť: approxi 150g Package: 1 rolka Použitie: dlhodobého Majetku Štítok, Elektronické Etikete Výrobku,Knižnica, Knihy, Etikety, Obal, označenie,označenie tovaru,čiarového kódu,atď

Máme vlastný štítok výrobcu, a majú mnoho mnoho druhov rôznych veľkostí a z rôznych materiálov.Ak máte záujem o inú veľkosť,len pokojne dostať do kontaktu s nami, a my vám odpovieme vám čo najskôr.A môžeme tiež vyrobiť nálepku podľa priania zákazníka requrest,Ďakujem.

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme !

Tlač účinok vzorky

Poznámka : nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Tieto zmeny nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné náklady. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie nákupe.

Platby prijímame Alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné procesu alebo ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Doprava : Budeme testovať výrobky pred dodať, dúfam, že sa vám môže spokojní s našimi službami a kvalitu. Rôznych krajín dane colný sú rôzne, niektoré krajiny nie je potrebné colné daň, niektoré krajiny potrebujú dane, budeme deklarovať nízke colné faktúry na pomoc zákazníkom ušetriť peniaze, zákazník tiež nám môžu povedať, koľko vyhlásiť na colné faktúry. Nie všetky krajiny môže poskytovať elektronické produkt, Čínske colné sa to zastaviť. Ale naše kuriérom majú skúsenosti a kvalifikáciu ho doručiť, vyberte si nás, môžete nebojte sa o colné problém. A to nie je strach príliš veľa, ak svoj pozemok je na normálnej odosielanie spôsobom svoj pozemok je na normálnej odoslanie tak! To musí byť rýchlejšie, mesto, adresa a môžu trvá dlhšiu dobu s okraji adresu.

Vrátenie & Návrat nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Ak nie ste spokojní s položkami z akýchkoľvek dôvodov, prosím, vráťte položka k nám. Budeme radi, výmenu, alebo vám vrátime kúpnu cenu menej S&H. položka(y) musí byť vrátený v originálnom balení, vrátane kartónu, krabíc, a kópiu predaj zákazníkom faktúru. Náhradný tovar bude vymenený do 10 dní odo dňa, kedy sme sa prijímať vrátený tovar. Výmeny sú prijímané len v lehote 10 dní od našej lode dátum a podľa uvedených pokynov. Pri návrate položky k nám, kupujúci musieť zaplatiť za prepravné náklady. Kontaktujte nás, ak je tam niečo v neporiadku, budeme sa snažiť v našich silách, pre napájanie 100% zákazníkom spokojní služby!

Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť, sme vážim si každého zákazníka, a preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. Spätná väzba je veľmi dôležité, aby sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Ďakujeme vám za vašu účasť a vaše názory!

Štítky: posteľ list nepremokavé, zlato tepelný papier, textilné, prenášací papier rolka, odstrániť samolepka papier, šaty štítok, odtlačkový papier, prenos tepla vinyl, bodka samolepka papier, taška nápojov, Karbónový Papier
Druh kopírovací papier
Veľkosť Other
Názov Značky ETRONTONDA
Hĺbka 501-1000 Listov
Hmotnosť Other

Napísať recenziu

Nálepku nálepku 40*25 mm 800pcs/Roll prestupu Striebro PET Štítok Nepremokavé Tearproof Oilproof čiarového kódu

Nálepku nálepku 40*25 mm 800pcs/Roll prestupu Striebro PET Štítok Nepremokavé Tearproof Oilproof čiarového kódu

0 Recenzie
€30.15

Odolné Nízke Riešenie Výstup IO Predstavenstvo Náhradnú hraciu pre MiSTer pomocou fpga Multi-model Pevného Riešenie Stroj Hra Popis: l Vysokej kvality pre profesionálne použitie l Nahradiť starý, nefunkčný IO rada l, Vhodné pre nízke rozlíšenie

2 Recenzie
€4.92

Vonkajšie Vianočné Girlandy LED Záves Cencúľ String Svetlo, lampa 4-48M 120Leds Vnútorné časti LED Garden Party Stage Svetlo Ak Rusi, aby 4pcs/pack, 4pcs/pack bude odoslaný z Moskvy. Dodacia lehota je rýchlejšie. LED farba: Teplá biela / biela / multicolor / modrá Napätie:

0 Recenzie
€12.26

Japonský Diabol T Shirt Hip Hop Mužov Vytlačené Tshirts 2020 Streetwear Bežné Krátky Rukáv Topy Tees Letnej Pohode Mens T Košele S-3XL Mali by ste očakávať vrátenie dane do dvoch týždňov dať vaše package užívateľovi vrátiť. Avšak, v mnohých prípadoch dostanete

Súvisiace produkty