Stolnému Stojanu Magnetické Telefón Držiak Držiak Pre iPhone 12 Pro Max Mini Bezdrôtová Nabíjačka Base Desk Phone Držiteľov

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.57

€15.59

Odrážky: 1、Stojan pre Magsafe: Tento stojan vyhovuje pre Magsafe Nabíjačku, a pre iPhone 12, 12 Pro na 12 Mini, 12 Pro Max. Stojan umožňuje jednoducho zacvaknite ho a vezmite ho znova, zatiaľ čo nabíjanie súčasne. Jeden krok inštalácie a bez zmätkov.

2、Stabilné a nešmykľavé: mobilný telefón stojan je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny s pekným dokončiť. Nízke ťažisko, dizajn a Anti-slip podložky pod stojan, aby bolo stabilné pri používaní vášho telefónu na to.

3、, ktoré vám uľahčia Život: Pomocou tejto ploche držiaka telefónu doma na prop telefónu, môžete lepšie prezrieť recepty pri varení. Je to tiež skvelé pre na vašom nočnom stolíku, tak nie viac fumbling okolo ráno vypnúť alarm. Dal ho na svoj kancelársky stôl, a môžete vidieť na prichádzajúce oznámenia a hovory, keď je telefón v tichom režime.

4、Hands-free a úsporu Priestoru: telefón držiak na stôl vám poskytuje pohodlné pozorovací uhol, vaše ruky pri sledovaní videí na aplikáciu pre YouTube, pre Instagram, stojan pre MagSafe plnenie, čítanie recepty pri varení, a už tvár času s rodinou a priateľmi.

5、Vysoko kvalitné a Odolné: Tento držiteľ funkcie vedeckých ľudské telo, uhol pohľadu design, anti-sklzu a poškriabaniu-odolný silikón panel. Tento hliníkovej zliatiny stojan je ľahký a odolný.

Funkcie:

1. Stojan pre Magsafe: Tento stojan vyhovuje pre Magsafe Nabíjačku, a pre iPhone 12, 12 Pro na 12 Mini, 12 Pro Max. Stojan umožňuje jednoducho zacvaknite ho a vezmite ho znova, zatiaľ čo nabíjanie súčasne. Jeden krok inštalácie a bez zmätkov.

2. Stabilné a nešmykľavé: mobilný telefón stojan je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny s pekným dokončiť. Nízke ťažisko, dizajn a Anti-slip podložky pod stojan, aby bolo stabilné pri používaní vášho telefónu na to.

3. Aby Váš Život Jednoduchší: Pomocou tejto ploche držiaka telefónu doma na prop telefónu, môžete lepšie prezrieť recepty pri varení. Je to tiež skvelé pre na vašom nočnom stolíku, tak nie viac fumbling okolo ráno vypnúť alarm. Dal ho na svoj kancelársky stôl, a môžete vidieť na prvý pohľad, upozornenia na prichádzajúce hovory a keď je telefón v tichom režime.

4. Hands-free a úsporu Priestoru: telefón držiak na stôl vám poskytuje pohodlné uhol, voľné ruky pri sledovaní videí na aplikáciu pre YouTube, pre Instagram, pre TikTok, stojan pre MagSafe plnenie, čítanie recepty pri varení, a už tvár času s rodinou a priateľmi.

5. High-kvalitné a Trvanlivé: Tento držiteľ funkcie vedeckých ľudské telo, uhol pohľadu design, anti-sklzu a poškriabaniu-odolný silikón panel. Tento hliníkovej zliatiny stojan je ľahký a odolný.

Špecifikácia:

Materiál: Hliníková zliatina+silikónové

Veľkosť: o 12*11*10.5 cm/4.72*4.33*4.13 palca (Cca.)

Váha: cca 210g

Balenie Zoznam:

1 x Bezdrôtový Nabíjací Stojan (bez nabíjačky)

Len vyššie balenie obsahu, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov z kamery zariadenia, intenzita svetla a zobrazenie obrazovky, farbu položky môžu byť mierne odlišné od tej, ktorá je uvedená v obrázkoch.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby toleranciou 0,1-2 cm.

3. To je len držiak na nabíjačku, bezdrôtová nabíjačka nie je súčasťou balenia.

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky. My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení. Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Štítky: mac apple nabíjačky, iphone12 pro, etui transparentné iphone 12 mini, prenosné mobilné magnetické nabíjačky, volať iphone 12, iphon 12 pro max, desktop štýl bezdrôtová nabíjačka, magnetická nabíjačka telefónu x, model iphone 12, stolný stojan monitora
Kompatibilné Značky Univerzálny
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál zliatiny hliníka
Použitie stôl
Názov Značky Rondaful
Magnetické No
Má Reproduktor No
Nabíjačka No
Číslo Modelu -

Napísať recenziu

Stolnému Stojanu Magnetické Telefón Držiak Držiak Pre iPhone 12 Pro Max Mini Bezdrôtová Nabíjačka Base Desk Phone Držiteľov

Stolnému Stojanu Magnetické Telefón Držiak Držiak Pre iPhone 12 Pro Max Mini Bezdrôtová Nabíjačka Base Desk Phone Držiteľov

0 Recenzie
€105.79

1. Zvýšenie výšky vášho počítača, notebooku alebo monitora POČÍTAČA pre lepší uhol. 2. Klávesnica môže byť uložený pod udržať pracovnú plochu jednoduché, jasné a organizované. 3. Prijatie vysoká kvalita materiálu, odolné a elegantné. 4. Viaceré

1 Recenzie
€20.56

Produkt parameter tabuľka: L20 model lenivý držiak mobilného telefónu na obrazovke šošovky zväčšovacieho skla prijíma Fresnelove optika a akryl high-definition anti-modré šošovky, ktoré umožňuje prezeranie vplyv na obrazovke realistický a predstavuje trojrozmerný efekt

0 Recenzie
€3.21

Funkcie: Veľmi krásna mačka telefón/tablet, stojan Non-slip dizajn, bezpečnejšie používať Najlepšie dekorácie pre váš stôl Vysoko kvalitné materiály Popis: Vysoko kvalitné materiály Špecifikácie: Materiál:PVC Farba:farebné Package

0 Recenzie
€11.61

Telefón Držiak Na Mobilný Telefón Majiteľa Ľahký 360° Otočná Konzola Beží Telefón Remienok Na Ruku Alebo Športové Cvičenie Cvičenie, Behanie Odrážky: 1、Inovatívne Zdvíhacie Typ: predné a zadné 180 stupeň rotácie a ľavej a pravej 360 stupňov rotácie môže sa

Súvisiace produkty