Reolink NVR 16ch pre Reolink 4MP/5MP kamery ip P2P 24/7 záznam H. 264 videorekordér RLN16-410-Bez Hdd

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€258.71

Aplikovať na Viacerých Príležitostiach

Reolink RLN16-410 16 Kanálov 5MP PoE Network Video Recorder LEN pre Reolink IP Kamery (NIE JE SÚČASŤOU HDD)

24/7 Nepretržitého Nahrávania

Ak chcete 24/7 nahrávanie videa, alebo ak máte viacero IP kamery riadiť, to Reolink NVR je vaša najlepšia voľba. · Môžete nainštalovať až do 12TB HDD na 24/7 záznam a monitorovanie. · Podporovať všetky kamery nahrávanie v rovnakom čase (až 16 kamier). · Detekcie pohybu nahrávanie funkcia spustí nahrávanie iba vtedy, keď je detekovaný pohyb. Je to oveľa flexibilné a užitočné pre dlhšie nahrávanie.

Videnie na diaľku, Kedykoľvek a Kdekoľvek

Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k NVR vidieť live streaming a zostať v spojení. Na diaľku zobraziť NVR cez: zadarmo Reolink App na vašom mobilnom zariadení, zdarma Reolink Klienta na vašom počítači, TJ webový prehliadač.

Detekcia Pohybu-Bohaté Upozornenia

Keď sa niektorý z kamery detekciu pohybu, RLN16-410 by buzz ak chcete zavolať svoju pozornosť. To môže tiež odoslať e-mail a tlačiť, aby ste si a spustite Nahrávanie. Týmto spôsobom by ste mohli byť informovaní v reálnom čase pri invázii sa stane.

Nastavenie Detekcie Pohybu Plán pre NVR

Detekcie pohybu na NVRs je zapnuté po celý čas v predvolenom nastavení, používatelia môžu naplánovať, keď detekcie pohybu bude fungovať a keď nie podľa aktuálnych potrieb.

Práca s Reolink Wifi Kamera a Fotoaparát PoE

RLN16-410 by mohol fungovať dokonale so Reolink PoE fotoaparát na 24/7 záznam, detekciou pohybu, živého zobrazenia, prehrávania a ďalšie funkcie.. A to tiež podporuje prácu s Reolink wifi, fotoaparát, ak sú v rovnakej sieti LAN.

Neuveriteľne Jasné Videa v 5MP; Viac informácií Zachytené

Vyššie rozlíšenie znamená viac detaily snímky byť zachytený. Určite budete mať najlepšiu šancu vidieť každý obrázok detaily, ako si prajete.

Výborný Na Nočné Videnie

Skvelé kamery nie sú len merané obrázky v priebehu dňa. Reolink NVR RLN16-410 vyniká neuveriteľne vynikajúce obrázky, na noc.

Prehrávanie videa -- Pripomínajú Udalosti a Momenty

Prehrávanie funkciou DVR RLN16-410 umožňuje poznať celé udalosti. · Replay významný dôkaz, alebo zábavné video záznamov. · 4-kanál, súčasné prehrávanie · Môžete rýchlo vyhľadávať všetky udalosti, ktoré sa udiali v každom čase. · Časovač osi konštrukcie podľa split screen je vhodné, aby ste slobodne vrátiť do rôznych dní, hodín, minút alebo ak chcete zobraziť udalosti ste vynechal.

PoE – Ľahké Nastavenie a Skutočný Plug and Play

Skutočný plug and play network video recorder! Tento RLN16-410 NVR funkcie PoE (Power over Ethernet), s jednotný sieťový kábel pripojenie každá vaša IP kamery na NVR pre obe napájanie a video prenos signálu. Jednoduché zapojenia – vedenie procesu nemôže byť jednoduchšie pre HOBBY nadšencov.

Bezplatná Aktualizácia Firmvéru

Zadarmo Reolink firmware update pomáha fotoaparát/NVR držať krok s up-to-date funkcie, ako aj stanovenie žiadne chyby ani závady.

Ďalšie Funkcie

Pomocou tejto NVR s Reolink PoE kamery a môžete získať profesionálne, spoľahlivé a DIY kamerovým systémom. Môžete prehrávať všetky zaznamenané video, zálohovanie údajov na miestnej a urobiť viac. Ďalšie funkcie nájdete RLK16-410B8 NVR bezpečnostný systém.

Štítky: dahua nvr, sata, usb, fotoaparát reolink, ženské rj45 crimper, ip kamera modul usb, 1080p 8ch, reolink, reolink ísť pt, ip a rs232, nvr
Poplachový režim Detekcia pohybu, Video Strata, HDD Full
Pevný disk Typ Rozhrania SATA
Podporované Mobilné Systémy Android
Klient Vzdialený Monitoring Mac, Windows 7, Windows8, Windows10
Zabezpečenie Bezdrôtovej Siete WEP
Komunikačné Rozhranie ŽIADNE
Certifikácia ROHS
Číslo Modelu RLN16-410
Typ Zálohovania USB Flash Potápačov
Sieťové Rozhranie RJ45 10/100M
Audio Vstup 16 Kanálov
Video Vstupné Rozhranie RJ45
Internetový Prehliadač Monitorovanie IE(Internet Explorer), FireFox
Podporované Operačné Systémy Microsoft Windows 7
Mobile Phone. ZADARMO Reolink app. pre IOS a ANDROID
Sieťový Protokol DDNS
Rozlíšenie Videa 5MP
Názov Značky reolink
Kompresný Formát H. 264
Video Výstup 1VGA + 1HDMI-kompatibilný
Audio Výstup 1CH RCA
Technológia Sieť
Video Štandard PAL
Pevný Disk Veľkosť 3.5"
Upozor. Na E-Mail Snímka, MP4 Video Klip
PC Klienta ZADARMO Reolink Klienta
Video Vstup 16CH POE Porty
Zdroj Napájania 48V
poe 16 port
IP Režim Dynamická IP adresa
e-Cloud(P2P) Áno
Obojsmerné Audio No
Audio Formát Kompresie AAC
Alarm Akcia E-Mail Foto
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Reolink NVR 16ch pre Reolink 4MP/5MP kamery ip P2P 24/7 záznam H. 264 videorekordér RLN16-410-Bez Hdd

Reolink NVR 16ch pre Reolink 4MP/5MP kamery ip P2P 24/7 záznam H. 264 videorekordér RLN16-410-Bez Hdd

4 Recenzie
€22.55

Kľúčové Vlastnosti: H. 265 Kompresia Videa; 16CH & 32CH 5MP 4K NVR; XMEYE Podporu APP P2P Zobrazenie; Detekcia Tváre : HDMI Video Výstup; Vstavaný USB Port pre Myš USB Pripojenie & Back-UP Režim Nahrávania: Nepretržitý Záznam/ Detekcia Pohybu Nahrávanie/ Naplánované; Podpora

0 Recenzie
€157.74

Tipy: ***Dahua produkuje LOGO verziu a verziu OEM (bez loga na kamere), OEM verzia je tiež pôvodný produkt, Rovnakej kvality a rovnakého špecifikácia. Logo je ich len rozdiel . No logo je pre ochranu vášho miestneho distribútora. Dahua softvér pracuje iba s dahua produktov, takže

1 Recenzie
€215.87

Prečítajte si Pred Nákupom Dane a Cla, ponúkame dopravu zdarma pre väčšinu krajín , ale nemôžeme pokryť všetky dane a cla. Kupujúci je potrebné zaplatiť dane a cla, akonáhle bude účtované kupujúceho ciel. Upozornenie pre Európskych Zákazníkov, že náš predaj-cena nezahŕňa

1 Recenzie
€112.37

predávajúci je spôsob dopravy: Fedex / TNT / UPS 4 Kanálový Kompaktný 1U 4PoE 4K&H. 265 Lite Network Video Recorder H. 265/H. 264 codec dekódovanie Max 80Mbps Prichádzajúce Pásma Maximálne Rozlíšenie 8MP na Ukážku a Prehrávania Až 2 kanály@4K/8ch@1080P

Súvisiace produkty