RJ45 Zásuvka Konektor Pravý Uhol Konektora Nepremokavé Kolo Izolačných Materiálov Letectva Plug YT-Ethernetový Konektor RJ45

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.06

€3.62

RJ45 Pravý Uhol Konektora Nepremokavé Kolo Izolačných Materiálov YT‑RJ45 Plug Letectva

Funkcie: 1. Produkt používa nepremokavého materiálu, ktorý môže lepšie chrániť produkt

2. Pomocou vysoko‑kvalitných materiálov, silné a odolné, majú dlhú životnosť

3. Produkt výrobného procesu má vysokú presnosť a tiež spĺňa normy

4. S veľkou spracovania, tento konektor ideálny pre nahradenie starého

5. Malé rozmery, ľahko sa prenáša a obchod, je vhodné použiť, a s dobrými výsledkami

Špecifikácia:

Typ položky: RJ45 Pravý Uhol Konektora

Počet Pólov: 8

Rozsah použitia: Letectva

Typ rozhrania: RJ45 (crystal hlavy)

Tvar: Okrúhly

Výrobný Proces: Vstrekovanie

Funkcie: Požiarna odolnosť/spomaľovač horenia

Kontakt Materiál: Meď

Izolátor Materiál: PA

Počet Jadier: 8 jadier

Shell Materiál: zliatiny Zinku chrómovanie

Gumené základný Materiál: PA66

Vhodný Priemer Drôtu: Cca. 5.5 ~ 7.0 mm / 0.2 ~ 0.3 v

Vhodné pre Kábel: 24-26AWG

Platné Teplota: -40℃-+80℃

Izolačný Odpor: ≥100MΩ

Kontakt Impedancia: ≤5MΩ

Vloženie a Odstránenie Krát: ≥500

Či Blok: Áno

Úroveň ochrany: IP67

Výkonný Štandard: TIA/EIA568B a ISO/IEC11801 normy

Zoznam balíkov: 1 x Konektor

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: sieťové zásuvky na stenu, m10 zásuvky, uhlové rj45 konektor, konektor nepremokavé, ethernet zásuvka, film k7, huawei novom, vonkajšie rj45, rj 45 uhol konektora, rj45 konci konektor
Názov Značky VBESTLIFE
Typ 2 Letecká plug
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Konektor RJ45
Funkcia Pravý Uhol
Certifikácia ŽIADNE
Typ 1 Konektor RJ45
Typ 3 nepremokavé konektor

Napísať recenziu

RJ45 Zásuvka Konektor Pravý Uhol Konektora Nepremokavé Kolo Izolačných Materiálov Letectva Plug YT-Ethernetový Konektor RJ45

RJ45 Zásuvka Konektor Pravý Uhol Konektora Nepremokavé Kolo Izolačných Materiálov Letectva Plug YT-Ethernetový Konektor RJ45

0 Recenzie
€4.17

Popis Položky: Konektor s terminálmi a pečate Súvisiace Výrobky : Súvisiace Pokyny: 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní

1 Recenzie
€14.15

Pre produkt,, vždy sme rešpektovali tento podnikateľská filozofia, samostatne vyvíjať produkty, aby sa zabezpečila vyššia kvalita a nižšie ceny. Toto je lastest produkt, najnižšiu cenu, a ak sa rozhodnete kúpiť viac ako jeden, môžete tiež získať ďalšie priaznivé ceny. Vyžiadať

1 Recenzie
€28.39

12 Pin Žena Muž Denso 174661-2/184058-1 368537-1 Nepremokavé Automobilov, Elektrických radiaca Snímača Konektor Konektor Každý súbor patrí žien a mužov s kolíkmi a tesnenia. Ak budete chcieť viac, cena bude lacnejšie. Prosím, do našej predajne vybrať si a kúpiť.

1 Recenzie
€28.79

10pcs/veľa 6 PIN DIN Konektor Panel Mount zásuvkový Konektor DIN Adaptér 6 Pin DIN konektor typu Jack pre Spájkovanie Typ Samica DIN Podvozku Názov položky: 6 Pin DIN Samica Konektor Panel Namontovať Konektor Čistá Hmotnosť: 4.7 g/ks Použitie: Audio,Video,Svietidiel, atď Package

Súvisiace produkty