500pcs Kolo Kraft Papier, Nálepky 1 palec Tesnenie Štítky, Nálepky na spoločenské Aktivity, Láskavosť, Nálepky na kancelárske potreby

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.80

€4.01

500pcs Kolo Kraft Papier, Nálepky 1 palec Stieracie Štítky, Nálepky na spoločenské Aktivity Láskavosti Papiernictvo Nálepka Nálepka veľkosť:2,5 cm

Balenie :500pcs nálepky jedno plastové okno

Farba:Hnedá

Ideálny pre všetky príležitosti ako sú svadby, narodeniny, svadobné sprcha, baby sprcha, zákazky, výročie, valentín, party atď.

Package Zásielky

1. Položky budú kontrolované a zabalený pred dodaním, aby zabezpečili, že naši zákazníci dostanú položky v dobrom stave.

2, zvyčajne po úhrade objednávky, www.projekt-psa.sk potrebuje 24 hodín na revíziu fondov, môžeme spustiť len vtedy, vaša objednávka po finančná kontrola je ukončená.

3, my len loď potvrdiť objednávku. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. Prosím, uistite sa, že mesto a psč, sú správne, vyhnúť sa prieťahom v preprave.

4. Služby prepravného času poskytol dopravca, s výnimkou víkendov a sviatkov. Návštevnosť lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak nechcete dostávať balík v predpokladanom čase doručenia, prosím, kontaktujte nás a my vám sledovať tovar a získať späť čo najrýchlejšie.

Platby

1,akceptujeme Visa/Master Card/PayPal/WebMoney/QIWI Peňaženky/Bankovým Prevodom.Kontaktujte Nás, Ak Máte Akékoľvek Pochybnosti, Keď Budete Platiť.

Uvedomte si, že všetky vrátenie bude vystavená rovnakým spôsobom, že kupujúci zaplatil nás.

2,Ak nie je možné pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musí byť vyplnený.

Kupujúci Čítanie (DÔLEŽITÉ)

1. Vyššie Dátum Doručenia Je Len Pre Referenčné, Niekedy Sa Omešká O Sviatky, Festivaly,Zlé Počasie, Zvyky, Atď. 2,cena nie je vrátane Cla,Vzdialenej Oblasti Poplatkov alebo iných splatných Poplatkov od kuriéra.Potrebujete zaplatiť 30USD viac, ak vaša adresa je Vzdialenej Oblasti.

2. Môžete skontrolovať Čína príspevok air mail/UPS/DHL/FEDEX logistiky update nižšie odkaz (Ekonomický logistiky nemôže nájsť celý proces logistiky, len logistiky v Číne a logistiky po dosiahnutí cieľovej krajiny

3.Čas príchodu doprava je pre referenčné účely. Ak je to naliehavo objednávku, môžete si vybrať rýchlejšie prepravu alebo kontaktovať predajcu na konzultácie.

Štítky: trx jogy hodinky, vr 40 3d okuliare, trx4 telo magnet, trx je cvičenie knihy, trx4 4pcs hmotnosť, ufa lampa lak, yamaha pw50 krídlo, trx300 regulátor, tv box hd 96 max
Príležitosti Výročie
Typ 4 ručné nálepky
Funkcia Eco-Priateľský
Veľkosť 2.5cm
Názov Značky robiť dower
Balenie Jeden nastaviť jeden box
Typ 6 denník nálepky
Tvar KOLO
Číslo Modelu Sticker11
Materiál Sulfátový Papier
Typ 5 Ďakujeme, že ste Nálepky
Typ 3 štítok nálepky
Typ 2 Obálka nálepky
Typ 1 Svadobné Nálepky

Napísať recenziu

500pcs Kolo Kraft Papier, Nálepky 1 palec Tesnenie Štítky, Nálepky na spoločenské Aktivity, Láskavosť, Nálepky na kancelárske potreby

500pcs Kolo Kraft Papier, Nálepky 1 palec Tesnenie Štítky, Nálepky na spoločenské Aktivity, Láskavosť, Nálepky na kancelárske potreby

2 Recenzie
€5.76

prosím, pošlite mi osobné meno, ktoré chcete robiť.ďakujeme, že ste(Prosím, uistite sa, že dať mi názov budete musieť objednať. Správy alebo objednávku poznámka) Popis Pop otázka v tejto sezóne a tejto príležitosti pripomíname s týmto Vianočné Zapojenia Ornamentu!

0 Recenzie
€5.78

10 Metrov/Roll 8 Riadkov 4 cm Šírka Plastové Slnečnice Duté Čisté Vŕtanie Ručné DIY Príslušenstvo Svadobné Domáce Dekorácie Popis Výrobku: 1. Materiál: Plast 2. Farba: Zlatá, fialová, modrá, ružová, zelená, zafír modrá, červená, čierna, ruža

0 Recenzie
€8.65

Funkcie 100% Vysoko Kvalitných a Zbrusu Nové Materia:drevo Veľkosť:40*21*1 Balenie:1pc/pack Upozornenie: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, aby niektoré rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Súvisiace produkty