2020 Najlepšie Predávajú Nástenné Hodiny DIY Moderný Dizajn Akryl Kovové Zrkadlo Nálepky Hodiny 3D Efekt Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€24.19

Módne a kreatívne HOBBY nástenné hodiny bude vaša obývacia izba viac osobné a jedinečné. Zabezpečujeme každý komponenty tohto nástenné hodiny je v perfektnom stave. To je tiež najlepší darček pre vaše rodiny, kolegov, priateľov!

8 farba zobrazuje

Hodiny inštalačné kroky:

1. Miesto neoznačené klinec v správnej polohe a malé chvost by mal smerovať nahor.

2. Odstrániť turnbuckle z dial, miesto na stupnici a zavesiť ho na jasnú nechty. Najlepšie je použiť pásky na upevnenie meradle.

3. Rez pomer závisí od veľkosti stenu.

4. Existuje 12 čierne čiary na pravej strane panovníka. Presuňte pravítko na každý štvorec a označte pozície s ceruzkou. Pre pacienta polohy, rovnobežné čiary by mali byť rovnobežné.

5. Odstránenie UV film z ručičky

6. Odstráňte skrutku z voličom, potom umiestnite ukazovateľ, dať druhej strane prvý, potom dal minútu strane.

7. Zavesiť hodiny na neoznačených nechty.

8. Vyberte papier zo zrkadla.

9. Umiestnite zrkadlo na každej EVA nálepky a odstrániť UV film od zrkadla.

Dajte EVA nálepky na označené miesto.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Globálne doprava (s Výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

2. Platba overenie rýchlo spracované.

My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

4. Zobrazený obraz nie je skutočným položky pre vaše referenčné účely.

5. Prevádzková doba poskytovaných prevádzkovateľom, s výnimkou víkendov a sviatkov. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať tovaru a odpovedať vám čo najskôr. Naším cieľom je dosiahnuť spokojnosť zákazníka!

7. Budeme vybrať na odoslanie položiek z nášho prvého skladu pre rýchle dodanie kvôli dostupnosti na sklade a časové rozdiely.

1. 12 mesiacov výrobcu obmedzená záruka sa vzťahuje na chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a / alebo zneužité po prijatí). Doplnky majú 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa počas záručnej doby (ak je to možné, použite originálne balenie). Musíte povedzte nám, čo sa vady a poskytnúť nám vaše číslo objednávky. Nie sme oprave alebo zmene položky s uplynutou platnosťou záruky.

Súhlasíte s tým, aby všetky politiky, ktoré sú uvedené vyššie a sú rýchle na objednávku!1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a máte 30 dní na odstúpenie od dátumu doručenia. Ak táto položka je vo vašom riadenia pre viac ako 7 dní, je považovaný za používaný a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. nič zvláštne! Náklady na dopravu polovicu kupujúcich a predávajúcich.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musí poskytovať prepravné číslo zásielky, dôvod, pre návrat, a vrecku číslo.

3. Vrátime vám plnú ponúkanie cien po prijatí pôvodná položka a balení všetky komponenty a príslušenstvo, a budeme zrušiť transakciu v rovnakom čase medzi kupujúcim a predávajúcim. Alebo môžete vybrať možnosť to zmeniť.

Budeme znášať všetky náklady na dopravu výrobku, ak je (nie je) inzerovanej.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme vás požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli uspokojivo vyriešiť vaše problémy.

Ak nie sme pochopili, že nie je možné vyriešiť problém!

Štítky: sk hodinky, nástenné hodiny, moderné 3d, reloj porovnanie káva, vintage nástenné hodiny 3d, kvalita stacionárne, nástenná maľba de porovnanie, hodiny zrkadlo na stenu, 3d hodiny na stenu, nástenné hodiny 3d chlapec, hodiny na stenu
Názov Značky muhsein
Materiál Akryl
Číslo Modelu 004
Kombinácia Multi-dielna sada
Funkcia stlmiť
farba Čierne Zlato Striebro Červená Modrá Ružová, Sivá Čokoládová
Tvar kruhový
vzor scénické
Motivity Typ Digitálne
Hmotnosť 290g
Platné Umiestnenie Obývacia Izba, Spálňa, Chodba, Rezervovať Izbu, Kanceláriu
Typ Displeja Ihly
Formulár Jednu Tvár
Materiál Telesa EVA+Akryl
Druh Nástenné Hodiny
Dĺžka 1200mm
Priemer 120 cm
Štýl Stručný
Nástenné Hodiny Typ 9 mm Plechu
Šírka 120cm

Napísať recenziu

2020 Najlepšie Predávajú Nástenné Hodiny DIY Moderný Dizajn Akryl Kovové Zrkadlo Nálepky Hodiny 3D Efekt Doprava Zadarmo

2020 Najlepšie Predávajú Nástenné Hodiny DIY Moderný Dizajn Akryl Kovové Zrkadlo Nálepky Hodiny 3D Efekt Doprava Zadarmo

0 Recenzie
€45.07

25688302476833603 Zľava Podpora USA $ 39.22 /kus USA $ 99.02 /kus USA $ 38.46 /kus USA $ 58.74 /kus USA $ 41.70 /kus USA $ 32.56 /kus USA $ 31.82 /kus USA $ 39.18 /kus

0 Recenzie
€77.78

Nástenné Hodiny Vintage Luxusné Hodinky, Nástenné Hodiny s Tichým Mechanizmus Luxusné Hodinky Horloge Murale Moderný Dizajn Prúd Reloj De Porovnanie Láskavo pripomenúť: tento produkt už zodpovedajúce logá, ak chcete, aby sa reálny obraz, pošlite nám váš e-mail, pošleme

0 Recenzie
€13.95

12 Palcový Plastové Tichý Moderný Design Nástenné Hodiny 2019 Nový Príchod Módy Klasické Obývacia Izba Domova Relogio de parede Hodiny veľkosť :30*30*4.5 cm Hodiny materiál: ABS, vytočte číslo+tlač sklo Batéria :1*AA batéria(nie je vrátane)

Súvisiace produkty