Nafukovacie Sedáku s Nastaviteľným Čerpadla Tvrdosti pre Kostrč Decubitus invalidné Vozíky, Tehotné Ženy, Seniori #4 W

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.46

€7.19

Odrážky:

1、Ergonomické Sedadlo Krúžok: Ergonomické krúžok, určené na relax kostrč, panvy, perinea a chrbtice. Zmierniť bolesť a zápal prostaty. Urýchliť hojenie zranených častí. Veľmi praktická, po operácii!

2、Nastaviteľná Tvrdosť: Poskytnúť čerpadla. Tvrdosť sídlo krúžok môžu byť upravené podľa vašich potrieb. Či už máte radi tvrdé alebo mäkké, to môže splniť vaše potreby. Vyrobené z non-slip tkanina, veľmi bezpečný. Môže podporovať hmotnosťou až 100 kg.

3、Zdravé a Bezpečné: Vyrobené z flanelové, nesmú obsahovať škodlivé prvky v gumy, úplne bez zápachu. Vhodné pre kuchynské stoličky, vozíky, rehabilitáciu, ošetrovanie, liečbu, tehotenstvo, kostrč bolesť a iné rany. Môžete použiť sedáku kedykoľvek a kdekoľvek.

4、Ľahko sa prenáša a Čistenie: maximálny priemer sedadla krúžku je cca 38 cm. Možno ľahko sklopiť, veľmi vhodný na cestovanie. Ľahko sa čistí. Môžu sa umývať s práčkou alebo ručne.

5、Široké použitie: Veľmi vhodné pre kostrč bolesť a na každodenné použitie. Môžete používať doma, v kancelárii alebo v aute.

Funkcie: 1. Pružné, pevné a trvanlivé.

2. Jemné šitie, aby zabezpečili životnosť.

3. Prenosné nafukovacím, jednoduchý na obsluhu.

4. Nafukovacie tryska, rôzne kovové dýzy, vyhýba nepohodlie počas používania.

5. Použiť ako vankúš a podporu pre pacientov s preležanín a ochrnul pacientov na dlhú dobu. Podľa potrieb pacienta, môže byť umiestnený pod príslušným časť pre prenos tlaku z časti, zníženie bolesti u pacienta a spĺňajú lekára liečba nárok.

6. Nie je ľahké nafúknutie príliš veľa, keď používate. Mala by byť mäkká je pružný, alebo to môže ľahko zlomiť flanel.

Balenie Zoznam:

1 x Vankúš

1 x Nafukovacím

Poznámka:

Môžu byť použité iba pre pacientov, nie pre podvodné operácie.

Štítky: furly sedáku, decubitus, auto príslušenstvo vankúš, stolička fantázie, nastaviteľný sedák sedadla, kábel gauč, nastaviteľné vankúše stoličky, dekorácie auta vankúš, anti decubitus vankúš, nastaviteľné kŕmenie vankúš
Veková Skupina Dospelí
Štýl Moderné
Tvar KOLO
Funkcia Pamäť
Spôsob Kúrenia Iné
Technics Iné
Súbor Typ No
Druh Sedacia/Späť Vankúš
Unpick a Umývanie Vymeniteľný a Umývateľný
Vzor Typ Pevné
Číslo Modelu nafukovací vankúš sedadla
Použitie Sídlo
Materiál Iné
Náplň Iné
vzor Mozaika

Napísať recenziu

Nafukovacie Sedáku s Nastaviteľným Čerpadla Tvrdosti pre Kostrč Decubitus invalidné Vozíky, Tehotné Ženy, Seniori #4 W

Nafukovacie Sedáku s Nastaviteľným Čerpadla Tvrdosti pre Kostrč Decubitus invalidné Vozíky, Tehotné Ženy, Seniori #4 W

0 Recenzie
€10.70

Tipy Prosím, potvrďte svoju objednávku pred miesto, aby, napríklad adresu a telefónne číslo. Ak ste ruskej, uveďte vaše celé meno pre dodanie. * Prosím neváhajte a e-maily, nechajte správy alebo kontaktujte nás na obchod správca, ak máte nejaký problém. Budeme riešiť

0 Recenzie
€8.35

Ocean Štýl Vankúš 4 Dielna Sada Havajské Škrupiny Hviezdice Klobúky Beach Decor Vonkajšie Sedadlá Polyester Peach Skin obliečok Špecifikácie: Trvanlivý a šetrné k životnému prostrediu materiálu, ľahko sa čistí. Typ : Vankúš Štýl: Módne Materiál: Polyester Peach Skin Veľkosť:

2 Recenzie
€2.41

1. Komoditné meno: vankúš 2. Komoditné textílie: vysoká kvalita bielizeň 3. Veľkosť: štandardné 45 x 45 cm 4. Dokážeme vyrobiť rôzne veľkosti 5. Ponúkame obojstranná tlač služby 6. Zips: BSB neviditeľný zips v spodnej časti 7.

4 Recenzie
€2.58

Popis: Vankúš je vyrobený z Ľanové Tkaniny,s dobrou priepustnosťou,vankúš je cenovo dostupný,odolné a nákladovo efektívne. ktorý vyzerá viac umelecké a môže zabrániť poškriabaniu. Ľanové Tkaniny je tiež druh mäkkého materiálu. čo vám pohodlný

Súvisiace produkty