Aipinchun Univerzálny Držiak Na Slúchadlá Slúchadlá Záves Kovové Hliníkové Zliatiny Steny Hák Slúchadlá, Stojan Stojan S Samolepiace Nálepky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.33

€4.16

Zbrusu nový a vysoko kvalitné Jednoduchá inštalácia so silným nálepky Ukladať headset elegantne na stenu alebo inú rovnú plochu Udržať je od špiny, prachu a nečistoty na hornej časti tabuľky úsporu Priestoru, nebude užívať svoj bench Hliníkovej zliatiny materiálu, s chránič kolien.

Čistenie povrchu pred inštaláciou samolepiace nálepky Na použitie, a to aj po 12 hodín neskôr, keď sú nainštalované pre lepšiu fixáciu účinok Prosím nepreťažujte pre dlhé utility poznámka: náhlavná súprava nie je súčasťou!!

1 X Slúchadlá háčik

Poznámka: Budeme prebalíte tejto položky znížiť prepravná hmotnosť papiera a vrece na odpad. My záručný tovar vám bude dobre zaobchádzať a chrániť. Poďme chrániť životné prostredie spolu!

Aipinchun Univerzálny Držiak Na Slúchadlá Slúchadlá Záves Kovové Hliníkové Zliatiny Steny Hák Slúchadlá, Stojan Stojan S Samolepiace Nálepky

AA0410-AA0412

Vo všeobecnosti platí, že tovar bude odoslaný do 2-5 pracovných dní po platby prijaté. Čas dodania závisí od destinácie, počasie, festival & sviatky, zvyky čas spracovania ostatných. Ak sa rozhodnete hospodársky spôsob dopravy,ako Yanwen ekonomické air mail, ak sa tovar prepravuje mimo Číny, sledovanie informácie nebudú k dispozícii. Ak sa rozhodnete zaregistrovať spôsob dopravy,ako je Čína post registra air mail/Yanwen special line/ePacket/www.projekt-psa.sk štandardná doprava/etc, pozemok možno sledovať všetky shippng spôsobom, s výnimkou niekoľkých krajín! Ak nechcete prijímať objednávky v lehote 50 dní, prosím informujte nás! Budeme skontrolujte shippment a rozšíriť, aby ochrany čas pre vás. Niekedy sledovanie informácie nie sú aktualizované v čase. Prosím počkať, s trpezlivosťou.

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, sa môžete vrátiť do 14 dní za plnú náhradu, ale budete musieť zaplatiť vrátiť expedičný poplatok. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Ak výrobok je poškodený alebo nesprávne položky po prijatí zásielky, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúkne náhradu.

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Naším cieľom je, aby všetci naši zákazníci tak šťastná, ako je to možné pri nákupe u nás. Keď sa budete cítiť spokojný, potom, čo dostanete položky, prosím, vyplňte objednávku a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 skóre. Ak existuje nejaký problém, ktorý robí si spokojný alebo nespokojný, kontaktujte nás prosím najprv pre riešenie predtým, než opustí spätnú väzbu. Budeme chcete vyriešiť tento problém pre vás, akonáhle je to možné.

Štítky: avantree držiak na slúchadlá, headset stojan usb, slúchadlá držiak na stojan, hub stojan rgb, dual headset stojan, slúchadlá podporu rgb, headphon držiteľ, slúchadlá rack, štátny stojan stojan, zakrivené slúchadlá, stojan
farba Prosím, dovoľte malý farebný rozdiel!!
s nálepka Áno
Položka Druh Pre Slúchadlá, Stand
Číslo Modelu AA0410-AA0412
Vezmite Prosím Na Vedomie, Náhlavná súprava nie je súčasťou!!
Materiál Kov
Názov Značky Aipinchun
Veľkosť Universal
Package No

Napísať recenziu

Aipinchun Univerzálny Držiak Na Slúchadlá Slúchadlá Záves Kovové Hliníkové Zliatiny Steny Hák Slúchadlá, Stojan Stojan S Samolepiace Nálepky

Aipinchun Univerzálny Držiak Na Slúchadlá Slúchadlá Záves Kovové Hliníkové Zliatiny Steny Hák Slúchadlá, Stojan Stojan S Samolepiace Nálepky

2 Recenzie
€7.69

Popis: 1 Materiál: PU (Koženka) / Bielkoviny koža (Koženka) / Velvet / Ovčej 2 Výplň: Hubky pena / Pamäťovej peny 3 Farba: Čierna / Šedá 4 Kompatibilný s Somic G941 Slúchadlá Mať akúkoľvek otázku, prosím, contat nás. Ako nevyhnutné sa ušné vankúšiky výmenu? 1.

1 Recenzie
€8.39

Pre JBL NALADIŤ 220TWS PU kožené puzdro s hákom spony, ochranné custom factory priameho predaja JBL T225 prípade 1. 360 stupeň ochrany 2. Ochrana životného prostredia kože 3. Bez prachu, bez oleja, bez vlasov, bez odtlačkov prstov 4. Nabíjací port a indikátor diery sú vyhradené. 5.

0 Recenzie
€18.78

40 MM viac titánu kompozitný vodiča, silné basy, jasné, hlasitá. Pomocou 15.5x3 silný magnet, 16 core voice coil, špeciálne vyrobené reproduktor film. Parametre: Typ: dynamický Použitie: hifi (domov) Frekvencia: 20-20000 KHz, Menovitý výkon: 0.02 W Menovitá impedancia: 32 Ω Urcenim:

0 Recenzie
€8.34

Funkcie: Obrázky Produktov Boli Prijaté Vo forme 100% Zbrusu Nový & Vysoko Kvalitné Mäkké, trvanlivé a vysoko elastická uchu pena bude zosilniť basy výkon slúchadiel Materiál: Hubky a Nubuk Koža Farba: Čierna a Modrá Custom-Made(Nie Originál) Kompatibilné S: SENNHEISER HD8 DJ HD6

Súvisiace produkty