Sada 4 recyklácia kocky 140L (4x35L) Prosperplast plastové Sortibox v rôznych farbách

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€56.33

Sada 4 recyklácia kociek v rôznych farbách 35 litrov, každý pre papiera, skla, plastov a ekologické.

Papier, sklo, plast alebo kov zhromaždené, starostlivo separovaných z komunálneho odpadu s využitím moderných riešení a doplnky, to sa stáva hodnotnou surovinou.

Vedomé, pro-ekologický a ekonomický postoj má len výhody: vplyv na obmedzenie počtu skládok a racionálne využívanie prírodných zdrojov, zníženie znečistenia vzduchu a vody, úsporu energie a znižuje náklady. Je to aj pohodlné a hygienické využitie úložného priestoru, ktorý je tak cenný doma.

Sortibox nielen spĺňa tieto požiadavky, ale tiež poskytuje neustále klasifikácia schopností. Dobre navrhnuté, esteticky vyrobené a priestranná (4 x 35 L) , so štruktúrou, osobitne navrhnuté pre tesné priestory, uľahčiť rozloženie segmentov v stabilnej riadkov alebo príspevky.

Farebné závesné klapky na pokrýva uviesť zložky klasifikované odpadu. Pri plánovaní naše oddelenie centrum, nezabudnite zbierať odpad, ktorý má rovnaké vlastnosti a charakter.

Sortibox je krehký tvar a farby sú v súlade s aktuálne dizajnérske trendy, kombinovanie je potrebné s funkčnosťou a minimalizmus.

Kapacita: 140 (35x4) litrov.

Rozmery:

39,2x29,3x49,5 cm (každý).

Šedá/Antracitová/biela Farba.

Štítky: eko, odpadky diy recyklačných nádob, recyklovateľné odpadkové koše, zubná niť dispozícii, motocositoare, box rozvodky, kocka, rubik, power strip skladovanie, olej recykláciu
Číslo Modelu ZA1278-1279-1280
Funkcia Eco-Priateľský
Je To Inteligentné Zariadenie No
Tvar Námestie
Pôvod ES(Pôvodu)
Druh Rolling Krytie Typ
Štruktúra Stojí
Materiál Plastové
Názov Značky Prosperplast

Napísať recenziu

Sada 4 recyklácia kocky 140L (4x35L) Prosperplast plastové Sortibox v rôznych farbách

Sada 4 recyklácia kocky 140L (4x35L) Prosperplast plastové Sortibox v rôznych farbách

4 Recenzie
€11.36

Skladacie Koša Kuchyňa Auto Koša Na Odpadky Bin Koša Odpadkového Koša Smetisko Odpadkovom Koši Pre Kuchyňa Kôš Na Odpadky Môže Popis: 1. To môže byť ľahko zavesiť na dverách kuchyne alebo skriňa, dvere,jednoduché na montáž a ukladá pekne.Tento odpadkové nádoby

1 Recenzie
€20.96

Pekné Tlač Kúpeľňa Nastaviť 6pcs Plastu PP Šesť-dielna sada (odpadkovom Koši, Wc Kefa, Mydlá, zubné Kefky, Držiak, ústna voda Cup, Mydlo Jedlo)

2 Recenzie
€4.25

Vitajte na našej domovskej produkty Budeme pozorne test každý tovar pred odoslaním. Zabezpečenie kvality! Na všetky moje vážení zákazníci. Informácie O Výrobku Prehľad: Názov produktu: Závesné koša Farba: šedá a biela materiál:

Súvisiace produkty