Predné prípade LCD displej s predný kryt pre GARMIN Approach S3/ApproachS3 GPS Golf smart Hodinky Opravy Časť

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.88

€5.42

Model: Predné prípade LCD displej s predný kryt pre GARMIN Approach S3 GPS Golf smart Hodinky Opravy Časť

Hmotnosť: 30g

Stav: Ako nové, alebo použité

Upozornenie: Naša spoločnosť akceptuje, veľkoobchod a maloobchod. Ak nemôžete nájsť ten správny výrobok v našom obchode, alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás.

Prečo si vybrať nás ?

Máme viac ako 10 rokov skúseností v elektronickom priemysle, naše výrobky sa predávajú aj v domácich a zahraničných trhoch.

Rozsiahly sortiment dielov, navštívte prosím našu predajňu pre zobrazenie viac.

Rýchle Odoslanie - Väčšina položiek bude odoslaný do 48 hodín.

Komplexné po podpory predaja prostredníctvom správy, e-maily,atď.

Priateľské návrat politiky.

Dodanie LCD displej a dotykové obrazovky pre 2.5 palce,2.8 palcový,3,0 palca,3.5 palce,3.8 palcový,4.0 inch,4.3 palce,4.8 palcový,5.0 inch,6.1 palec,6.5 palcový,7.0 palcov,10.4 palcov aplikovať na PDA,GPS,Mobilný telefón,auto DVD prehrávač,karty, dvd, rádio,digitálny fotoaparát a priemyselné výrobky.

Hromadné objednávky v prijateľné,nízke ceny, bude vám ponúknutá na hromadné objednávky.

Informácie O Doprave. Budeme loď do 1-3 pracovných dní po platiť.ako lodnej dopravy čase,zvyčajne to bude 7-30 dní. Čo bude pre rôzne krajiny.Objednávky prijaté cez víkendy a sviatky budú expedované v nasledujúci pracovný deň,

2. V Číne Príspevok do väčšiny krajín, niektoré špeciálne krajín a APO/francúzskej polynézie je potrebné pridať nejakú expedičný poplatok podľa skutočných potrieb, napríklad niektoré krajiny v Južnej Amerike a v Afrike, budeme vás kontaktovať, ak potrebujú pridať expedičný poplatok.

3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať balík do 60 dní od lehoty na zaplatenie, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Dodacia Lehota:

bullBelow je približný čas doručenia do rôznych krajín (len odhaduje, nie je zaručená):

bull Spojené Štáty americké / Veľká Británia / Austrália 7-30 pracovných dní.

bull Kanada 7-35 pracovných dní.

bull Francúzsko / Španielsko / Nemecko môže trvať 7-30 pracovných dní.

bull Východnej Európy môže trvať až s dĺžkou 16 až 30 pracovných dní.

bull Taliansko / Brazília / Južná Amerika môže trvať až 30-50 pracovných dní.

bull Odoslané prostredníctvom DHL Express: 7-12 pracovných dní (potrebné príplatok)

Výmena/Exchange Ak zistíte, že ste si kúpili nesprávnu položku, keď ste dostali položky, prosím, kontaktujte nás na platforme správy okamžite, akceptujeme exchange/nahradiť položku do 14 dni, keď sa kupujúci dostane tovar. Ak vznikne spor,relevantných dôkazov musí byť predložené, pretože elektronické produkt zahŕňa problémy s použitím, nahrávanie videa, normálne stroj prevádzky a premietanie naše krehké značky. (S. MITA)

Spätná Väzba Politiky

1. Ak ste spokojný s nákupom, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste obdržali tovar, a my sa vráti spätnú väzbu na vás.

2. ak má položka nejaký problém, prosím, kontaktujte nás na prvýkrát. Ja vám pomôžem, riešiť problémy a snažiť v našich silách, aby ste sa satisified.

3. šťastný podnikať s vami, myslím, že komunikácia bude riešiť všetky problémy .takže, prosím, nebojte sa nás kontaktovať.

Šťastný podnikať s vami, ďakujem veľmi pekne za vašu podporu .

Pekný deň

Štítky: garmin edge lcd displej, navigátor v, garmin obrazovke nahradiť, displej garmin, garmin lcd, garmin predchodcu lcd displej, batérie hodinky garmin, gps náhradné displej, garmin doska, garmin lcd náhradné displej
farba Multicolor výber
Číslo Modelu Predné Prípade LCD Displej pre Garmin Approach S3 Sledovať Opravu Časť
Typ Produktu Panel LCD Combo
Kompatibilné Značky Iné
Veľkosť Displeja <7 Palec
Názov Značky SMITATECH
Typ Obrazovky Kapacitný Displej

Napísať recenziu

Predné prípade LCD displej s predný kryt pre GARMIN Approach S3/ApproachS3 GPS Golf smart Hodinky Opravy Časť

Predné prípade LCD displej s predný kryt pre GARMIN Approach S3/ApproachS3 GPS Golf smart Hodinky Opravy Časť

1 Recenzie
€29.39

Tip:Môžeme loď normálne teraz!prosím, nebojte sa! wisecoco 8.8 palcový IPS displej 1920*480 40 pinov pre automobilový displej s MIPI HDMI rozhranie ovládača rada 600nits svietivosť veľkosť: 8.8 palec Pixel Číslo: 1920*480(RGB) Pozorovací Uhol: IPS Obnovovacia frekvencia:

5 Recenzie
€11.20

Funkcie: 1.Trieda AAA top lcd displej montáž 2.Testované v továrni a test pred odoslaním skontrolujte, nulovej chyby, č mieste, nie mŕtvy pixel a bez akejkoľvek funkcie issuesFactory priame. Zníženie sprostredkovateľa je marža.Veľké množstvo skladom 3.Pcaked

0 Recenzie
€5.00

1,Popis: 7 palcový dotykový displej ,100% Nová pre Digma Optima 7200T 3G TT7042MG dotykový panel počítača Tablet PC dotykový panel digitalizátorom. Časť Č.: Sme továreň profesionálny dotykový displej digitalizátorom..Ponúkame stovky druhov obrazovky

Súvisiace produkty