Nabíjateľná Elektrické Nohy Brúska Odstrániť Odumreté Kôra Nohy Pedikúra Ísť Do Starého Umývateľný Vodou

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.23

€13.72

Funkcie:

1.Ultra-dlhá životnosť batérie: Nabíjanie pomocou nabíjačky, môže byť použité rýchlo a pohodlne, kedykoľvek a kdekoľvek, čo je jednoduché a pohodlné.

2.Aktualizácia minerálov kremeňa brúsenie vedúci: dva rôzne brúsne hlavy náhrada za rôzne nohy problémy.

3.Vysoká Rýchlosť Zliatiny Motor: mikro minerál, brúsenie hlava sa otáča o 360°, a zliatiny vysoké otáčky motora je možné rýchlo odstrániť odumreté, coccon, footpad a hrubý pancier.

4.Automatizácia A Pracovné Uloženia: Vysoké Frekvencie Otáčania, Udržateľnej Energie, Rýchle Srdce Úspory.

5. Premeniť Váš Päty A Prsty:Zabudnite na pemza, sanders a strúhadlo nástroje. Použitie NatureTech mozoľov remover pre nohy účinne fanúšik preč hrubé, drsné kože a popraskané päty. Rozlúčiť sa raspy brúsny papier kože - a dobrý deň, mäkké, hebké nohy.

Popis:

1.Mozoľov, corns, popraskanej kože? Ak ste tak zaskočený tým, že vaše nohy, ktoré ste nikdy nosiť sandále alebo žabky na verejnosti, skúste naše Prírody Tech Pedi nové noha-starostlivosť o rutinné vrátiť do pozornosti.

2.Umožní vytvoriť si vaše vlastné domáce foot SPA pedikúra salón. Užite si Bezpečné a Rýchle odstránenie pevného mŕtvej kože z nôh.

Špecifikácie:

Veľkosť:300*200*80mm

Farba: modrá

Balenie obsahuje:

1x Elektrický Nohy Polisher

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: mozole nohy, súbor na päty, nohy brúska elektrická, pierko kravatu, elektrický vysávač adsorpcie nohy brúska 50off, nohy brúska, ženy na starostlivosť o nohy elektrické, 360 fotoaparát šport, nohy pokožku, športové hd dv 1080p wifi akciu, fotoaparát
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky ICOCO
Typ Napájania elektrické

Napísať recenziu

Nabíjateľná Elektrické Nohy Brúska Odstrániť Odumreté Kôra Nohy Pedikúra Ísť Do Starého Umývateľný Vodou

Nabíjateľná Elektrické Nohy Brúska Odstrániť Odumreté Kôra Nohy Pedikúra Ísť Do Starého Umývateľný Vodou

1 Recenzie
€5.00

Kožené Hodinky Pásmo Pre Apple Hodinky Remienok Série 5/4/3/2/1 Šport Náramok 42 mm 38 mm 40 mm 44 mm Popruhu Pre iwatch Band 38 mm/40 mm-S/M, 38 mm/40 mm-M/L, rozmery sú vyrobené pre 38mm apple hodinky a 40 mm apple hodinky. 38 mm/40 mm-S/M znamená, Malá veľkosť: Vhodné pre

1 Recenzie
€11.77

4 v 1 Nabíjací Dok Pre PS4 PS Move PS VR P4 Ovládač Nabíjačka Pre PS4 Slim/PS4 Pro Controller Stojan Pre Sony Playstation 4 Pro Špecifikácia Vhodné Pre: Pre PS4//PS Move/PS VR Radič Farba: Čierna Meteral: ABS Vstupné: DC5V/1000mA Výstup: DC5V/500-1000mA Čas nabíjania:

1 Recenzie
€10.56

Motocykel čelné Sklo Čelné sklo Double Bubble Pre Kawasaki Ninja ZX6R ZX-6R 2000 2001 2002 Funkcie: - To robí svoju prácu a keď naozaj znižuje hluk vetra a ukladanie do vyrovnávacej pamäte. - Chrániť motocyklových nadšencov z hodil-do skaly,nečistoty a chyby. -

Súvisiace produkty