KORG TM60 TM60C Tuner Metronóm Vietor/ Gitara/ Drumbľa/ Saxofón/ Husle/ Flauta Tuner Univerzálny Metronóm (CM300 Možno vybrať)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€24.57

€25.86

Korg TM60/TM60C Tuner Metronóm

Nový, väčší displej zobrazuje tuner a metronóm funkcií súčasne.

TM-60 — musí mať položky pre cvičí.

Najlepšie sa predávajúcich KORG TM série, ktorá vám umožňuje použiť tuner a metronóm súčasne, bol vylepšený. TM-60 je najnovší model a ponúka väčší displej, ktorý dokáže zobraziť tuner a metronóm súčasne. Životnosť batérie bola tiež dramaticky zlepšila. S all-nové TM-60, budete môcť vychutnať ihrisku školenia a rytmus školenia bez prepínania funkcií alebo byť zaoberá výdrž batérie. Vybavený vysoko-presné tuner funkcie a metronóm funkciu. Obe funkcie byť použité súčasne. Displej je cca 1,3 násobok veľkosti predchádzajúci model (TM-50), čo tuner a metronóm byť zobrazené naraz. Podsvietený LCD displej zaisťuje vynikajúcu viditeľnosť aj v tmavých miestach. LCD ihly-typ meter zistí ihrisku okamžite, ktoré poskytujú vynikajúcu odozvu, ktoré očakávate od KORG. Široký detekčný rozsah C1–C8, podporuje širokú škálu nástrojov. Kalibrácia je nastaviteľná na zápas rôznych koncert ihrisko. Známky sú poskytované na označenie čistej hlavné a vedľajšie tretej intervaloch. Zvuk režim a režim Zvuku Späť sú skvelé spôsoby, ako vlak uchu. Metronóm ponúka široký tempo rozmedzí od 30 do 252 úderov/minútu. Vyberte si z troch typov tempo nastavenia a 15 rytmické variácie. Long-life dizajn s približne dvojnásobnú životnosť batérie. (V porovnaní s KORG TM-50, v tuner režim s podsvietenie vypnuté), Pohodlné zálohovanie pamäte funkcia a auto power-off funkcia. Ďalšie zlepšenia v jednoduché použitie, vrátane novo navrhnutý stojan a kryt priestoru pre batérie. K dispozícii v čiernej alebo bielej farbe, dva jednoduché a nadčasové farby. Samostatne predávané CM-300 kontakt na mikrofón umožňuje aj vyššie ladenie presnosť. Zostavy zahŕňa TM-60 ḞC, ktoré je balené s CM-300 vo farbe, ktorá zodpovedá telo tuner/metronóm jednotky. Balík obsahuje: Prijímač *1 pc (neobsahuje batérie)

Štítky: tlačiareň roland, plameň krku gitary, tuner, gtmedia, karcher príslušenstvo súprava, mechanický metronóm mini, android flash, spomaľovačmi, metronóm klavír, klávesnica korg
Číslo Modelu Korg TM60 TM60C
Názov Značky korg
Druh tuner

Napísať recenziu

KORG TM60 TM60C Tuner Metronóm Vietor/ Gitara/ Drumbľa/ Saxofón/ Husle/ Flauta Tuner Univerzálny Metronóm (CM300 Možno vybrať)

KORG TM60 TM60C Tuner Metronóm Vietor/ Gitara/ Drumbľa/ Saxofón/ Husle/ Flauta Tuner Univerzálny Metronóm (CM300 Možno vybrať)

1 Recenzie
€25.04

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

3 Recenzie
€10.01

Ak chcete, aby pre ľavákov verzia, počkajte 7 dní a zanechajte nám poznámka pre ľavákov verziu, ďakujem Často Kladené Otázky 1) môžem získať zľavu z vášho uvedené produkty? Nie je tam žiadna zľava za vzorku, aby všetky zozname výrobkov; Prosím,

5 Recenzie
€20.86

Funkcie: 5W gitara zosilňovač, kompaktná veľkosť, dizajn, super ľahký a prenosný, ľahko nosiť, keď pôjdete na cestovanie. S objem a tón nastavovacie gombíky, a podporuje overdrive funkciu, ktorá vám vynikajúce a rôzne zvukové efekty. V 6.35 mm(1/4 palca)

0 Recenzie
€6.89

Elektrická Gitara Humbucker Snímač Nastavenie Výšky Pramene Elektrické Gitary, Basy Most Sedlo Upraviť Springs - Dĺžka 25 mm Materiál :Kov Farba: Silver a Black & Gold pre vybrať Sa vzťahujú na Humbucker Snímač Nastavenie Výšky a Bass Gitara Most Sedlo Upraviť Dĺžka:

Súvisiace produkty