4PCS Solárne Krok Svetlá Vonkajšie Vodotesný Led Solárne Schodisko Plot Lampa Dekorácie Pre Schody, Terasa, Záhrada Dvore Slnečné Svetlo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.09

€14.62

Odrážky:

1、Dva Režimy Osvetlenia: vonkajší slnečná paluba svetlá majú teplá biela / color-zmena osvetlenia. Teplej bielej režim je vhodný na denné osvetlenie a dekorácie. Druhý spôsob je vhodný najmä pre dovolenku dekorácie. Vytvoriť krásne prostredie pre vaše nádvoria, terasy, schody, paluby, ploty, záhrady, terasy, chodníky, atď. Vianočné darčeky pre priateľov a rodinu.

2、Nepremokavé Dizajn: solárne vonkajší plot svetlá sú vyrobené z IP65 vodotesný technológie. Tieto schodisko, svetlá fungujú dobre a bezpečne v rôznych počasie, bez obáv o dážď, sneh, mráz alebo dážď klipy. Navrhnuté tak, aby vydržali extrémne poveternostné podmienky. Poskytuje bezpečné osvetlenie a elegantné dekorácie pre vaše schody, paluby, nádvorie, atď.

3、Solárny Panel, Automatické zapnutie/vypnutie: solárny panel paluby svetlo je vyrobené z polysilicon. To trvá len 8-10 hodín na plne nabitú na slnečný deň, a to môže fungovať asi 10-12 hodín v noci, bez obáv o zapnutie a vypnutie svetiel. Svetlá automaticky zapnú za súmraku, vypnite za úsvitu, upgrade na širšie solárne panely, jas bude jasnejšie.

4、Jednoduchá Inštalácia: solárne krok svetlo má dva otvory pre skrutky, ktoré treba opraviť. Môže byť inštalovaný na akýkoľvek okraji alebo na akýkoľvek rovný povrch. Nie sú žiadne chaotický drôty na druhej strane. Inštalácia je jednoduchá a trvá len jednu minútu na dokončenie.

5、800mAh Batérie: Každý 10 lumenov solárne lampy, teplá biela LED, pridá bezpečnosti a mäkký jas, aby sa váš balíček, veranda alebo iné vonkajšie konštrukcie, takže nočné prechádzky bezpečné pre rodinu.

Špecifikácie:

Solárny panel typ: 2V 150mAh polysilicon

Vinuté perly: 2 F5 slamený klobúk vinuté perly

Typ batérie: 1.2 V 800mAh

Materiál: ABS a PS

Teplota chromatickosti: teplá biela 3000K

Osvetlenie režim: teplé, ľahké a farebné svetlo

Vodotesný hodnotenie: IP65

Čas nabíjania: 8-10h podľa slnečné svetlo láme

Osvetlenie čas: cca 8-10h pri plnom nabití

Veľkosť: o 9*8*46.3 cm/3.54*3.15*18.23 palec

Možné varianty: záhrady, schody, balkóny, ploty a iné miesta, kde nie je priame slnečné svetlo.

Balenie Zoznam:

4*Slnečné Svetlo

Štítky: spálňa stropný Luster, 450LM, led čerešňový kvet stromu veľké svetlo, nožnicový, záhrada ochrana osobných údajov, sola záhradné osvetlenie, zomrie plot, hranice záhrada, vnútorné zariadenia polica, le svetlo
Solárny panel typ
Funkcia 5 Záhrada Dvore Slnečné Svetlo
Osvetlenie času
Vodotesný hodnotenie
Tému strom
Funkcia 3 Led Solárne Schodisko Plot Lampa
Materiál
Pôvod CN(Pôvodu)
Vinuté perly
Typ Batérie
Funkcia 2 vonkajšie nepremokavé
Číslo Modelu solárne krok svetlo
Teplota Farby
Funkcia 4 Dekorácia Na Terasu Schody
Funkcia 1 Solárne Krok Svetlá

Napísať recenziu

4PCS Solárne Krok Svetlá Vonkajšie Vodotesný Led Solárne Schodisko Plot Lampa Dekorácie Pre Schody, Terasa, Záhrada Dvore Slnečné Svetlo

4PCS Solárne Krok Svetlá Vonkajšie Vodotesný Led Solárne Schodisko Plot Lampa Dekorácie Pre Schody, Terasa, Záhrada Dvore Slnečné Svetlo

2 Recenzie
€15.77

Popis Výrobku: Názov produktu: Solárny farebné púpava lampa Vodotesný hodnotenie: IP66 Veľkosť produktu: 70*25cm Čistá hmotnosť: 135 g/kus Nabíjateľná batéria: 1.2 V 600MAH AA NI-MH ochrany životného prostredia batérie Čas nabíjania:

0 Recenzie
€9.80

Popis: Funkcia: Tento teplomer poskytuje vám presné vlhkosť a teplotu čítania pre vnútorné . Jasné čítanie: Veľký displej ponúka veľké čísla, čo umožňuje jednoduchú čitateľnosť. Conveient dizajn: S málo držiak na jeho zadnej strane je to jednoduché

0 Recenzie
€6.10

Funkcie: Nerezové oceľové duté lopta je hlavne vyrobené z 304 nerezovej ocele, ktorá je odolná. Vysoký lesk, jas sfére. Zrkadlo kovové dekoratívne doplnky. Vhodné pre rôzne nákupné centrá, domáce dekorácie, kancelárske priestory dekorácie atď. Špecifikácie: Materiál:

1 Recenzie
€13.74

Popis Hľadáte niečo na skrášlenie vašej záhrady alebo na dvore? Tam je krásne rotačné veterný mlyn pre vás. Je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, bezpečné a trvalé, dlhý čas používať. Môžete ho použiť na výzdobu vášho domova, záhrady, farmy, atď. Funkcie -Materiál:

Súvisiace produkty