LEGO Minifigures 71028 Harry Potter™ Série 2 71026 - Tajomstvo Taška - Prekvapenie Pack - 1 KS Na Objednávku

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€20.16

€30.55

PÔVODNÉ LEGO Minifigures 71028 Harry Potter™ Série 2

POZNÁMKA: 1 Ks Balení!

Magic, možno nájsť všade! Deti a fanúšikovia budú milovať tieto úžasné LEGO® Minifigures (71028) Harry Potter™ Série 2 zberateľskú tašky. Každé tajomstvo taška obsahuje 1 z 16 rôznych hračiek znaky z Harry Potter série.

Úžasný charakter zostavy pre tvorivé činnosti

Fanúšikov mladých a starých môže zhromažďovať, hrať alebo zobrazenie niektoré skvelé vlastnosti hračky z Harry Potter série, vrátane Harry Potter, Hermiona Grangerová™, Ron Weasley:™, Ginny Weasley:™, Fred Weasley: George Weasley:, Luna Lovegood™, Narieka Myrta, Griphook, riaditeľovi školy Albus Dumbledore™, Profesor Kel, Neville Longbottom™, Kingsley Shacklebolt, Bellatrix Lestrange, Lily a James Potter Potter.

Chladné príslušenstvo a zberateľskú hračky

Každý z jemne prepracovaný, veľmi podrobné minifigures prichádza v zalepenej tajomstvo taška s 1 alebo viac príslušenstva prvky, ktoré chcete pridať do akcie, vrátane niektorých nikdy-predtým-vidieť príslušenstvo pre určité znaky, plus kolektor je leták s charakterom informácie.

Ponorte fanúšikov v čarodejníckom úlohu hrať s týmito pohode LEGO® Minifigures (71028) Harry Potter™ Série 2 sady. Hrať sa začína rovno z vrecka! Tieto skvelé darčeky a zberateľstvo pre fanúšikov všetkých vekových kategórií.

To, čo je v taške? Deti môžu nájsť postavy z Harryho Pottera™ filmy pridať k ich LEGO® Minifigures (71028) zber alebo Harry Potter sady. Každý minifigure prichádza s 1 alebo viac doplnky a informačný leták.

Tieto úžasné minifigures sú skvelé pre nápadité hrať, kde deti môžu dobrodružstvo so svojimi obľúbenými postavami v aktuálnej sady, ktoré vlastnia, aby im časť nové príbehy s inými modelmi, alebo zbierať ich na displeji.

Všetky Harry Potter™ ventilátor budú milovať tieto unikátne zberateľské hračky. Podrobné LEGO® Minifigures a ich príslušenstvo sa vzrušenie žiadne dieťa a skvelý darček pre dievčatá a chlapcov vo veku 5 a hore.

Malý, ale mocný! Tieto tajomstvo tašky každý obsahuje 1 16 úžasné Harry Potter™ vesmíru minifigure hračky, kompletný s jedným alebo viacerými príslušenstvo. Úplne prenosný a pripravený na prehrávanie alebo zobraziť.

Ste Hufflepuff, Slytherin, Ravenclaw alebo Gryffindor? Napájaný dieťaťa fantáziu hodiny zábavy! Batéria-free hračky pomáhajú zvýšiť deti " kreatívne a skupiny hrať zručnosti a umožňuje im predstaviť nové príbehy na vlastnú päsť.

Otvorte sáčok a hrať sa začína montáž minifigure. Jednoducho postupujte podľa pokynov, aby budova hračka, dáva deťom radosť výstavby svoje vlastné zábavné zberateľskú hračka - a veľa tvorivých hrať.

Dať mládežník ikonických znakov, hrať alebo displej s LEGO® Minifigures zberateľstvo. Tieto zábavné, mini playsets ponúkajú otvorených play, ktorý pomáha budovať detí tvorivosť a fantáziu, zručnosti.

LEGO® kociek spĺňajú najvyššie štandardy a kritériá kvality, takže sú v súlade, kompatibilné a pripojte sa a prísť od seba jednoducho, každý raz – bolo to tak od roku 1958.

LEGO® tehly sú klesol, vyhrievané, drvené, stočené a analyzovať, uistite sa, že každé dieťa je budova hračka spĺňa najvyššie globálne bezpečnostné a kvalitatívne normy.

Štítky: legoe harry potter minifigures, harry pottter palička, klub winx, tipo lego harry, harri lego, lego harry potter 2020 svetlo, legos harry potter minifigures, tehla voltron, Blok, dementor harry potter lego
Číslo Modelu 71026
Pôvod TR(Pôvodu)
Tému Fantasy & Sci-Fi
Certifikácia Európa certifikované (CE)
Názov Značky LEGO TR
Vekové Rozpätie Grownups

Napísať recenziu

LEGO Minifigures 71028 Harry Potter™ Série 2 71026 - Tajomstvo Taška - Prekvapenie Pack - 1 KS Na Objednávku

LEGO Minifigures 71028 Harry Potter™ Série 2 71026 - Tajomstvo Taška - Prekvapenie Pack - 1 KS Na Objednávku

2 Recenzie
€3.33

Poznámka: Každý booster box je zbrusu novej továrni uzavretých Karty Jazyk: anglický Materiál: Tvrdý Papier, Veľkosť Karty: 8.8*6.3 cm Factory sealed(Náhodné ) Opakovanie sa Môže Vyskytnúť, nemôžeme sľúbiť žiadne osobitné balenie.

1 Recenzie
€16.01

Pokemon CCG MTG Magic Yu-Gi-Oh Hra Karty Album kniha Držiteľ ako darček Veľkosť produktu: 27.5 CM*31.2 CM Karty špecifikácia: 6.8*9.2 Vhodné pre 6.6*9 kariet Obojstranné karty (Jedna strana má 9 mriežky na prednej a 9 mriežky na zadnej strane.

Súvisiace produkty