220VAC BLDC Motor Ovládač Radiča 750W AC180V-240V Vstupné Striedavé DC Motor Ovládač BLDH-750A

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€76.78

220VAC BLDC Motor Ovládač Radiča 750W AC180V-240V Vstupné Striedavé DC Motor Ovládač BLDH-750A

Ak spĺňať žiadne problémy počas prevádzky, obráťte sa na nás !

Balenie:

1 BOX*BLDH-750A BLDC Motor Ovládač

Prosím, byť trpezlivý, aby si prečítajte upozornenia uvedené nižšie:

Začiarknite položky, najprv pred podpisom s kuriérskou službou, keď dostanete balík. Ak je poškodené, pls odmietne podpísať a ihneď nás kontaktujte.

Farby & Podrobnosti:

Pridajte svoj výber farby, model, veľkosť a ďalšie podrobnosti podľa zoznamu položiek v objednávke, inak to bude odoslaný náhodne.

Vezmite prosím na vedomie, že farby na obrázok môže byť trochu iné, vzhľad vzhľad vďaka kamery alebo počítač dôvodov, ale budeme sa snažiť ukázať, že najviac podobné pre vás.

Poštovné A Dodávky

1.Pošleme na predmety v 1~5 dní(okrem obdobie prázdnin) po vaša platba potvrdená www.projekt-psa.sk.

2.Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky, ako napríklad colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz z vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

3.Dodávame 3 druhy prepravných služieb nasledovne:

a. Urýchlené Doprava: DHL, UPS alebo FedEx. Pre rýchlejšie prepravu alebo hladko transakcie, budeme meniť najlepšie lodnej dopravy medzi nimi.

Predpokladaná Doba Dodania: 3-7 Dní

b.Štandardná Doprava: e-EMS, EMS, ePacket(U. Y k dispozícii iba)

Predpokladaná Doba Dodania: 5-15 Dní.

c.Ekonomika Lodnej dopravy: Čína Príspevok alebo HongKong Post Air Mail ans tak ďalej.

Predpokladaná Doba Dodania:15-60 Dni

Rusko a Brazília: 90 dní

4. Vzdialenej Oblasti príplatok

Náklady na dopravu sa nemusíte zahrnuté DHL, FedEx, UPS, vzdialenej oblasti nákladov. Ak je vaša adresa vzdialenej oblasti, budete musieť zaplatiť navyše USD26.00 za zásielky.

Návrat & Vrátenie Peňazí:

Sme 'd ako na to v našich silách, aby slúžili naši zákazníci. Ponúkame na jeden mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak sa však položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vrátil, sme sa nebude dať kupujúcemu plnú náhradu. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Záruka A Údržba

Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v dobrom obale a znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Raz sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Budete ocenia nechať odísť pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom záporná spätná väzba(1~2-hviezdičkový hotel). My sa budeme snažiť riešiť problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: 750w zdroj napájania, striedavý motor rc, striedavé gear motor, podpora striedavé, bldc, bldc motor, veľké motorových vodič, striedavý motor drive, 220v generátor motor, makita striedavé ovládač
Certifikácia ce
Jednosmerný Prúd(A) 4.2 V, Max 8A
Podpora motora 3 fázový Striedavý dc motor menej 750w
Pól nastavenie 4 pól/ 8 pól
Vstupné napätie AC180-240V
Funkcia Ovládania Štart/stop, F/R smeru, Brzdové/Sk

Napísať recenziu

220VAC BLDC Motor Ovládač Radiča 750W AC180V-240V Vstupné Striedavé DC Motor Ovládač BLDH-750A

220VAC BLDC Motor Ovládač Radiča 750W AC180V-240V Vstupné Striedavé DC Motor Ovládač BLDH-750A

1 Recenzie
€9.74

Široko použitie: auto uzávierky, Pan/ Tilt fotoaparátu, Slot stroj, Peniaze detektor, Mince vrátenie zariadenia. Skvelé pre nahradenie hrdzavé alebo poškodené DC zamerané rýchlosť znížiť motor na stroj. Doručenia: 1. Môžete si vybrať logistiky to, čo potrebujete, keď

0 Recenzie
€18.63

1: Tolerancia: Poznámka: napätie a prúd rozsah použitia, použitia motora v prípade, že tento štandard, inak motor výkon a motorových život bude klesať. 2: Zaobchádzanie Motor: jemne, ako je to možné použitie motorového krytu časť. 3: Elektrické zapojenie: Kefa motor: červená

1 Recenzie
€30.88

DC 12V/24V 400mm zdvih 350N zaťaženie 25 mm/s rýchlosť electric linear actuator Napätie: 12V/24VDC Prúd: 4.0(12V); 2.0 A(24V) Zdvih: 16inch=400mm nosnosť: Stlač:350N (35kgs); Vytiahnite: 300N/30kgs; Statické Zaťaženie: 400N Rýchlosť: Náklad:16 mm/s; Vylož:25 mm/s pracovný

1 Recenzie
€18.82

Špecifikácia : Úplne nové JOHNSON predné guľkové ložisko RS-775 vysokorýchlostné motor,pôvodne používaný v zodpovedajúce značky elektrické náradie,dobré prevedenie, maximálny výkon je okolo 300 W alebo viac.Napájanie požiadavky vyžadujú vysoký prúd napájanie,alebo

Súvisiace produkty