CINOON Veľké Veľkosti Žien Silikónové Samolepiaca Podprsenka bez Ramienok Push Up Bezšvové Podprsenky Opakovane spodná Bielizeň Pre Svadbu

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.75

€7.49

Neviditeľná Lepiaca Push Up bez Ramienok Sticky Backless Pŕs Nipplecovers Bras Ponoriť sa Opakovane Magic Podprsenka pre Ženy udržať vaše prsia zdvihol a energický. tieto neviditeľné podprsenky sú ideálne pre ramienok a backless večerné šaty, plavky, backless ohlávka, večerné šaty, low-cut oblečenie. základ v každom ženskom šatníku farba kože a tenké-nášivka dizajn robí túto podprsenku neviditeľné pod vaše oblečenie, v pohodlné a prirodzeným spôsobom, nízky strih oblečenia, chrbta šaty ako ples a návrat domov šaty alebo akékoľvek formálne večerné šaty, je to najlepšia voľba pre foto výhonkov a červenom koberci momenty podobne.

Neviditeľné Podprsenky Neviditeľná podprsenka zdravie dosiahnuť prirodzený vzhľad v push-up poháre, Šálky Zdvihnúť Neviditeľná Podprsenka, aby vaše prsia vyzerať viac plná, viac dekoltu.

Králičie Uši Podprsenka Neviditeľná lepiaca bras tvarov, ako králičie uši. Uši časť môže zdvihnúť prsia efektívne. A jeho tvar je tiež docela roztomilý.

Lepidlo Podprsenky Neviditeľná lepiaca bras pasties vyrobené z lekárskej triedy gélu,hypoalergénne & 100% koži-priateľský, trezor, mäkké a pohodlné na nosenie, vhodné pre citlivú pleť.

Lepidlo Podprsenky Ideálny pre ramienok a low-cut oblečenie,backless party šaty a topy.zápas perfektne pre váš backless nízky rez šaty.

Backless podprsenka Neviditeľná lepiaca podprsenky je pripojený so silnou lepiacou vrstvou, ktorá bude držať vaše prsia pevne a nie dostať pošmyknutia.výťah pásky, ktoré robia vaše prsia okamžité výťah a pevné.

Sticky Podprsenka Neviditeľná lepiaca podprsenky bez bielizeň ramenný popruh dizajn robí to pre vás ľahké na nosenie, off-the-ramenný oblečenie. Môžete vychutnať s neviditeľná lepiaca bras voľne.

Push up podprsenka Neviditeľná Lepiaca podprsenky môžu byť znovu použité po umytí to , lepivosť nebude mať slabý.Po každom použití opláchnite teplou vodou pod 30 ℃, a neutrálnym mydlom, potom suchý vzduch.

Štítky: bh pohodlie, cinoon bielizeň, dievča č podprsenka hot, zadok kremíka, bh, ženy bielizeň pading, galter priesvitný set spodnej bielizne, dievčatá malá veľkosť podprsenka sexy, spodná bielizeň ženy, drobné dospievajúce dievča
Dekorácie ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Silikónové
Veľkosť 9cm diameter, 11cm diameter, 13cm
style1 Neviditeľná Podprsenka
Feature7 opakovane a umývateľný
Nemravný Obrázok No
Popruh Typ Bez ramienok
Položka Druh Podprsenky
Feature2 Podprsenka Bez Ramienok
Vzor Typ Pevné
So Sexuálnym Podtextom No
Pohár Tvar Tri Štvrtiny(3/4 Pohára)
Názov Značky CINOON
Feature3 sexy podprsenky, soutien rokliny femme
Štýl ŽENY
Uzavretie Typ ŽIADNE
Číslo Modelu P888
Podpora Typ Drôt Zadarmo
Podprsenka Štýl Lepidlo Podprsenky
Pohlavie ŽENY
Feature4 Podprsenky Pre Ženy
Feature5 BEZPEČNOSŤ A STICKY & PRIEDUŠNÉHO MATERIÁLU
farba čierna, farby pleti
style2 Dámy Podprsenka

Napísať recenziu

CINOON Veľké Veľkosti Žien Silikónové Samolepiaca Podprsenka bez Ramienok Push Up Bezšvové Podprsenky Opakovane spodná Bielizeň Pre Svadbu

CINOON Veľké Veľkosti Žien Silikónové Samolepiaca Podprsenka bez Ramienok Push Up Bezšvové Podprsenky Opakovane spodná Bielizeň Pre Svadbu

0 Recenzie
€15.46

Inovatívny Dizajn Pohár Tenké Priedušná Pohár Super sexy podprsenka veľká veľkosť Podprsenka BCD Bezšvíkové stereotypy Pohár Späť Štyri hák-a-oči 100% Záruka Kvality ​ Kúpiť viac ako 2 kus,2% z Zľavy Ako vybrať veľkosť?? náš model

2 Recenzie
€7.43

O Platbu Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.projekt-psa.sk Escrow prostredníctvom kreditná karta,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union, a Bankové Prevody.Medzinárodné Kupujúci vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke

1 Recenzie
€3.87

Popis: Zbrusu nový vysoko kvalitný! 1. Nádherné kvetinové tlač podprsenka, krížové popruhy, krásne späť dizajn 2. Pohodlné bez oceľový prsteň, tenké, pohár, žiadny tlak na hrudi 3. Pružné tenké ramenný popruh, pohodlné a shoulderless 4.

Súvisiace produkty