3KS Opakovane Snack Tašky Sandwichove Chlieb Vodotesný Vak v Umývačke pre Kempovanie Cestovanie Turistika

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.05

€4.13

Odrážky:

1、šetrné k Životnému Prostrediu a opakované použitie: na Rozdiel od papiera alebo jednorázové plasty, náš denný tašky môžete vyčistiť a použiť znovu a znovu, čo je dobré pre životné prostredie, zatiaľ čo šetrí vašu peňaženku a udržať potraviny čerstvé.

2、dvojitá Vrstva Dizajn: vnútorná vrstva je vyrobená z bezpečnosti potravín, materiálu a bol testovaný. Non-jedovaté, žiadne ftaláty, č PVC, bez obsahu BPA, bez olova, bez ťažkých kovov, bez škodlivých nátery, môže významne zabezpečiť, aby vaše potraviny sú bezpečné a zdravé. Vonkajšia vrstva je vyrobená z bavlnenej tkaniny.

3、Široké použitie: Vhodné pre práce, školy, výlety. Keď si pobaliť, sa budú používať ako denný taška pre deti na balenie ich sendviče pri práci a zabezpečiť, že vaše dieťa je energický počas cesty.

4、Jednoduché Čistenie: umývateľné v Umývačke riadu; to môže tiež byť zmazané a čistiť; mazivo a odolný proti vlhkosti, takže čistenie je jednoduché. Ideálne pre školské obedy, krátke výlety alebo kaviareň obedňajšej prestávky.

5、Package Zahrnuté: zoznam obsahuje 3ks veľkých, stredných a malých, menej plastové tašky, menej znečistenia, menej plastové tašky, viac čistých; byť poctený používať šetrné k životnému prostrediu taška.

Funkcie :

Najlepšou alternatívou na jednorazové plastové tašky

Eco-priateľský dizajn: Bezpečne ukladať vaše obed potravín a vychutnať si jeho svieži a plný chuti na vaše pohodlie. Najdôležitejšie je, že nič nemôže ísť späť do plastu. Vďaka jeho vynikajúcu odolnosť proti vode a tuku odpor, naše vaky môžu byť ľahko a dôkladne vyčistené, zníženie odpadu a je opakovane použiteľný.

Špecifikácia :

Názov: 3ks Opakovane Snack Taška Sandwichove Chlieb Vodotesný Vak

Materiál: bavlnené tkaniny s potravinami-bezpečné polyesteru, obloženie

Veľkosť(cca):

Veľké 22*20 cm/8.6*7.87 v

Stredné 14*20 cm/5.5*7.87 v

Malé 10.5*18 cm/4.1*7in

Váha: cca 50g

Balenie: taška funkcie opp

Balenie Zoznam:

Veľký denný taška*1

Stredný denný taška*1

Malé občerstvenie taška*1

Poznámky:

Keďže tieto tašky sú vyrobené z tkaniny, ktoré nie sú 100% utesnené, takže nie je vhodná na dlhodobé skladovanie zemiakové lupienky, popcorn, a sušienky. Prosím jesť do 1 hodiny, aby boli čerstvé.

Štítky: prispôsobený reuseable taška, itiwit vodotesný vak, taška mrazničky, adiddas cestovná taška, linajkované chlieb tašky, súčet umývačka riadu, tábor umývadlo, hansa umývačka riadu časti, aolida taška, rúra tašky voľne
Názov Značky PROKTH
Štýl Európa
Materiál Netkanej Textílie

Napísať recenziu

3KS Opakovane Snack Tašky Sandwichove Chlieb Vodotesný Vak v Umývačke pre Kempovanie Cestovanie Turistika

3KS Opakovane Snack Tašky Sandwichove Chlieb Vodotesný Vak v Umývačke pre Kempovanie Cestovanie Turistika

0 Recenzie
€6.00

2 KS Opakovane Nákupní Taška Zeleniny, Ovocia Bavlna Oka Vyrábať String Umývateľný obchod s potravinami Kabelka Eco Friendly Taška cez Rameno Kuchyňa Funkcie: 【ECO-FRIENDLY] vyzýva Vyrobené zo 100% vysoko-kvalitné bavlnené nite. Znovu použiteľný a ľahko sa čistí.

2 Recenzie
€5.71

10/50/100ks Veľké Bavlna Mušelínu Šnúrkou Opakovane Vrecia na Mydlo Bylín Čaj ekologicky šetrné výrobky, Kuchyňa Organizátor Špecifikácie: Používanie pevne, opakovane. Nemal bieliace ošetrenie, neobsahuje chemické látky, ako sú látky. Taška

1 Recenzie
€3.50

Popis: Materiál:polypropylénové vlákna Veľkosť:S:19*13*8 CM/M:26*16*8 CM/L:28*19*8 CM Farba:Ako na obrázku zobraziť Množstvo:1 x Chlieb Zásobník Funkcie: 1.Vyrobené z odolného, v dobrej triede, ručne tkané polypropylénové vlákna.Nebude Formy Ako Prírodný Ratan. 2.Vynikajúci

Súvisiace produkty