Ботинки бизон вн-21 Берцы

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€33.12

Top: pravá Koža "краст" (o 1,3 - 1,5 mm), zmes vysoko pevnej textílie nylonové vlákno "Cordura" 1000D

Podšívka: textília "rtex"

Čistenie textilných: Guma vysoká odolnosť proti opotrebeniu, маслобензостойкая (± 50 °)

Montáž metóda: Lepidlo

Stielka Hlavné: "Salamander", priehlavok, кпж

Stielka вставная: "Ortholite"

Подносок a skutočností: Vystužené z термопластического materiál

Výška берца: 270 ± 3 mm

Príslušenstvo: Slučka (made in Italy), rýchlosť šnurovanie. Hluchý ventil предохраняет nohy z expozície prostredia (prach, blato)

Farba: Čierna

Hmotnosť: 1200 g (pár)

Rozmery: 36-45

Bojovník čl. Вн-21-univerzálny model облегченных armády, topánky, sú vhodné v meste, rozsah, v divej zveri. Pravá Koža "краст o klasické čierne pripojené taktická obuv vysokej износоустойчивость. Zabezpečiť vetranie v берцах za predpokladu pre vloženie vysokou pevnosťou tkaniny "Cordura" 1000D. Obkladový materiál rtex vylúčiť pocit nepohodlia v horúcom počasí. Prst a pozadie zosilnený термопластиком chrániť nohy pred šok z kameňov a konárov. Aby sa znížilo zaťaženie na стопу, továreň na obuv používa 2 špeciálne vložky do topánok s супинатором.

Továreň na topánky Bizon nad 10 rokov je výrobca a dodávateľ topánky. Teraz továreň na topánky Bizon снабжает topánky viac ako 300 firiem a spoločností v Rusku a spoločenstve nezávislých štátov. Pravidelné kupujúci naše topánky sú vojakov Ministerstvo Obrany, zamestnancov федеральной bezpečnosti, sily Národnej Stráže a iným orgánom činným v trestnom konaní, ako aj pracovníkov štátnej služby a bezpečnosti organizácií.

Štítky: originálne kožené topánky žena klincami, členková topánka lady, armáda boot pre ženy, cool originálne kožené topánky ženy, vojenský motocykel, boot ženy, luxusné originálne kožené topánky žena, kožené originálne topánky žena veľkosť, originálne kožené topánky ženy kapskom, ženy originálne kožené topánky žena dámy
Obkladový Materiál Oka
Oddelenie Meno Dospelý
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Číslo Modelu Вн-21
Vrchný Materiál Mikrovláknovú
Položka Druh Topánky
Sezóna Leto
Čistenie Jediným Gumené
Boot Typ Základné

Napísať recenziu

Ботинки бизон вн-21 Берцы

Ботинки бизон вн-21 Берцы

Súvisiace produkty