HM/TDP-L2 Lacné Čínske Masáže Salón Krásy Zdravotníckych prístrojov pre Nemocnice

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€81.78

Popis Produktu

Nerezový Podstavec Svetlo TDP Infračervené svetlo s Dvojité Hlavu

Čo je TDP Minerálne Lampa a ako to funguje? Skratka pre "Teding Diancibo Pu", ktorý TDP lampa je tiež nazývaný "špeciálne elektromagnetické spektrum" lampa. Funguje to na presvedčenie, že ďaleko infračervené svetlo alebo mid-IR vlnových dĺžok vyžaruje môže uvoľnenie väzivového tkaniva pripojenie svalov a orgánov. Krv tak môže obiehať rýchlejšie voľne v najmenších ciev v tele ako mikrocirkulácie a podporujú hojenie. Minerálna doska prístroja zahŕňa železa, plechu, ktorý je o 0,5 až 1,5 mm hrúbky. To slúži ako základ pre 33 stopových prvkov v unikátnej minerálnej formuláre, ktoré sú pridané v vrstvu. Sú hliníkové, antimón, arzén, bárium, bór, kadmium, vápnik, oxid, chróm, kobalt, meď, jód, horčík, mangán, molybdén, nikel, fosfor, selén, kremík, sodík, síra, cín, titán, zinku, a zirkónia spolu s bizmutu, germánium, lítium, draslík, rubidium, stroncia, a vanád. Obsah železa dosky pomáha teplo šíri rovnomerne po celej panel. Minerálne dosky môžu mať 2000hours použitia v priemere po ktorom musí byť vymenený. Keď sa minerálna platňa v TDP Lampa sa zahrieva na vysokú teplotu, minerálnych látok, ktoré sú v nej ionizovanej. Teplo, žiarenie, elektromagnetické vlny svetla vykonávať tieto ióny do ľudského organizmu tým, že preniká až 3 ½ palca pod povrchom kože a do svalov. V ich kultový štátu, minerály môžu stimulovať uzdravenie a metabolické procesy vášho organizmu.

Zakaždým, keď budete trpieť stresu, úzkosti, choroby, zranenia, alebo únavu, vaše telo potrebuje minerály, obnoviť a omladiť sám. Oslabený imunitný systém potrebuje aj podporu minerály, takže ho môže uzdraviť. Pomocou kanál, vlny horúčav, ktoré sú podobné prírodné energie vášho tela, TDP lampa, tiež nazývaná Zázračná Lampa môže dodať základných minerálov, ktoré vaše telo potrebuje pre zdravie, liečenie, a wellness.

Aplikácie a Výhody

• Stimuluje hypotalamus na výrobu uvoľní neurochemické látky, ktoré zase pomôcť pacientom lepšie spať, pozdvihnúť náladu, jednoduchosť pocity bolesti, a nižšie, hypertenzia.

• Podporuje hladký pohyb zmiernenie zápalu a nepohodlie v prípade artritídy, ochrnutie, bolesti kĺbov, bolesti ramena a spodnej časti chrbta.

• Pomáha pri hojení kostí, zlomeninami

• Lieči ochorenia kože ako napríklad ekzémom a modriny, okrem iného

• Pomáha vymazať zjazveniu pokožky

• Podporuje metabolizmus úrovne

• Pomáha s hrudníka stave, ako je zápal pľúc a prechladnutie. Tiež pomáha pri liečbe chrípky.

• Lieči reprodukčné problémy, ako je nepravidelná menštruácia a impotencia

• Zmierňuje hnačky a opuchy

• Pomáha pri angina pectoris, nádory a iné infekcie

• Rýchlosti hojenie zranení, vredy, a diabetické vredy

• Zlepšuje fungovanie biele krvinky a tak, lieči infekcie

• Zvyšuje imunitu

Mieste Aplikácie: Nemocnica,Domácnosť,Beaty Salón,Pycisl Terapia Klinike

Detail Obrázkov

Informácie O Produkte

Certifikácia

Balenie A Dodávka

BALENIE

Sme pack Nohy Terapia Stroj s dampproof a shakeproof plastovej peny v hnedej krabičke.To je zabalené v SKD stave a jednoduchá montáž.Okrem toho,sme pridať plastové nepremokavé membrány pokryť celý kartón.

Package Hmotnosť:13,5 KG

Veľkosť balenia:695*345*180 mm Dodávka

Nákladné vozidlá z našej továrne na more prístave alebo na letisku. Železničné ,na oblasť Európy. Po mori ,sme si mohli vybrať väčšina prístavmi v Číne ako lodný prístav,Genarally ,port Šanghaji,Chongqing,Guangzhou,Shenzhen.

Letecky ,genarally 5-7days prišli.

Štítky: fit vybaviť, zlaté šperky nástroje vybavenie, lekárske istrument, toalhas de mesa, campervan, hm mens, voľné cvičenie fitness vybavenie, príslušenstvo medic, rozhovor golf le fleur, led v6
Položka Druh Fyzioterapia Nástroja
Materiál ABS škrupina
Pôvod Čína (Pevninská Časť)
Číslo Modelu HM/TDP-L2
Názov Značky NoEnName_Null
Aplikácia RAMENO

Napísať recenziu

HM/TDP-L2 Lacné Čínske Masáže Salón Krásy Zdravotníckych prístrojov pre Nemocnice

HM/TDP-L2 Lacné Čínske Masáže Salón Krásy Zdravotníckych prístrojov pre Nemocnice

0 Recenzie
€7.76

T25 pánske plavky s push pad nové nízkym pásom sexi boxer plavky mužov bazén bikini šortky športové plavky, plavky Veľkosti Grafu Veľkosť hmotnosť(kg) pás(cm) M 50-65 kg 66-74 65 L-75kg 74-82 cm XL 75-85 kg 82-89 cm 2XL 85-100 kg 89-100 cm Vitajte v našom obchode. Plávanie šachty

1 Recenzie
€18.53

1.sme odfotiť ourself .100% pravda zobraziť 2.Niektoré fotografie zhotovené tam môže byť nejaká mimo farbu, čo je spôsobené tým, rôzne pozadia, takže prosím, nenechajte starostlivosť 3.Naozaj perla musí bude mať nejaké nedostatky, nieto ešte také veľké perly,Ale

Súvisiace produkty