2W Skladacia ULTRAFIALOVEJ Lampy USB Prenosné Sanitácie Dezinfekčné Ultrafialové Svetlo, Nabíjanie Ručné Sterilizátor Prútik Osvetlenie Maska

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.34

€13.34

2W Skladacia ULTRAFIALOVEJ Lampy USB Prenosné Sanitácie Dezinfekčné Ultrafialové Svetlo, Nabíjanie Ručné Sterilizátor Prútik Osvetlenie Maska

Funkcie:

Typ: Prenosná Uv Lampa Baktericídny

Farba: Biela

Meterial: ABS

Napätie: 5 V

Príkon: 2W

Veľkosť produktu:126*38*25 MM

Pracovný Čas:30 Minút

Životnosť Lampy:10000 Hodín

Služba Priestor:3-5 Metrov štvorcových

Svetelný Zdroj Typ:253.7 nm-185nm

Upozornenie :

1.UVC Ray je škodlivé pre oči a kožu, nepozeraj sa na lampu, keď to 's light up.Ľudia/pet/rastliny nemôžu vystaviť na svetlo .

2.Po uchu, pretože lampa zabil veľa baktérií v miestnosti, prosím, otvorte okná a dvere, umožňujú miestnosti vetrať 15 minút a potom enter.

Funkcia:

Zabiť Roztoče: roztoče sú drobné tvory, ktoré sú neviditeľné voľným okom, na posteľ, vankúš, gauč,koberec, sú všade v dome a urobiť veľa škodí:roztoče skus ľudí pokožky, aby svrbenie a začervenanie pokožky, nech ľudia nemôžu spať a nepríjemné.Toto svetlo je UV-C ray je stovky thmes silnejší než slnko, môžu zabiť roztoče okamžite.

Zabiť Bakteriálne: Toto svetlo môže ľahko zabiť baktérií patrí : plesní, baktérií Staphylococcus aureus, E. coli, Pet parvovirus, vírus chrípky, atď.Ultrafialové svetlo bude odbúravať do vody a kyslíka.

Odstrániť zápach: Toto svetlo môže odstrániť zápach rovnako ako Dymovú vôňu v kuchyni, zatuchnutý pach v spálni, a zlé vôňa v umyváreň, topánky okno, chladnička, koša, atď.UV-C ray môže zabiť baktérie, ktoré spôsobujú zápach, a ozónovej bude rýchlo zabiť a oxidatively rozkladá organické alebo anorganické zápach látok.

Čistý vzduch: Môže zlomiť nadol drobné látky v ovzduší, znížiť alergénov, ktoré môžu spôsobovať astmu a alergie, Zabíja nečistoty, ktoré sa príčiny prechladnutia, flus, alergie, sinus infekcie, aby vzduchu čerstvejšie.

Doprava:

1. Budeme loď vašej objednávky v rámci spracovanie obchodných dní po zaplatení platby vymazané.

2. Vo väčšine krát položku sa dostanete k väčšine krajín do 15 pracovných dní. Na niektorých odľahlých oblastiach môže trvať aj viac ako 30 pracovných dní.

3. Ak nechcete prijímať položky po 45 dňoch, prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém.

Spätná väzba:

1. Necháme Pozitívnu spätnú Väzbu po prijať platbu, Prosím, nezabudnite nám dať a PÄŤ HVIEZDIČIEK na všetky Podrobné Hodnotenia Predajcu 5 Hviezdičiek.

2. Ak nie ste spokojní s vaše nákupné Skúsenosti,Prosím kontaktujte nás a získajte riešenie, než sa rozhodnete opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém pre vás, akonáhle je to možné,vďaka.

3. Poskytneme vám služby ako najlepšie, ako môžeme, spôsobí, že spätná väzba a 5 Hviezd je to, čo sa usilujeme o. Prosím, napíšte mi cez "Moje Správy" alebo "Mail" ak máte akékoľvek otázky o našich záznamov alebo vášho nákupu.

Štítky: dezinfekcia vody, čistá vlna sanitácie palička, lampa led, pomp, 3d dragon lampa, lampa ultra violet, draco malfoy rodiny krúžok, nožnicový sanitizer, box technológie čistenia, žiarivka uvc
veľkosť produktu 126*38*25 MM
Model YW-FL2W
Occassion Auto,Domov,Cestovanie
farba Biela
Funkcie Tlačidlo Prepnúť
Pracovný čas 30 minút
Žiarivka power 2W
Priemerná Životnosť (hod) 10000
Osvetlenie A Svietidlá Ultrafialových
Svetelný Tok Non
Vstupné napätie 5V
Druh UVC lampa Dezinfekcia
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ROHS
Názov Značky YWLight
Záruka 1 Rok
Číslo Modelu YW-FL2W
Napätie 85-265V
Ovládací Spínač Tlačidlo
Materiál ABS

Napísať recenziu

2W Skladacia ULTRAFIALOVEJ Lampy USB Prenosné Sanitácie Dezinfekčné Ultrafialové Svetlo, Nabíjanie Ručné Sterilizátor Prútik Osvetlenie Maska

2W Skladacia ULTRAFIALOVEJ Lampy USB Prenosné Sanitácie Dezinfekčné Ultrafialové Svetlo, Nabíjanie Ručné Sterilizátor Prútik Osvetlenie Maska

0 Recenzie
€40.88

Ručné UV vytvrdzovania ľahké, pohodlné, flexibilné, ľahké a rýchle! Produkt napätie: AC100V-260V Produkt vinuté perly: dovezené high-power UV lampa korálky, 45MIL veľký čip vlastnosti Produktu: shadowless lepidlo na lepenie, UV tlač expozície, UV zelený olej atrament liečenie,

3 Recenzie
€3.41

4 LED UV Telefón Maska Dezinfekcia Prípade Multifunkčné Prenosné Ultrafialové Sterilizácia Baktericídny Box Funkcia: Pracovať na tri minúty a môžete si byť istí celý deň. 2A vysoká účinnosť nabíjania sterilizácia. Ultrafialové svetlo, technika

0 Recenzie
€12.02

ULTRAFIALOVÁ Dezinfekcia Lampa Rovno Špirála Žiarovka, Domácnosti, Nemocnice, Školy, Škôlky, Ozón a Ultrafialové Baktericídny Sterilizáciu Svetlo *Táto žiarovka môže byť použitý vo všetkých krajinách sveta. *Napätie: 110V-220V. Upozornenie: 1.

Súvisiace produkty