7.5 L Prenosné Otepľovanie Vonkajšie Chladenie Chladničky Mraznička Chladnička Teplej Studenej Dvojité Použitie Pre Vonkajšie Rybárske Piknik Dropshipping

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.65

€12.35

7.5 L Prenosné Otepľovanie Vonkajšie Chladenie Chladničky Mraznička Chladnička Teplej Studenej Dvojité Použitie Pre Vonkajšie Rybárske Piknik Dropshipping

Vlastnosti Produktu:

1. Rozsiahle použitie: Na dlhé cesty, nemusíte míňať peniaze a myseľ k tomu ľadový nápoje / konzervovanie ovocia / ohrev jedla.

2. Tam sú popruhy pre prenášanie, a popruh môže tiež byť zničené, tri otvory hornej môžete dať poháre alebo Koks.

3. Kryt úst magnetický prúžok, lepšie izolácie a tesnenia.

4. Použitie flip-up veko, môžete ľahko uložiť refrigerato medzi predné sedadlo a operadlo poľa, môže byť tiež umiestnený v aute, sídlo alebo kufra.

5. Malé rozmery a veľkú kapacitu: 7.5 L veľkú kapacitu, nestarať sa o priestor.

6. Teplej a studenej môže byť zmenený ľahko, na ľavej strane pre chladenie, právo na vykurovanie; silný izolácie, trvalé ice-v pohode, tiché nízka hlučnosť, úspora energie.

7. Použitie: Studenej skladovanie (ovocie, nápoje, všeobecné lekárstvo, dospelých, mliečne výrobky, kozmetika, produkty pre starostlivosť o pleť);Izolácia (jedlá, káva, baby mlieko, atď.)

8.Použitie occssion:

A. hostiny, camping piknik pri jazere

B. Použitie pre taxikári

C. Studenej lieky

D. Chladené čerstvé mlieko

E. Auto cestovanie

F. Jachtu alebo rybárčiť

G. Na vozňa

H. Chlade kozmetika

J. Domáce použitie

Parametre Výrobku:

1. Farba: Modrá

2. Materiál: potravinársky ABS

3. Kapacita: 7.5 L

4. Výkon: 30W

5. Vstupné napätie: 12V (typu auta) alebo 220v, 12v (auto s dvojakým použitím typ)

6. Poistka špecifikácie: 10A

7. Vykurovanie teplota: zahriatím na teplotu 65 ℃ alebo tak

8. Chladenie teplota nižšia ako teplota okolia o 5-10 ℃

9. Chladnička je vybavená chladiaci ventilátor, ventilátor bude znieť pri práci.

10. Veľkosť: o 32.5 * 18 * 30 cm / 12.80 * 7.09 * 11.81 v

Pokyny:

1. Auto musí byť spustený pri použití auto-typ.

2. Po prvé, vložte do zásuvky pre zapaĺovač or12V napájací konektor.

3. Potom zapojte druhý koniec kábla vložte do 12v dc jack alebo do dvojakým použitím 220v jack ( konektor na spodnej časti predného panela ).

4. Neskôr, vytáčanie na vykurovanie alebo chladenie pozície a začiarknite príslušné LED (kúrenie: červené svetlo; chladenie: zelené svetlo).

5. To bude trvať 15 minút až 30 minút na chladnom alebo teplom (trvanie chladenia alebo kúrenia závisí na teplote okolia).

6. Pred dať do potravín alebo nápojov, prvé teplé alebo studené, aby ste mohli získať lepší efekt.

7. To trvá 2-3 hodiny zmraziť unfrozen potravín a nápojov. Dizajn auta, malá chladnička, nie je zvyknutý na zmrazenie potravín, hlavne využíva teplo zachovanie! Podľa pokynov na správne použitie, potravín, môže byť v teple na niekoľko hodín.

Poznámka:

1. Odpojte napájanie pred čistením.

2. Neumiestňujte studenej alebo teplej box alebo napájací kábel v kvapaline. Peeling s neutrálnym mydlom a mokrou handrou.

3. Nepoužívajte jeho ice-výrobu.

4. Aby sa zabránilo blokovanie ventilátor, bude to zaniesť kúrenie zrýchlenie, spôsobiť požiar. Neumiestňujte vlna, látky a ostatné položky v hornej časti chladničky.

5. Keď je motor vypnutý, nepoužívajte ho na dlhý čas, čo bude vybitie autobatérie.

6. z tepla na vykurovanie alebo na vykurovanie a chladenie, vypnite napájanie, na dobu najmenej 30 minút pred začatím!

Balenie Zoznam:

1 * Auto chladnička

1 * nabíjačka do Auta line

1 * Prenosný popruh

1 * Manuál

Štítky: kamufláž lunch box, dvere mrazničky, reseal mraznička dvere, batoh chladnička rybolov, camping chladnička rybolov, 12v kompresor mrazničky, termálna taška pre lieky, taška chladnička, pláž chladnička, 4l chladnička
Dropshipping Podpora
Druh Vrecku, Multi Nástroje
Pôvod CN(Pôvodu)
Vstupné napätie 12V (typu auta) alebo 220v, 12v (auto s dvojakým použitím typ)

Napísať recenziu

7.5 L Prenosné Otepľovanie Vonkajšie Chladenie Chladničky Mraznička Chladnička Teplej Studenej Dvojité Použitie Pre Vonkajšie Rybárske Piknik Dropshipping

7.5 L Prenosné Otepľovanie Vonkajšie Chladenie Chladničky Mraznička Chladnička Teplej Studenej Dvojité Použitie Pre Vonkajšie Rybárske Piknik Dropshipping

5 Recenzie
€2.67

Pridali sme montážny systém, ktorý vám umožní pripojiť pracka pre Vertikálne použitie na kamaráti popruhu. -Jedinečný páky-latching systém umožňuje rýchly Škrtidlo odstránenie vyžaduje iba jednou rukou! -Pracuje s všetky známe tourniquets vrátane MAČKA -Pre horizontálne

2 Recenzie
€11.84

Popis: 1. Každý oddiel oceľové reťaze sa rovná nástroj, vrátane skrutkovač, otvárač na konzervy, otvárač na fľaše, otvárač, imbusový kľúč. 2. Môžete náhodne kombinovať všetky 29 oceľové reťaze pre rôzne funkcie, alebo znížiť niektoré sekcie na náramok. 3.

1 Recenzie
€13.29

Paremeter: Výška:170 mm, Šírka:100 mm, Zasvätených šírka:74mm Hmotnosť:433g Packang A: 1*prak,1*gumička Packang B: 1*prak,3*gumička

Súvisiace produkty