1pcs Akrylové akvárium inkubátor Izolácie box kvalitné viacúčelové mladých chov rýb box inkubátor

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.51

€10.85

[xlmodel]-[produkty]-[50432]

[xlmodel]-[produkty]-[50432]

[xlmodel]-[custom]-[50436]

[xlmodel]-[custom]-[50436]

Špecifikácie: Unikátne plávajúce a priehľadný plastový kryt navrhnutý tak, aby sa zabránilo ryby z izolácie izby na ochranu novonarodené ryby.

Ideálne je byť chorý ryby ryby a izoláciu priestoru.

S bulík, kdekoľvek pohodlné, pevné v nádrži.

To je liaheň pre viviparous ryby, ako bettas, guppies, medaka, ect.

To môže zabrániť útokom z dospelých rýb, zvýšiť mieru prežitia mláďat rýb.

To môže samostatné agresívne ryby, zranený ryby, malé ryby, krevety a iné morské clownfish.

Self-plávajúce dizajn s prísavkou, 2-vrstvový zmes nie zaberajú miesto.

Typ: Chov Rýb Box

Materiál: Akryl

Farba: Transparentná

Veľkosť: 13,5 cm x8cm x 8 cm (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Akryl akvárium inkubátor

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[50433]

O dodávky

Vaša objednávka bude odoslaná na vašu adresu, ktorá ponúkané vás, Tak prosím potvrďte vašu adresu pred platby (Ak chcete presunúť na novú adresu, prosím, kontaktujte našich pracovníkov, a povedzte nám vašu novú adresu. Ďakujem.) Pošleme ho do 5 pracovných dní po našom pracovník skontrolovať je bez problémov(Sviatkov sa môže predĺžiť)

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi tovary a služby,Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Čo by som mal robiť, keď tovar dostanem sú poškodené?

Po prvé, uveďte, prosím fotografiu poškodeného tovaru, ak je to potrebné, uveďte, prosím, video (môže si myslíte, že naša žiadosť je prehnaná, ale prosím ťa, odpusť nám, pretože naši pracovníci boli starostlivo skontrolované pred odoslaním svojej objednávky, potvrdenie, že nie je problém, Len zaslané neskôr.).

Náš personál vám potvrdiť, či je alebo nie je pravda, na základe dôkazov, ktoré ste poskytli vy. Budeme poskytovať náhradu za poškodený tovar ktorý ste dostali. Výška platby bude závisieť na škodu.

B: Ak náš personál má vidieť dôkazy, ktoré poskytli ste, nemôžete potvrdiť, poškodenie tovaru, ospravedlňujem sa nám nebude kompenzovať vás a ďakujem. (toto je hlavne pre tých, ktorí zámerne vybrať problémy.Stretli sme sa niektorí ľudia,ktorí dostali balíček a uvedený tovar bol zlý, a požiadal nás vrátenie, že nemajú poskytovať dôkazy, samozrejme, nevieme, či balík nie je zlé. Títo ľudia chcú iba na vydieranie usa.)

O Logistiky

Ak váš sledovacie číslo nemôžete nájsť informácie,prosím, nebojte sa, logistika informácie aktualizácia bude odkladu po odoslaní vášho balíka. Počkajte období informovať.Dostanete váš balíček počas nášho sľúbené dodacie lehoty.

O zľavu

Už som dostal kupón. Môžem získať ďalšie zľavy? Áno, existujú ďalšie zľavy na zber našom obchode. Viac zliav vás budeme informovať e-mailom.

Štítky: mini akvária, nano akvárium, kompozitné akrylové okno, akvarijné ryby live, fish tank top, betta chov box, akvárium nožnicový, rybie liahne, plastové chov rýb izolácie box, misa ryby
Domáce Zvieratá Vysoká Jasné, Chov Rýb Box
Ryby Tanky pomocou Mini Veľkosť Ryby Nádrž Akvárium Inkubátor
Akvárium dodávky Akvárium Korytnačka Plaz Dom
Číslo Modelu Chov Rýb Box
Objem 1L
Materiál Plastové
Typ Akvária Ryby Misy
Druh ryby
Hmotnosť 95

Napísať recenziu

1pcs Akrylové akvárium inkubátor Izolácie box kvalitné viacúčelové mladých chov rýb box inkubátor

1pcs Akrylové akvárium inkubátor Izolácie box kvalitné viacúčelové mladých chov rýb box inkubátor

0 Recenzie
€13.73

Chov násadových izolácie box dodanie priestor pre tropické ryby mladistvých betta Poznámky: -Výrobok neobsahuje retail balenie. Ak potrebujete obale výrobku, obráťte sa na nás.Zaistíme, že tovar je v dobrom stave. -Prosím, aby 1-2 cm chyba kvôli ručné meranie.

2 Recenzie
€10.31

{infomodule} Nádrž Akvárium Inkubátor Smažiť Dieťa Ryby Izolácie Box Spawn Liaheň Rýb Nádrž Automatické Obehu Liaheň Dieťa Chov Rýb Systém Materiál:Plast Farba:Ako na obrázku zobrazené Veľkosť: 7.9 x 3.54 x 3.34 /20x 9x 8.5 cm Funkcia 1.Aqua-Škôlky

0 Recenzie
€2.89

{infomodule} Špecifikácia: Materiál: Plast Farba: Biela alebo Zelená Rámy (Náhodne) Veľkosť: M: 160x145x155mm/6.3x5.71x6.1inch L: 260x150x155mm/10.24x5.91x6.1inch Funkcie: 1. Bezpečne oddeľuje nové-narodil sa smažiť od

4 Recenzie
€7.59

Arcylic Betta Guppy Dieťa Malé Ryby Oddelenie Ryby Luk Akvárium Chov Box Funkcie: Kvalitný materiál akryl, pochúťka remeselníci. Použite kvalitný super biely akryl transparentný materiál, vysoko transparentné. Najvhodnejšie pre boj ryby. Odvodňovací otvor

Súvisiace produkty