Bezdrôtový bluetooth headset 5.0 i7s TWS headset s nabíjanie box ultra-tenký dizajn Android IOS ovládanie prehrávania

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€13.29

Bezdrôtový BLUETOOTH headset-i7s

-Si najlepšiu kvalitu zvuku s úplne bezdrôtové Pripojenie cez Bluetooth 5.0 Plne kompatibilný s operačným systémom Android a IOS . Počúvajte vašu obľúbenú hudbu kdekoľvek a bez akýchkoľvek káblov.

- Hovor odpoveď funkciu hands-free a vstavaný mikrofón pre úspešné skúsenosti v reakcii zo slúchadiel seba.

- Synchronizácia snímku S vášho iPhone alebo Android smartphone. V prvom použití musíme postupujte podľa nasledujúcich krokov:

1 °. Dlhotrvajúci tlak tlačidlo napájania na 2 slúchadlá, obaja musia byť bliká v modrej a červenej.

2 °. Stlačte (nie dlhotrvajúci) tlačidlo buď 2, svetlá prestanú blikať.

3 °. Prístup vášho terminálu zariadenia Bluetooth a hľadať i7S na dokončenie synchronizácie.

- Rozsah 100 minút S výhodou Plnenie Políčko, ak chcete zvýšiť životnosť batérie Kdekoľvek. Uistite sa, že ste vždy vykonávať prípade. Okrem toho, že je najlepší spôsob dopravy ich vďaka jeho inovatívny dizajn a nízku hmotnosť.

-Kvalita povrchových úprav a atraktívny dizajn. Minimalistický a ultra-tenké estetiky, že dokonale sa hodí na všetky druhy uši. Prax šport bez strachu zo straty ich a vykonávať celý rutina bez akýchkoľvek problémov.

ŠPECIFIKÁCIE

-Farba: biela

-I7S verzia s autonómie a lepší zvuk, dizajn

-Bezdrôtová V5.0 pripojenie

2.4 GHz frekvencia-

-Maximálna prenosová vzdialenosť: 12 m

-Nepretržité prehrávanie až 6 hodín

-Pri plnom zaťažení trvanie od 1 do 2 hodín

-65/950MAH batérie

Všetky naše zásielky sú vyrobené z Londýna (Španielsko), v ten istý deň (pracovný), na ktorých kúpu, tak dlho, ako to prebieha pred 13:00 hodine. Preto, pred nákupom je dôležité, aby si skontrolujte dodaciu adresu, ak je správny, pretože po spracovaní vášho balíka, bude možné robiť žiadne zmeny.

Dodacie lehoty sú približný. Tieto časy sa neberú do úvahy rôzne faktory, ktoré by mohli stave odhadované časy doručenia na prvom mieste.

-Ak máte akýkoľvek problém s prepravou alebo položky, boli by sme radi, ak by ste sa mohli obrátiť priamo na nás, ako sme sa vždy dá nájsť riešenie. Naším cieľom je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, a záporné oceňovacie nebude riešiť vaše prekážka.

Našou snahou je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, Naše záruky, tisíc krát sme už dosiahli. Neváhajte a kontaktujte nás na akýkoľvek typ výskyt.

Ak sa potrebujete obrátiť na nás tak urobiť prostredníctvom Vnútornej správy . Ak chcete, môžete tiež zavolať nám na: 91 231 82 27 , V čase L-V, 9:00h-14:00 hodine. Budeme sa snažiť, aby vám najlepšie riešenie, tak, že môžete byť súčasťou nášho dlhý zoznam spokojných zákazníkov.

Štítky: anthropoid tv box, android box, sl tws slúchadlá, bluetooth receiv, i7 tws auta, aptx bluetooth, i9 i7s tws, bluetooth helmy, mini android tv box amlogic x96, i7 notebook
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
Konektory USB
Mušle Typ Open-späť
Ovládacie Tlačidlo Áno
Komunikácia Bezdrôtové
Číslo Modelu I7S
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Iné
Funkcia Detský Slúchadlá
Je bezdrôtové Áno
S Mikrofónom Áno
Podpora Pamäťovej Karty No
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Ovládanie Hlasitosti No
Nepremokavé No
Vocalism Princíp Hybridné technológie
Štýl Slúchadlá
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Pôvod ES(Pôvodu)
Názov Značky TWS
Bluetooth Verzia 5.0
Zoznam Balíkov Nabíjací Kábel

Napísať recenziu

Bezdrôtový bluetooth headset 5.0 i7s TWS headset s nabíjanie box ultra-tenký dizajn Android IOS ovládanie prehrávania

Bezdrôtový bluetooth headset 5.0 i7s TWS headset s nabíjanie box ultra-tenký dizajn Android IOS ovládanie prehrávania

1 Recenzie
€15.85

Hlavné vlastnosti: 1: ovládanie hlasom, volajte funkcia, podpora hudba 2: automatické párovanie z jedno-tlačidlo na prevádzku 3. Dve uši sú navrhnuté samostatne Informácie o výrobku Produkt: enjoyW1 bluetooth headset Bluetooth: V5.0 Podpora

2 Recenzie
€8.10

Pravda Bezdrôtové Slúchadlá TWS Stereo Slúchadlá Inalambricos Bluetooth Handsfree Slúchadlá Slúchadlá s Mikrofónom pre i12 tws i10 Airdots Dropshipping Funkcie : 1. TWS Pravda bezdrôtový Bluetooth headset,a párov headsety pre ľavé a pravé ucho 2. Cestovné horské športy

0 Recenzie
€3.28

Popis: To je mini stereofónnej náhlavnej súpravy Bluetooth, HIFI zvuk, ultra low power, priestorový zvuk Tento Bluetooth headsetom podporuje dve slúchadlá pre použitie na jednom telefóne súčasne! ! Tento produkt je vyrobený 5.0 technológia čipu a podporuje pripojenie

0 Recenzie
€3.33

GZ05 Bluetooth Slúchadlo Magnetické Slúchadlá Bezdrôtové Funkcie: 1:najnovšie Bluetooth V4.1 technológia 2:Medzinárodná značka CSR čip 3:Vysoká kapacita batérie sa používajú na dlhý čas 5:Určené pre športy, nosenie pevnej 6:Subwoofer stereo zvuk 7:High-definition mikrofón

Súvisiace produkty