2.5" V-Band Svorkou S 2 Príruby Vhodné Pre Všetky Štýl Výfukový Systém Z Nehrdzavejúcej Ocele Turbo Výfuk Downpipe

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€13.45

€17.03

Stav: 100% zbrusu nový w/ vysokej kvality

Materiál: nehrdzavejúca oceľ #304

Príruby ID Veľkosť: 2,5 palca

* Vezmite prosím na VEDOMIE, svorky veľkosť musí byť väčšia ako príruby, uistite sa, že veľkosť právo.

Funkcie:

* V-Band Príruby Zostavy sú populárne a efektívnu alternatívu k tradičným prírubovým alebo sklzu uchytenie trubky pripojenia.Pracujú veľmi dobre na prevádzkové podmienky, ktoré zahŕňajú stres, vibrácií a extrémne teplotné výkyvy.

* Tento výrobok vyriešiť dva problémy - prvá bola zastaviť pohyb medzi dvoma výfukové rúry a ostatné bolo vytvoriť tesnenie medzi ich oboch. Plus, ľahko nainštalovať robil to ideálny na vaše auto.

* V-band príruby sú obrábané umožniť im, aby list o 1/8" do potrubia pred zváranie, ktorý drží ich na stred a zabezpečuje hladký prechod pre prietok výfukových plynov. Perfektne, pekný a útulný. Zvárané do čisto. Žiadne úniky.

* Okrem toho, že opracovať, aby sa zmestili na potrubie pre zváranie, párovými tvár obe príruby sú obrábané, aby ich stred. Jeden má pery na vnútornej strane, ktorá zapadá do prestávky opracované do iných príruby, aby ich stred, aby sa zabezpečilo správne zarovnané príruby vnútri svorku.

Balenie Obsahuje:

2x V-band príruby

1x Rýchle Uvoľnenie V-band svorka

Upozornenie: Balíčka bude lode von do 1 dní po platby vymazané.Prosím, dovoľte 7 až 15 pracovných dní, spojené štáty objednávky.A tranzitný čas je najlepšie odhadnúť, ale nie je zaručené, ako tranzitný čas sa mení.

Štítky: 2 výfukových príruby, výfukové flang, príruby šál, svorka rýchle, uhlovú brúsku skrutka, svorky pre, 2 palcový svorka nehrdzavejúcej ocele, svorka brúska, fim, flang
Názov Značky FY-UU
Položka Dĺžka 0cm
Špeciálne Funkcie Turbo Výfukového potrubia V-Band Príruby & Spojka Súprava
Názov Modelu KGDJ-2.5"
Položka Šírka 0cm
Položka Priemer 2.5inch
Druh Materiálu z nehrdzavejúcej ocele #304
Výtlak 0
Č. Valcov 0
Rok 2017
Položka Hmotnosť 430g
Položka Výška 0cm
Položka Druh V-Band Turbo Výfuk svorka
Výmenný Číslo Dielu
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001

Napísať recenziu

2.5

2.5" V-Band Svorkou S 2 Príruby Vhodné Pre Všetky Štýl Výfukový Systém Z Nehrdzavejúcej Ocele Turbo Výfuk Downpipe

0 Recenzie
€4.70

EGR KRYCIA PLATŇA *ČERPACIE* pre VAUXHALL OPEL ASTRA CORSA B / C AGILLA Materiál: 4 mm hliníka - doživotná záruka EGR ventil rezanie dosiek s tesnenia na odstránenie celý systém EGR Táto súprava obsahuje aj nehrdzavejúcej ocele spájanie potrubia s svorky na vstup chladiacej

1 Recenzie
€12.94

Existuje mnoho ďalších produktov, môžete ako : Popis: Materiál: zbraň tela, ABS, PVC zátka Dodací list: 1 zbraň tanku, štyri rôzne veľkosti plug Plynovodu, bagre, využívajúce princíp high-tlak plynu, cez push tyč tlak plynu, ktorý má iný kolík na krytie

Súvisiace produkty