Moondrop Starfield HIFI Audio Dynamické In-ear Slúchadlá Oxidu Nanotube Membrána IEM s 2 Pin 0.78 mm Odnímateľný Kábel

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€91.80

Na hviezdnej oblohe farba technológie

V snahe ukázať krásny exteriér, hviezdna obloha, Starfield prijíma špeciálne lakovanie tech, ktorý môže nielen iskru pod svetlá, ale tiež ukazujú farebné gradient farby s rôznymi uhol svetlá.

Hviezdy sú skryté v slúchadlá kábel

Starfield je vybavený 24AWG litz štruktúra 4N čistota OFC slúchadlá kábel, ktorý zaručuje bohatý zvuk údaje a plný dynamiky. Pridáme pearlescent prášok do slúchadlá' baliaci materiál rovnomerne, takže keď sa pozriete pozorne pod svetlom, zistíte, že povrch slúchadlá kábel je šumivé.

Super-sekvenčné oxidu nanotube membrána

Super-sekvenčné oxidu nanotube pole je hrdý aplikácia technológie v Číne, ktorá umožňuje nanotrubice ako mikro materiál, na ktorý sa uplatňuje v makroskopickej reality. Na Starfield je membrána je zložený z oxidu nanotube pole osnove a útku pletené v polymérového filmu, takže to iba 6 mikrónov (0.006 mm) hrubé membrány majú kombinácia vysoká pevnosť, vysoká húževnatosť a ľahkosť, a poskytovať jasné, podrobné a hladké výšok.

Dvakrát dutiny štruktúra mosadz zlato-á vnútorné dutiny.

Vybavený mosadzným-á vnútorné dutiny a integruje päť odľahčenie tlaku otvory v povodí rám, bude to ovládanie vzduchového tlmenia bránice, tak, že na zlepšenie energetickej bilancie frekvenčné pásmo a prináša hladké tri-band prechod.

Ľahký a vysoko výkonný transducing štruktúra

High-výkon vnútorného magnetického obvodu, že vyrobené z neodýmu, magnety, a vysoký výkon transducing štruktúry, ktorá vznikla ľahká Daikoku je CCAW hlasové cievky dovezené z Japonska, ukazuje vynikajúcu prechodná reakcia a dynamického rozsahu, zlepšenie a vysoké rozlíšenie a dynamický zvuk.

Tuning má kombináciu rovnováhu a muzikálnosť

Vzhľadom na naše bohaté dynamické slúchadlá design skúsenosti a kvalitne platformu, Starfield je schopný zobraziť vynikajúce akustické index: výborný pásma a ultra-low full-frekvencia skreslenie. Čo je viac, Starfield zdedí vyvážený tri-frekvenčná distribúcia KXXS, a spolieha sa na rôznych materiálov, vykonať mäkšie a teplejšie zvukové. Je odlišné od KXXS je ostrý, široký, presné zvukové pole a super jasné analýzy, Starfield venuje viac pozornosti voľné, jemné, mäkké, pretiahol zvuk a vynikajúca kvalita zároveň dosiahnutie krehkú rovnováhu medzi rovnováhu a muzikálnosť.

Vysoká rozšíriteľnosť a prehrávanie

Starfield naďalej prijímať 0.78 2 pin dovnútra univerzálne rozhranie, ktoré spĺňa požiadavky užívateľov na rozšíriteľnosť a hrateľnosti, slúchadlá. Ak existuje akékoľvek ďalšie potreby pre kábel je kvalita zvuku, môžete zmeniť ho do iných inovované káble, to znamená, že tam bude viac možností pre používateľov pri výbere inovované káble. Ak sa o niečo usilujete pohodlie keď ste cvičenia, môžete si vybrať naše kábel bluetooth: "littleblack", a potom môžete zmeniť Starfield do bluetooth slúchadlá s rovnakým vynikajúcu kvalitu zvuku nahradením kábel bluetooth.

Základná špecifikácia pre Starfield:

Vodič: Carbon Nanotube membrána - 10mm Dvojitá dutiny dynamické ovládač, Odnímateľný kábel štandard: 24AWG Litz 4N OFC Rozhranie: 0.78 2pin Citlivosť: 122dB/Vrms(@1khz) Impedancia: 32Ω±15% (@1khz) Frekvenčný rozsah: 10 hz-36000 Hz (voľné pole. 1/4 " MIC) Účinné frekvenčná odozva: 20 hz-20000 Hz (IEC60318-4)

Štítky: slúchadlá pioneer káblové, mpow káblové slúchadlá, iem slúchadlá, hifi zosilňovač, thieaudio, moondrop starfield, moondrop, nameless, slúchadlá iem, kábel nx7
Funkcia HiFi Slúchadlá
Komunikácia Káblové
Ovládanie Hlasitosti No
Číslo Modelu moondrop starfield
Odolnosť 32ΩΩ
Dĺžka Riadok 1,2 mm
Podpora APLIKÁCIÍ No
Konektory 3,5 mm
Podpora Pamäťovej Karty No
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Názov Značky YMDX
Frekvenčný Rozsah 10 - 36000Hz
Bezdrôtové Typ ŽIADNE
Ovládacie Tlačidlo No
Konektor Typu L Ohýbanie
Vocalism Princíp Dynamický
Štýl In-Ear
Je bezdrôtové No
Pôvod CN(Pôvodu)
S Mikrofónom No
Citlivosť 122dBdB
Nepremokavé No

Napísať recenziu

Moondrop Starfield HIFI Audio Dynamické In-ear Slúchadlá Oxidu Nanotube Membrána IEM s 2 Pin 0.78 mm Odnímateľný Kábel

Moondrop Starfield HIFI Audio Dynamické In-ear Slúchadlá Oxidu Nanotube Membrána IEM s 2 Pin 0.78 mm Odnímateľný Kábel

0 Recenzie
€6.72

Funkcie: 1. LED smart digitálny displej: nabíjanie priestoru vám povedať, moc ľavej slúchadlá, napájanie z pravej slúchadlá do uší, a moc plnenie oddelení, ktorá vám umožní vedieť zostávajúcej energie v reálnom čase. 2. Automatické zodpovedajúce: slúchadlá

1 Recenzie
€3.80

Popis: Funkcie: Najnovšie TWS binaural stereo stereo Bluetooth headset s 5.0 čip vám veľmi efektívny výkon bezdrôtového pripojenia. V 5.0 čip dokáže výdrž batérie veľmi dobre Prijíma Bluetooth V5.0 čip, 10m spojenia, vzdialenosť, stabilný výkon,

4 Recenzie
€37.51

BQEYZ BQ3 3BA+2DD Hybrid V Uchu Slúchadlá Slúchadlá HIFI Bass DJ Monito Beží Športové Slúchadlá Earplug Slúchadlá Slúchadlá S Mikrofónom Popis Výrobku: Špecifikácia: 1. Názov produktu: BQ3 In-ear Slúchadlá 2. Typ: In-ear 3. Impedancia:

0 Recenzie
€56.92

Nové Toneking TO400s 400 Ohm Vysoká Citlivosť Grafén Membrána Ploché Hifi Hudby Monitor DJ Studio Metal Stereo Slúchadlá 1. Názov produktu: ONEKING TO400s Vysoká Impedancia slúchadlo 2. Impedancia: 400 Ω-3. Slúchadlá citlivosť: 112dB/mW, 4. Frekvenčný rozsah: 10-32000Hz 5. Rozhranie:

Súvisiace produkty