SWMAKER Hliníkové preprava +Y osi prepravy auta Na makerbot Replicator FlashForge CTC MBot3D Wanhao

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€112.56

€125.06

Upozornenie:

To je pre 8 mm hladké rod.

Cena zahŕňa všetky časti ako tento obrázok zobrazuje:

Tovar bude odoslaný najneskôr do 3 pracovných dní po tom, čo sme si vašej platby(okrem dovolenku).

Tovar bude odoslaný najviac rozumný spôsob, ako pre dodanie. Doprava zľava bude k dispozícii na základe vašej objednávky množstvo.

Tovar bude odoslaný na adresu vašej objednávky,prosím, uistite sa, že váš www.projekt-psa.sk adresa je aktualizovaný a podrobné.Môžete nás e-mailom alebo dajte mi vedieť, online, ak chcete zmeniť dodaciu adresu po umiestnite objednávku.

Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory,môže až 10 pracovných dní.

Niektoré krajiny vášho cieľa môže uložiť určite dane a iné poplatky, prosím, naučte sa jasne o tom, že pred váš nákupný z nášho obchodu. Sme zvyknutý mať dôsledky dodatočné poplatky a poplatky za škody spôsobené vyššie uvedených dôvodov.

S cieľom zabezpečiť zobrazí ste objednávku bez dane opon import, budeme deklarovať ho ako DARČEK, ale s nižšou hodnotou.Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov.

Po tom, čo sme odoslať tovar, budeme e-mailom vám informácie prepravy, ako aj sledovacie číslo.

Ak je vaša adresa DHL vzdialenej oblasti, prosím, povedzte nám, ako budete platiť za to, co prepravné náklady, je odlišný .

Všetky naše položky sú poskytujeme jeden rok záruku na údržbu zadarmo.

Ak sa zobrazí nesprávne alebo chybné položky, prosím e-mail nás do 3-7 dní od dátumu, kedy dostanete výrobok,ktorý sme vám povie presný proces návratu.

Ak je nejaký problém so výrobky, ktoré ste kúpili, sme\'ll uskutočniť výmenu alebo na vrátenie produktu platby (poštovné a manipulačné poplatky nie sú zahrnuté) do 60 dní po potvrdenie prijatia tovaru.

Kupujúci je zodpovedný za náklady spojené s prepravou.

Náš produkt má veľkú kvalitu,len Zriedka sa objaví problémy s kvalitou,Prosím vás ubezpečiť, nákup.

Ako zodpovedný predávajúci, budeme sa snažiť vyriešiť každý problém. Naším cieľom je 100% spokojnosť zákazníka! Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd DSR. Zaviazali sme sa k vašej spokojnosti po nákupe. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť a uistite sa, že každý zákazník, 100% spokojní pred odchodom spätnú väzbu. Vždy sme opustiť pozitívnu spätnú väzbu na všetkých našich zákazníkov. Na www.projekt-psa.sk, NEUTRÁLNY, spätná väzba, hodnotenie, sa zaobchádza rovnako ako NEGATÍVNA spätná väzba. Prosím, nenechávajte NEGATÍVNY alebo NEUTRÁLNY, bez spätnej väzby, kontaktujte nás dokázali pomôcť vyriešiť akékoľvek problémy.

Štítky: hliníkové flashforge, effector kossel, hp stanice, 3d tlačiarne wanhao, replicator 2, živica flashforge, vytláčacie makerbot, preprava x, replicator kovové prepravu, replicator dual
Číslo Modelu Hliníkové preprava +Y osi prepravu auta
Druh Nástroj Ruka Časti
Názov Značky SWMAKER

Napísať recenziu

SWMAKER Hliníkové preprava +Y osi prepravy auta Na makerbot Replicator FlashForge CTC MBot3D Wanhao

SWMAKER Hliníkové preprava +Y osi prepravy auta Na makerbot Replicator FlashForge CTC MBot3D Wanhao

2 Recenzie
€6.38

Kúpeľňa Univerzálny Kľúč Nástroj Ruka Kľúča Sprchové Batérie, Hadice Matica Ventilu Core Service Nástroj HY28 Špecifikácie: Materiál: A3 uhlíkovej ocele valcované za studena, plech, Farba: Strieborná Veľkosť: 192x62x3.3 mm Typ: Multi-funkčné kúpeľňa kľúča použitie

1 Recenzie
€244.13

Panasonic MDDA303A1A MDMA302A1G servo motor, Panasonic mdma302p1g + mfddta390 servo motor, ◆mhma 302 P1 g+mfddata 390003; Podrobnosti: Panasonic elektrické MDMA252P1G-MFDDTA390 servo motor, Panasonic msmd042p1u + mbddt2210 servo motor, Panasonic MSMA042A1G MSDA043A1A

0 Recenzie
€6.62

Popis: Tieto nylon kábel kravatu zip väzby sú široko používané v viazaného predaja elektroniky, elektroinštalácie, postroj pre obalový priemysel, a môže byť tiež použitý pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo priemysel, remeslá a iné zviazané položky. Špecifikácia: Značka:

0 Recenzie
€2.11

Popis: Vyrobené z high-density grafit. Odolné výroba karbidu kremíka grafit tégliky je 3-8 krát dlhšiu životnosť ako hlinené nádoby. Určené pre topenia zlato, striebro, meď, mosadz, hliník a ďalšie. Vhodné pre všetky pece ako koksárenský, palivový

Súvisiace produkty