5inch 16 cm Krásne Triangel Bábika taliansky Eros Láska Tokeny Bábiky Pre Valentine Narodeninám Domáce Dekorácie (Black)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.42

€4.57

Popis:

16 cm 5 palcový Krásne Porcelánu taliansky Triangel Bábiku na Vianoce Valentine Darček.

Špeciálny dizajn s vynikajúcim remeselným spracovaním;Táto bábika je jemne ručne remeselne s najlepších materiálov.

Ideálne pre Halloween party dekorácie; nielen hračky, ale aj pokutu zberateľskú, aby sa tešil zberateľmi.

Hlava, ruky a nohy sú vyrobené z keramiky, oblečenie je golden silk brocade. Končatiny sú flexibilný, schopný mnohých polohou

Materiál: Porcelán, Plátno, Kov

Špecifikácia:

Triangel bábiky pochádza z Talianska, má dávnych krásny milostný príbeh. Dievčatá to dal do ich izby a veril, že tak dlho, ako Triangel strážené ich deň a noc, ich milenci sa bude vždy s nimi.

Pošlite mu trojuholník v jeho srdci! Láska bábika bude chrániť vás deň a noc, váš milovaný on alebo ona bude vždy s vami!

Balenie Obsahuje:

1 Kus Triangel Bábika

Poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2mm rozdiely vo veľkosti.

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Štítky: bábika real, anime 100 cm bábika sex, muž rag doll, ero kondenzátor, bjd pet doll, gotická bábika, 16 cm bábiku, barbi, reborn, africké bábika
Názov Značky JJRC
Materiál Iné
Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

5inch 16 cm Krásne Triangel Bábika taliansky Eros Láska Tokeny Bábiky Pre Valentine Narodeninám Domáce Dekorácie (Black)

5inch 16 cm Krásne Triangel Bábika taliansky Eros Láska Tokeny Bábiky Pre Valentine Narodeninám Domáce Dekorácie (Black)

1 Recenzie
€1.83

Santa Claus, so sviečkou a Zvon Špecifikácie Certifikát Non-potvrdenie a vyhlásenie Znakov, Symbolov Santa Clausa roka Č symbol roka Výška cm 16.0 Veku Dieťaťa (slovník hodnoty) Pre dospelých Dovolenku tému Nový Rok

0 Recenzie
€50.58

Popis: Kategória produktov:bábika Farba: hnedé oči Nechty: úplne ručne maľované nechty, nail posteľ začervenanie a priesvitné nechty, a dokonca aj niektoré nechty život mliečno-bieleho half moon Oblečenie: ručné oblečenie, vynikajúca kvalita; štýl:

2 Recenzie
€32.55

Informácie o výrobku - Výroba: doll, patrí make-up - Ostatné: s parochne - oči:jedna bábika 4 páru očí - Materiál: živica *Živica oxidácii v priebehu času alebo po UV ožiarení náchylné k žltnutiu jav, je normálne starnutie rozsah, dávajte pozor na tmavé liečby, UV podložka

Súvisiace produkty