Vysoká Kvalita obrany osobné Nehrdzavejúcej Ocele Taktické PenSelf Obrany Nástroj pen (Pero Prežitie Nástroje Darček Zabalený Auta

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.78

€14.19

Z Nehrdzavejúcej Ocele Taktické Pero Sebaobrany Zbraň Vojenské & Polícia Triedy Prežitie Nástroje Darček Zabalený Auta

Prehľad:

Táto položka je taktické sebaobrany pero s multi-funkcie a elegantný vzhľad. To môže byť použitá na útok poriadne na sebaobrany, rozbiť všetky druhy skla, rozbiť windows pre prežitie. Je to praktické a funkčné nástroj s LED bleskom, núdzové písanie, denne podpis, hex kľúč, škrabka, otvárač na fľaše, skrutkovač, ľahko sa prenáša a pohodlné na používanie. Teraz majte toto pero s vami a váš život bezpečnejšie!

Funkcie:

*Odolné a Robustné: Telo obrábaný materiál z nehrdzavejúcej ocele, dokonca tvrdšie ako hliník, podržte až po náročnom aplikácie. Vstavaný volfrámové ocele tip sklo istič môže rozbiť sklo, keramika a kov v tiesni.

*Viacúčelový: Funkcie Volfrámové Ocele Tip Sklo Istič/ LED Baterka / Kov, Čierna guličkové Pero, Atrament / Šesťhranný Kľúč / Polisher / Otvárač / Skrutkovač.

*Pevné Uchytenie: Bulit-v hrebene a drážky pre prsty, aby si sadnúť a knurling na pomoc grip uchovávania, zabezpečuje taktické pero zostane v ruke, ako obranný nástroj a pohodlné písanie. Pero telo s vynikajúcou duté-vyrezávané dizajn, účinné zníženie pero hmotnosť, ľahko sa prenášajú.

*Široké použitie: Ideálny darček pre festivaly. Ideálny pre políciu, armádu, hasičov, poľovníkov, rybárov, študenti, učitelia, administratívni pracovníci, atď. & najlepšie pre self-defense, prežitie, písanie, lámanie, rezbárstvo, alebo každodenné použitie, bez Ohľadu na veľkosť alebo sex, prakticky každý, kto by mohol použiť túto premium pero.

*Prenosné: Veľkosť 6.3" x 0,5", funkcia a vzhľad sú rovnaké s riadnym perá; Volfrámové ocele vrecko klip pre pripevnenie pera k vrecku, v taške, alebo nejaký spôsob, ako máte v úmysle vykonávať; prichádza s 3 batériových sád, 2 náplne (1 sada je vopred nainštalovaný), darčekovej krabičke.

Špecifikácie:

Typ: Taktické Pero

Príslušenstvo: Multi Nástroj + 2 * Náplň + 3 * Batérie

Náplň: Guľôčkové Pero

Pero Materiál Telesa: 303 Nehrdzavejúcej Ocele

Pero Hlavu Materiál: Volfrámové Ocele (sklo istič)

LED Svetelný Zdroj: Nichia

Najlepšie Použitie: Camping, Horolezectvo, Cyklistika, Turistika

Typ batérie: 3* LR936 (AG9) 1,5 V (súčasťou balenia)

Batérie: 62mAh

Položka Veľkosť: Cca. 15.8 * 1.3 cm

Položka Hmotnosť: Cca. 85 g

Package Informácie:

Veľkosť Balenia: Cca. 18.2 * 5.9 * 2.4 cm / 7.16 * 2.32 * 0.94 v

Hmotnosť Balenia: Cca. 132g / 4.66 oz

Balenie Zoznam:

1 * Taktické Pero

1 * Multi Nástroj

2 * Atramentová Náplň

3 * Batérie

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: guľôčkové pero, prežitie multi nástroj, výchova k demokratickému občianstvu, polícia obrany zbraň, baton telescop, dážď trubice, aquaman vlastné, súprava surviv, bolt action dreva pero, záhrada lyžicou
Číslo Modelu Taktické Pero T02
Názov Značky KKMOON

Napísať recenziu

Vysoká Kvalita obrany osobné Nehrdzavejúcej Ocele Taktické PenSelf Obrany Nástroj pen (Pero Prežitie Nástroje Darček Zabalený Auta

Vysoká Kvalita obrany osobné Nehrdzavejúcej Ocele Taktické PenSelf Obrany Nástroj pen (Pero Prežitie Nástroje Darček Zabalený Auta

2 Recenzie
€7.90

Informácie o produkte: Spoločné krúžok sebaobrany artefakt, prsteň vonkajšie zariadenia Farba: zlata a striebra Zlato a striebro dvanásť súhvezdí, dvanásť zvierat. Ak potrebujete jeden z týchto, prosím zanechať odkaz v čase nákupu Materiál: kov Veľkosť :18 * 13.8 *

0 Recenzie
€12.51

Popis Špecifikácia: Celková Dĺžka: 9.06 v / 24,5 cm Farba: Modrá, Čierna,Červená,Strieborná pre výber Blade (Matný) Dĺžka cca: 3.86 v / 9.8 cm Čepeľ hrúbka: približne 3,5 mm Čepeľ Materiál: 440C Rukoväť materiál: Kov Ocele, Rukoväť. Zvládnuť Typ: Sandwich Čistá

0 Recenzie
€5.70

Nové Taktická Vesta Auta Bezpečnostné Vesty Nastaviteľné s úložným Uzávierky Vrecká vhodné na Nerf N-Strike Elite Tímu Viest Popis: 1. Ľahký pre hráčov nad 6-ročný. 2. To môže Drží 12 Šípky a 4 Munície Klipy V Nerf Elite N Strike Hry. 3. Ideálny Darček pre Hlad fanúšikov

Súvisiace produkty