100ks/Set Kovové Slamy Opakovane Zlato Slamky Veľkoobchod Nehrdzavejúcej Ocele Pitnej Rúry 215mm Rovno Ohnuté Slamky Na Pitie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€31.58

Oznámenie o Sviatku Jari

Vážení zákazníci:

Naša Spoločnosť bude mať dovolenku od F ebruary 5. do 17. februára! Začneme na 18. februára. Zákaznícky servis a po-predajný servis, nebude on-line počas dovolenky. Môžete len miesto objednávok a budeme loď vašej zásielky, keď sme sa na prácu. Prajeme vám všetkým šťastný Čínsky Nový Rok, zlúčenie rodiny, a vaše želanie!

Oznámenie o Sviatku Jari Vážený zákazník: Naša Spoločnosť bude mať dovolenku od 5. februára do 17. februára!Začneme na 18. februára. Zákaznícky servis a po-predajný servis, nebude on-line počas dovolenky.Môžete len miesto objednávok a budeme loď vašej zásielky, keď sme sa na prácu. Prajeme vám všetkým šťastný Čínsky Nový Rok, zlúčenie rodiny, a vaše želanie! Podľa YOLIFE Tejto Slamky je z Továrne YOLIFE VEĽKOOBCHOD! ak chcete veľké množstvo. Pls kontaktujte nás ,poskytneme najlepšie ceny a služby. Veľkosť:21.5*0,6 cm. Množstvo:100ks/Set. Funkcie: 1.Čo je najnovším trendom v Slamka Svete? Tu je Nehrdzavejúcej Ocele Slamky na Pitie. 2.Vyrobené z potravinársky 18/8 nehrdzavejúcej ocele, tieto slamky je opakovane použiteľný,čistí a šetrné k životnému prostrediu,3.dokonalá náhrada za plastové slamky.trendy pre rodinné stretnutia,girl ' s night out,koktail party,ideálny pre 4 osoby.on-the-go, kuchyňa, GRIL, pikniky, party láskavosti, člnkovanie, ako aj všetkých okolo domu, alebo vonku na terase! 5.uistite sa, že slamky sú ťažké kovy zadarmo a 100% potravinami v bezpečí. Umývateľné v umývačke riadu, poškriabaniu zdarma a škvrny-free 6.jednoduché, ako to môže dostať.

7.Poznámka:Dospelý dozor je potrebný, keď sa používa u detí do 12 rokov.

Vezmite prosím na vedomie:

Pretože nové pravidlo Ruska post office, keď vykonať objednávku, Rusko zákazníci majú napísať celé meno a sunname, meno a stredné meno), alebo balíky budú zaslané späť. Č. priezvisko, meno, budeme odmietnuť zaslať tovar von! Vďaka!

Doprava:

Vaša objednávka bude spracovaná v priebehu 4 dní po zaplatení. A my sme sa nahrať sledovacie číslo pre vás.

Čína príspevok air mail, Eub, EMS, DHL, Fedex IE sú k dispozícii.

Nie sme zodpovední za akékoľvek oneskorenie zákaziek po dodávaný. Ale budeme sledovať najnovšie informácie týkajúce sa vašej objednávky a pomôže celú cestu.

Ak ste ešte\ \ 't dostal svoj pozemok, ale dodacia lehota je blíži, opýtajte sa nás na predĺženie dodacej lehoty, vďaka.

Platby:

Alipay, Západ Únie, TT, Qiwi... Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované.

Náhrad a zásady pre vrátenie tovaru:

1. Zaručujeme všetok tovar, ktorý predávame. Poskytneme vám vrátenie peňazí alebo odoslať tovar pre vás, ak sme poslali ste nesprávny tovar, alebo to bolo stratené alebo poškodené počas prepravy.

2. Každý návrat by mala byť založená na dôkazoch (foto).

Spätná väzba:

Ako vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu (5 hviezdičiek) ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr, vďaka!

Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť váš problém pred odchodom nás negatívna spätná väzba.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky, a našim cieľom je poskytnúť vám najlepší!

Štítky: nápoj slamy, koktailového pohára, shaker bar, záhradný set, pre homebrew, veľké varenia piva, sushi set, loptu zámok, Slamy, súdok
Číslo Modelu W00184-1
Bar Príslušenstvo Typ Slamky Na Pitie
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia Skladom
Certifikácia SGS
Druh Bar Príslušenstvo
Množstvo >5

Napísať recenziu

100ks/Set Kovové Slamy Opakovane Zlato Slamky Veľkoobchod Nehrdzavejúcej Ocele Pitnej Rúry 215mm Rovno Ohnuté Slamky Na Pitie

100ks/Set Kovové Slamy Opakovane Zlato Slamky Veľkoobchod Nehrdzavejúcej Ocele Pitnej Rúry 215mm Rovno Ohnuté Slamky Na Pitie

1 Recenzie
€32.44

OLIECO Pás Bedrový Vzduchu Trakciu Pás Podporu Chrbtice Oprava Traktora Späť Úľavu od Bolesti Rovnátka 43.3 Palcový Darček Prípony Pásu Poznámka : Otázka : Prečo si vybrať nás ? A : Sme výrobcom. Podporujeme OEM pre vás. Rovnako ako tovar, ktorý sme mali

0 Recenzie
€8.00

JEYI iSSD m.2 NVME Hliníkové PCIE3.0 GEN3 Mobiele SSD Doos Optibay SSD prípade PCIE X1 Adaptér m2 M. 2 PCIE SSD u.2-E V PCI-E Značka: JEYI Názov: PCIE NVME rozšírenie jednotky pevného disku box Model: iSSD-X4 (PCIEX4) iSSD-X1 (PCIEX1) Veľkosť:

0 Recenzie
€3.05

Vezmite Prosím Na Vedomie: 1.Podporujeme Poklesu Prepravy a Whosesale . 2. Aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, Bez Rámu , Plátno Len . 3.Maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 palec=2.54 cm 5.

4 Recenzie
€2.50

Všetky šperky budú starostlivo zabalené do funkcie opp tašky a expedovaný k vám do obálky. Extra dar strieborného plátna a šperky box 1.máme loď všetky naše položky na celom svete v rámci 48hours čína poštou doporučene/ePacket/čína príspevok obyčajných malých

Súvisiace produkty