OM-12A648 priemer 12mm laser červené svetlo optické experiment výskumu zdroj svetla rušenie výučby laser rám Výskum

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.09

€8.35

Pre lepšiu komunikáciu, prosím, pridajte Skype účet, alebo poslať e-mail schránky. Uvidíme, správu a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Skype účet:

E-mail:

Informácie o výrobku

Model

Farba

Vlnová dĺžka / výkon

Špecifikácie

OM-12A648-30-G

Červený laser

648 nm / 3-10mW

φ12 x 55 mm

650 nm / 3-20mW

660 nm / 3-30mW

OM-12A830-30-G

Infračervený laser

780 nm / 3-5mW

808 nm / 3-30mW

830 nm / 3-30mW

Prosím, kontaktujte zákaznícky servis pre vlastnú moc.

Charakteristika

Laserový zdroj

V 12mm priemer laser je zostavený s našimi pol laser upevňovacie diery nainštalovaný na doladenie zrkadlo rám poskytnúť zdroj svetla a optickej dráhy potrebné pre optické experiment. Laser napájanie, môže byť vybratý z 3MW do 30MW.

Nastaviteľné zaostrenie

Zameranie hlavu laserovej hlavy môže byť otočené doľava a doprava. Podľa pracovná vzdialenosť, zameranie môže byť upravená na príslušnú veľkosť bodu, ktoré je pohodlné a rýchle.

Laser štruktúra

Laser prijíma originál dovezené dióda, malé rozmery, jasné svetlo, veľký výstupný uhol a vysoká rovnosť. To môže opraviť zameranie a nastavenie hrúbky svetla.

304 nerezovej ocele

Plášť je vyrobený z nemagnetických 304 nerezovej ocele, čo je pekné a odolné. To môže byť zladené s našimi dolaďovacie zrkadlo rám a laserové upevňovacie diery.

Kolokačných napájanie

Napájanie: 100-240V ≈ 50 / 60Hz

Výkon 12v-0,5 a

To môže zodpovedať laserový zdroj s priemerom 12 mm-16 mm

Aplikácia scenár displej

Dodávame široký sortiment ďalekohľadov vytvárať jednoduché-na-vybudovať experimentálna platforma v optickom systéme.

Prečo sme sa rozhodli, Alcoa hliníkovej zliatiny 7075?

Ľahšie, pevnejšie, odolnejšie a vynikajúca tepelná stabilita

Pretože 7075 má lepšie mechanické vlastnosti, a má dobré ťažnosť, vysoká pevnosť, húževnatosť a dobrá odolnosť proti únave. Podľa rovnakého materiálu, 7075 je 64% vyššia a 58% vyššia ako 6061, a pevnosť a sila sú 85% a 82% vyšší, resp.

Vynaliezavosť, dokonalosť

V očiach rafinované remeselníka micron-úroveň rozdiely presnosť niť pár bude viesť k odchýlky v optickej výsledky testu. Len po desiatky ručné brúsenie a kontroly, sme opatrní a šikovný, len ak chcete vytvoriť viac stabilné a spoľahlivé optické stroj produktu. Pomôcť experiment, vyučovanie a projekty výskumu a vývoja ísť hladko.

INFORMÁCIE

poznámky pre zákazníkov

PLATBY:

----------------------www.projekt-psa.sk akceptovať vyššie uvedené spôsoby platby

DOPRAVA: Položka budú zverejnené hneď, ako je to možné po zaplatení. Prajeme balík vám dorazí skôr, ale international mail je vysoko závislá na vlastné a miestnu poštu, takže ak nechcete prijímať položky,prosím, connact nás,ďakujeme, že ste si láskavo pochopenie. Dovozných ciel a daní nie sú zahrnuté v položke cenu a prepravné.

NÁVRAT & VRÁTENIE PEŇAZÍ:

Pozrite si prosím balíček a položky opatrne. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Príručka na riešenie problémov a dopĺňa takto:

Spätná VÄZBA: dúfame, že sa vám páči položky a tešíme sa na vás nakupovanie s nami opäť v blízkej budúcnosti.Vaša spokojnosť,prijaté suppirt je najviac základných hnacia sila v nás, aby trvalé úsilie! Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie(DSR) 5.

POZOR PROSÍM: Spôsob komunikácie: kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tejto položky. Budeme reagovať na vašu otázku, alebo e-mailom do 24 hodín(pretože jet lag). Doprava problém: je To nadnárodná obchodu, ako transportné procesy, ktoré spôsobujú nepríjemnosti, prosím pochopiť. Veľkosť fotografie: vezmite Prosím na vedomie, že obrázky sú mierne zväčší pre vaše pohodlie. Uistite sa, všímať skutočnú veľkosť tovaru, ako to môže byť menšia ako zastupujúci foto. Chyba merania: Prosím, aby malá chyba merania.

Štítky: rožky tkaniny listov, svetlo zelená jewlerry, pánske košele režim mma, rollo tull čokoláda, pánske košele mužov vo veku, pánske košele ohmov zákon, trvalé auta burano, rožky záclony sklo, rollos 3d stenu papier
Číslo Modelu OM-12A648
Druh Nástroj Ruka Časti
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky NoEnName_Null

Napísať recenziu

OM-12A648 priemer 12mm laser červené svetlo optické experiment výskumu zdroj svetla rušenie výučby laser rám Výskum

OM-12A648 priemer 12mm laser červené svetlo optické experiment výskumu zdroj svetla rušenie výučby laser rám Výskum

0 Recenzie
€6.62

Popis: Tieto nylon kábel kravatu zip väzby sú široko používané v viazaného predaja elektroniky, elektroinštalácie, postroj pre obalový priemysel, a môže byť tiež použitý pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo priemysel, remeslá a iné zviazané položky. Špecifikácia: Značka:

2 Recenzie
€18.36

Funkciu Môžete maľovať, kedykoľvek budete chcieť, nahraj do okamihu inšpiráciu citlivé na Tlak písanie, Super jasný rukopis; Magnetické absorpcie; Ľahká a ľahko sa prenáša. - Prispôsobené LCD film vzorec, rukou písaného textu je jasné, Xiao Mijia LCD malé tabuli prijíma prispôsobené

2 Recenzie
€24.19

Vezmite prosím na Vedomie: je Xiao ekologické reťazca výrobkov ,nie je žiadny Xiao LOGO na to. A budeme sa batériu z dôvodu logistických pravidlo. Vďaka za pochopenie!

5 Recenzie
€4.31

Vlastnosti: Multifunkčné plastové karty pre domáce opravy príslušenstvo. Používa sa topiť a opravy prípade. Univerzálne nástroje. Špecifikácie: Materiál: Plast Farba: Multicolor Veľkosť: 210 * 100mm Balenie Obsahuje: 1

Súvisiace produkty