Čistička vzduchu Náhradné Vodný Filter Pre Sharp FZ-Y180MFS Vzduchu, Čistička Vzduchu, Zvlhčovač Diely Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.00

€12.08

Čistička vzduchu Náhradné Vodný Filter Pre Sharp FZ-Y180MFS Vzduchu, Čistička Vzduchu, Zvlhčovač Diely Príslušenstvo

Funkcie:

Tento produkt je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, silný a odolný. Na zvlhčovanie filter môže účinne filtrovať častice, baktérie, prach a podobne. Je veľmi jednoduchá na inštaláciu a nevyžaduje zvlášť zložitých operácií. Poskytuje pohodlné bývanie/learning/kancelárske prostredie pre vás a vašu rodinu. Vynikajúce spracovanie a vysokej efektivity práce.

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Veľkosť: Cca. 250*88*45mm/9.84*3.46*1.77 palec

Kompatibilný Model: Pre Sharp KC-Y180SW/FU-Y180SW/KC-GD10-W/FU-GD10-W/FU-GB10-W/A/P

Zoznam balíkov:

1 x Zvlhčovač Filter

Poznámka:

Údržba filtra:

Keď je meradlo, opláchnite kyselina citrónová v studenej vode.

Keď to vonia, namočte ju do studenej vody s jedlej sódy a opláchnite ho.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: keramický filter zvlhčovač, vzduchový filter nepremokavé, vzduch ozón, filter ostré, vzduch čistia pre domáce, cena dyson hot pohode, holmes zvlhčovač vzduchu filtre, filtrovanie vody, atman, auto mobi
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Ashata
Číslo Modelu Čistička Vzduchu Filter

Napísať recenziu

Čistička vzduchu Náhradné Vodný Filter Pre Sharp FZ-Y180MFS Vzduchu, Čistička Vzduchu, Zvlhčovač Diely Príslušenstvo

Čistička vzduchu Náhradné Vodný Filter Pre Sharp FZ-Y180MFS Vzduchu, Čistička Vzduchu, Zvlhčovač Diely Príslušenstvo

1 Recenzie
€20.01

Popis produktu vhodné pre: KC-Z200SW ,KC-Z280SW,KC-Z380SW ,KC-BB20-W, KC-BB30-W,KC - BB60-W,KC-CD20-W ,KC-CD30-W ,KC-CD60-W/N ,KC-BD20-S,KC-BD30-S,KC-BD60-S, KC-WE20/1/W ,KC-WE30/1/W,KC-WE61-W ,KC-A50 KC-B50 KC-D50 KC-E50 - W KI-BX50 KI-DX50 KC-A70 KC-B70 KC-D70 KC - E70-W KC-DX70 KI-AX70 Nahradiť

0 Recenzie
€32.25

FAF Čerstvý Vzduch Filter Fakir Luminoso Smart nové 2020 model Čistička Vzduchu Kompatibilné Hepa Uhlíka, v Kombinácii Filter nové Protivírusové Silver Ion Ochranný Filter Zápach a vírusy odpudzujúce možnosti filtra a dodatočné ochranné silver ion Nano-potiahnuté formaldehyd

0 Recenzie
€30.20

Funkcie: Viacvrstvové kompozitné médií s vyššou účinnosťou Jednoduchá inštalácia Dlhá životnosť Vysoká účinnosť odstránenia častice ako prach, peľ, PM2.5, pet damder a škodlivých plynov, ako je formaldehyd, TVOC, ordor atď. Účinnosť: Formaldehyd

1 Recenzie
€12.92

Package: 1*Auto aróma difuzér(Nie je súčasťou esenciálny olej ) 1* Manuálne Nastavenie vlhkosti úrovni a ovládať množstvo hmly, zároveň navrhnutý tak, aby humidify vzduchu v miestnosti, tichý chod: žiadne otravné pípanie, nebude rušiť váš jóga, meditácie alebo nap, automatické

Súvisiace produkty