Šikovný Anti-slip Môže Veko Skrutky Otvárač na Fľaše, Otvárač na Pop/Pivo Fľaša na Jar Kuchyňa Twist Nástroj Jar Otvárač 40

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.58

Popis

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

.Veľkosť produktu: 19x3.3 CM

.Hmotnosť výrobku: 115g

Obsah Balenia:

1 x Multifunkčné Jar Otvárač

Platby

1. Všeobecne platí, že akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: Kreditnú Kartu, Moneybookers;Western Union;Qiwi Peňaženky;Alipay alebo VIAZANÝ na www.projekt-psa.sk.A naše ochrana dáva len platobných spôsobov, ako acceped podľa www.projekt-psa.sk platformu.

2. Máte 3 dni zaplatiť po zadaní objednávky úspešne.

3. Ak nie je možné pozrite sa úspešne, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova,ak stále nie je možné zaplatiť,prosím pošlite e-mail na www.projekt-psa.sk požiadať o pomoc .

Zásielky

1. Budeme odoslané položky v priebehu 1-7days (pracovné dni, Nie na dovolenku sezónny) po zaplatení byť potvrdené platformu.

2. Ponúkame Čína Príspevok , Epacket , www.projekt-psa.sk Štandardná Doprava

3. Zásielky Čína Príspevok Registrované Air Mail menej ako 2 kg tovaru v 15-25 pracovných dní, Ak budete potrebovať položky, urýchlene nás prosím kontaktujte na odoslanie. Budeme vypočítať prepravné náklady na vás.

4. Keď sa zobrazí položky, ktoré ste si objednali, do 24 hodín, prečítajte si prosím starostlivo.Prosím, obráťte sa priamo na nás, ak máte akékoľvek problémy.

5. Ak nie ste ho získali v rámci dodacia lehota,kontaktujte nás prosím bez váhania. Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

1. Skontrolujte prosím, sledovanie tvorby na sledovanie webových stránkach.

2. Kontaktujte nás prosím na mňa s šalvia, e-mail, alebo obchodný manažér.

3. Skontrolujte balík a ja som sústavy s , opatrne.

4. Vezmite prosím na Vedomie: Muži urobili chyby, nie sú zaručené,takéto poškodenie po použití,poškodenia vodou a tak ďalej.

Spätná väzba

1. Pozitívna spätná Väzba ( 5 Hviezdičiek ) je veľmi dôležité, aby nás, prosím, že dvakrát pred odchodom spätnú väzbu . Prosím neotvárajte sporu k nám , budeme niesť zodpovednosť odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade akýchkoľvek problémov.

2. Prosím, kontaktujte nás do Obchodného Manažéra alebo Písmená pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba,budeme sa snažiť v našich silách, aby solvethe problémy a prosím dôverujte nám .

Štítky: 4 v 1 rastlinný strúhadlo, 4 v 1 slicer, kuchyňa mokré, jar otvorené, kryt držiaka, hliníkové obuvi rack, vlasy pre huba, objednávky z kuchyne, príbory, držiak ocele, háčkovanie znejúcou
Druh Otvárače
Názov Značky newcomdigi
Číslo Modelu qJJCFY7YGZMA963
Kovové Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia Eco-Priateľský
Otvárače Typ Otvárače Na Fľaše

Napísať recenziu

Šikovný Anti-slip Môže Veko Skrutky Otvárač na Fľaše, Otvárač na Pop/Pivo Fľaša na Jar Kuchyňa Twist Nástroj Jar Otvárač 40

Šikovný Anti-slip Môže Veko Skrutky Otvárač na Fľaše, Otvárač na Pop/Pivo Fľaša na Jar Kuchyňa Twist Nástroj Jar Otvárač 40

1 Recenzie
€5.00

26035 Dropshipping Popis 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Zbrusu nový Typ: otvárač Materiál: nerezová oceľ+PP 2 farby na výber: červená, čierna Veľkosť: cca. 20.6*6.3*4.2 cm / 8.1*2.5*1.6 (L*W*H) Množstvo: 1pc Funkcie: Hladké a Bezpečné Hrany Rezu:

1 Recenzie
€27.96

Slávnostne vyhlasujem: Všetky obrázky sú z reálnych produktov , a bez povolenia je prísne zakázané používať naše obrázky. Všetky objednávky bude dodaný v rámci 3days okrem prispôsobenia. Laguiole Vývrtka na Víno s VOLSKÝM Kosti Rukoväť, Dva druhy voliteľné balenie. Kožené

1 Recenzie
€12.06

Vlastnosti: 100%Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Vyrobené z vysoko kvalitného, odolného, eko-šetrné a bezpečné potraviny materiálov ručné fólie fréza, 4-kolesové systém s britva ostré čepele rýchlo odstráni fólia a one-step prevádzky si vyžaduje nie viac ako o štvrtinu otáčky

Súvisiace produkty