Chôdza Pad Skladacia Aerobic Šport Fitness Vybavenie Krok Indukčné Ovládanie Rýchlosti Priestor Chodiť Stroj

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€566.69

€666.69

Chôdza Pad Skladacia Aerobic Šport Fitness Vybavenie Krok Indukčné Ovládanie Rýchlosti Priestor Chodiť Stroj

Vynikajúce Predajné Miesto WalkingPad

WalkingPad Chôdza Stroj vám ďalší spôsob, ako si vychutnať športové, to je 90% úsporu priestoru ako tradičné robota a môžete ľahko sklopiť a uložené pomocou dvojitého skladací dizajn a hladké-valcovanie kolesá. Dajte WalkingPad chôdza stroj doma alebo v kancelárii, môžete chodiť a behať kedykoľvek. Či si chcete oddýchnuť po večeri alebo po sedí na dlhý čas, si môžete vychutnať relaxáciu a pokojné prechádzky cvičenia. WalkingPad je produkovaný Xiao Ekologické Reťazca Podniku Kingsmith.

【 Ľahký a sklopný Dizajn] vyzýva Na WalkingPad možno zložiť na polovicu. Cez 2 valce v spodnej časti, môže byť presunutý hladko v obmedzenom priestore pod stôl, pohovka alebo posteľ, atď.

【 Zadarmo-Inštaláciu, Dva Režimy Prevádzky] vyzýva M(Manuálny režim), Je prevádzkované diaľkový ovládač na On/Off, Start/Stop, Zrýchlenie/Spomalenie. A(Automatický režim), je prevádzkované používateľa krok Štart/Stop, Zrýchlenie/Spomalenie.

【 Krok Indukcie Rýchlosť] vyzýva vysoká Presnosť snímača tlaku v pešej bežiacom páse, môžete ovládať WalkingPad vo vysokej, strednej alebo nízkej rýchlosti, prostredníctvom krok na prednej strane(zrýchlenie) zóna, stredný(jednotné velocity) zóna alebo chvost (spomalenie) zóna.

【 Hluku Zadarmo, Pohodlné Fitness Zážitok] vyzýva S opotrebovaniu anti-slip prechádzky pásu, a na zníženie hluku viacvrstvové štruktúry, môžete chodiť alebo behať pohodlne doma alebo v kancelárii, bez rušivých rodiny, susedov, kolegov, alebo dokonca aj seba.

【 Viacnásobnej Ochrany Bezpečnosti a Vizualizovať Chôdza Údaje] vyzýva S dieťaťom, zámok, ochrana, ochrana proti preťaženiu, auto standby, a nováčik obmedzenie rýchlosti funkcie, môžete si byť istí,, ak chcete použiť tento WalkingPad. Pripojenie s WalkingPad APLIKÁCIE, alebo prostredníctvom LED kontrolka na palubnej dosky, môžete zobraziť údaje pre každú prechádzku, to kvantifikuje a vyzýva vás na cvičenie.

Poznámka:

Od medzinárodnej železničnej preprave nevyžaduje žiadne batérie, musíme odstrániť batérie z diaľkového ovládania, počet batéria CR2032, prosím, pochopiť a venovať pozornosť.

Štítky: aolike knee brace, nohy tepla, športová chôdza, bicykel mat, skladací bežecký pás pre domáce, elektrický skladací bežecký pás, šport top, jóga nohavice fitness nosenie, walkingpad, telocvični oblečenie set
Sekundárne Zobrazenie Dát Mobilný Telefón App Povolené
Batéria Číslo Diaľkové Ovládanie cr2032
Príkon 746W
Rozhodné Miesto Home\Office\Vonkajšie
Zložené Rozmery 822*547*129mm/32.5"*vyrazili 21,5"*5"
Pracovné Rozmery 1432*547*129mm/56.5"*vyrazili 21,5"*5"
Materiál Plastové
Platné oblasti po celom svete
Vyrobené Xiao Ekologické Reťazca Podniku Vyrobené
Rozsah Otáčok 0.5-6 km/h / 0.5-3.75 mph
Diaľkové ovládanie typ Rádiová Frekvencia Mini Diaľkové Ovládanie S Náramok Landyard
Názov Značky Magic Belle
Výrobný proces Stroj Vyrobený
Typ Displeja LED Displej S Indikátormi Stavu
Typ Cvičenia Aeróbne Cvičenie
Používateľ Kapacita 100 kg/220lbs Hmotnosť Kapacita
Štandardné Napätie 220V
Čistá Hmotnosť 28kg
Hrubá hmotnosť 31 KG
Číslo Modelu Chôdza pad
Zdroj Napájania US
Chôdza Povrchu 1200*415mm/47"*16.5"
WalKingPad Verzie APLIKÁCIE IOS a Android Systémy Kompatibilné

Napísať recenziu

Chôdza Pad Skladacia Aerobic Šport Fitness Vybavenie Krok Indukčné Ovládanie Rýchlosti Priestor Chodiť Stroj

Chôdza Pad Skladacia Aerobic Šport Fitness Vybavenie Krok Indukčné Ovládanie Rýchlosti Priestor Chodiť Stroj

0 Recenzie
€6.72

titán rovno krivá ihla držiteľ forcep tweezer micro sicssors 12.5 cm 14 cm chirurgické oftalmologické nástroje Popis: Materiál:Titán 1 ks 12.5 CM Ihly Držiak ( priamo tip ) 1 ks 12.5 CM Ihly Držiak ( zakrivené tip ) 1 ks 14 CM Ihly Držiak ( priamo

3 Recenzie
€106.22

Funkcie: 1. V fascia režim, drobné a kontinuálne vibrácie sú vyrobené na fascia mnoho krát, čím skreslené fascia späť do pôvodnej polohy. 2. Podporiť lymfatický obeh, odstrániť opuchy, bagre hlavné a vedľajšie kanály. 3. Micro-aktuálne magnetoterapia, účinne

1 Recenzie
€177.12

Profesionálne Nd Yag Laser Rukoväť pre Tetovanie Obočia, Odstránenie Stroj s 532 1064 Black Bábika Liečba Ošetrenie Aplikácie: 1.1064 nm : sa Vzťahujú na pehy, traumatické pigmentácia, Odstrániť tetovanie, tetovanie obočia, očných liniek a čierny, modrý pigment patologické

Súvisiace produkty