Radiolink 2019 Byme-Letový Dispečer Mini FC s Vertikálnym Režime Integrovaná 3D Gyro pre Pevné Krídlo(F3P)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€14.18

Byme-Let radič Pevného Krídla

S trojosového gyroskopu a tri osi snímač zrýchlenia a celý postoj algoritmus, ovládať algoritmus a digitálny filter kombinované, Byme-robí začiatočníkov ľahko dosiahnuť profesionálne vertikálne letu aj pri prvom pokuse. Piloti môžu cvičiť ktorékoľvek z piatich letových režimov (Vertikálne/Stabilizovať/Gyro/Acro/Manual), ako chcete.

Použiteľné na rôzne rovné krídlo lietadla vrátane 3D pevné krídlo(F3P), 4-kanál, tréner a zmenšené modely lietadiel.

Prevádzka menu podporovať IBA angličtina a Čínština. Prosím, kontaktujte nás, ak potrebujete úplnú používateľskú príručku o r si ho stiahnuť z oficiálnej Radiolink webovej stránke.

Poznámka: návod Na obsluhu musí ísť na navigačnom paneli v hornej časti Radiolink oficiálne stránky - Download - Používateľská príručka pre stiahnutie návod na obsluhu

Byme-Pevné Krídlo Letu Regulátora Funkcie:

【Jednoduché Nastavenie] vyzýva-- Piloti len treba vytiahnuť oboch joystick na vonkajšie rohy na kalibráciu bez komplikované nastavenie parametrov.

【Vertikálnej Mód s 1 prepínač] vyzýva--S jedným prepnúť do vertikálnej mód, pevné krídlo môže byť riadená ako multi-rotor. Lietadlo zostane vertikálnej polohe a smere automaticky.

【Stabilizovať Mode] vyzýva--Dizajn shell na zníženie rušenia vzduchu počas letu, tlak vzduchu, ventilačné na zabezpečenie presnosti tlak meranie, vstavané tlak snímača, aby sa výška podržte stabilizáciu.

【Acro Mode] vyzýva-Je kombinácia Stabilizovať Režim a Gyro Režim, tento režim umožňuje ľahko si uvedomiť, rôznych zdarma štýly ako koľajové, rýchle pitching, vzad, bočné letu, a zostupnej špirály.

【Gyro Mode] vyzýva--Gyro pomáha zvýšiť letu rovnováhu, ale lietadlo nebude úrovni automaticky. Piloti s určitými skúsenosťami mať Gyro Režime praxi lepšiu kontrolu s pevnými krídlami.

【Manuálny Režim] vyzýva--Rôzne freestyles ako dozadu, roll, slučky, had a viac-nízka nadmorská výška letu môže byť ľahko dosiahnuť v rámci tohto režimu.

【Od Začiatočníkov až Master] vyzýva--Piloti môžu cvičiť ktorékoľvek z piatich letových režimov (Vertikálne/Stabilizovať/Gyro/Acro/Manual), ako chcete.

【Viacerých Modelov] vyzýva--Platné pre rôzne rovné krídlo lietadla vrátane 3D pevné krídlo(F3P), 4-kanál, tréner a zmenšené modely lietadiel.

【Kompaktné a Prenosné, Vnútorný/Vonkajší Letu] vyzýva-- Byme-To je malý s celkovou hmotnosťou 4,5 g vrátane vodičov. Aj malý krytý modely môžu mať.

Byme-A Fiexed Krídlo Letu ControllerDescription:

To môže nainštalovať aj bez extra záťaže na dlhší čas letu. Jeden vypínač na vertikálne letovom režime môžete plne vychutnať vonkajší a v obmedzenom vnútorný priestor.

Byme-Letový Dispečer FC Špecifikácie:

Názov Produktu:Byme-A

Rozmer: 35.5*15.5*10.5 mm

Hmotnosť: 4.5 g (s vodičmi)

Kanál Qty: 4 kanály

Integrovaný Senzor: trojosového gyroskopu a tri osi snímač zrýchlenia

Signál Podporované: SBUS/PPM

Vstupné Napätie: 5-6V

Prevádzkový Prúd: 25+-2mA

Model Podpory :3D pevné krídlo(F3P),4-kanál, tréner a zmenšené modely lietadiel

Package Zahrnuté: Byme-A x1 Prijímač pripojte kábel x1 x1 Nálepky

Štítky: drone ovládač, torino, traxxas udr neobmedzený púšti racer, RadioLink, avion letu regulátora, radiolink rc4g, dispečer letovej, radiolink rc, fc krídla, kefa drone
Nástroj Dodávky Montáž Category
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Diaľkové Ovládanie
Plastové Typ ABS
Upgrade Diely/Príslušenstvo Lítiová Batéria
Pre Typ Vozidla Lietadlá
Množstvo 1
Názov Značky RadioLink
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Číslo Modelu Byme-A
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Montáž
RC Diely a Accs Rýchlosť Radiče
Veľkosť 3.5*1.5*1cm

Napísať recenziu

Radiolink 2019 Byme-Letový Dispečer Mini FC s Vertikálnym Režime Integrovaná 3D Gyro pre Pevné Krídlo(F3P)

Radiolink 2019 Byme-Letový Dispečer Mini FC s Vertikálnym Režime Integrovaná 3D Gyro pre Pevné Krídlo(F3P)

2 Recenzie
€6.68

1/10 Upgrade Diely Kovové 10995 Hlavného podvozku 62T Fit 1/10 VRX Racing RH1045 RC Auto časti hlavného podvozku Popis produktu: Značka : VRX ModelNumber: 10995 názov Modelu : Hlavné prevodovky 62T (Kovové upgrade časti) Materiál : Kov Kompatibilné pre Nižšie Modely: RH1043

0 Recenzie
€7.47

. 4Pcs M6 M8 Odvod Vody Hliníkové Malé Stredné Vrt Rc Model Čln Nitro . Funkcie : Veľkosť: 6M/8M Materiál: hliníková zliatina M6 : vnútorný priemer 2.3 mm, celková dĺžka 20 mm M8 : vnútorný priemer 4 mm, celková dĺžka 25 mm S maticou

0 Recenzie
€60.92

Poznámka: Odkaz je pre roll cage Auto a iné zariadenia nie sú zaradené. Balenie zoznam: Sada roll cage Ak potrebujete svetlá na vozidle, skontrolujte prosím, tu: https://www.projekt-psa.sk/item/4pcs-side-lights-2pcs-taillights-led-light-lamp-switch-for-QL-roll-cage-TM-E5-TEAM/32788384232.html Vhodné

1 Recenzie
€88.17

Feetech SM45BL Všetky Kovové 45kg Magnetické Kód HV 24V 360 stupeň RS485 Dvojité Hriadeľ s Držiakom Modbus RTU Striedavé Servo Funkcie SM45BL robot servo prijme pokročilé servo riadenie technológie a 32-bitové vysoká rýchlosť RAMENA mikroprocesor, rýchle reakcie,

Súvisiace produkty