Prenosný Počítač Kovového Materiálu Neviditeľné Držiak Tabletu Base Praktický Prenosný Notebook Chladenie Držiak

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.69

€6.25

Funkcie:

1. Odolný materiál: výrobok je vyrobený zo všetkých zliatiny zinku, ktorá je pevná a odolná, nie je ľahké zdeformovať, a má dobrú stabilitu.

2. Odvod tepla funkcia: výrobok je kovová základňa, ktorá sa môže zvýšiť notebook pre pohodlné výška pomôcť rozptýliť teplo a pohodlne pracovať.

3. Malý a prenosný: produkt prijíma skladací dizajn, ktorý nezaberá priestor po skladanie, a má kompaktný tvar a je ľahko prenosný.

Popis:

Tento výrobok je kov neviditeľné držiak pre notebooky, vyrobený zo zliatiny zinku, robustné a odolné, s odvod tepla funkcie, kompaktné a prenosné.

Špecifikácie:

Veľkosť: 4.8*3.5*0.62 cm

Materiál: zliatiny zinku

Hmotnosť: 48 g

Farba: čierna a strieborná

Package Zahrnuté:

2* držiak

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: balón šablóny, bambusové knihy, stojan, skok gumička, prenosný notebook dotykový displej, ako trojnásobný obrazovky notebooku, prenosné sklom, prenosné tlačiarne xiao, bookend vintage, triple obrazovky notebooku monitor rozšírenie, hd led obrazovky prenosného počítača
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky LESHP
Číslo Modelu držiak
Materiál Zliatiny zinku
Package Áno
farba čierna a strieborná
Veľkosť 4.8*3.5*0.62cm

Napísať recenziu

Prenosný Počítač Kovového Materiálu Neviditeľné Držiak Tabletu Base Praktický Prenosný Notebook Chladenie Držiak

Prenosný Počítač Kovového Materiálu Neviditeľné Držiak Tabletu Base Praktický Prenosný Notebook Chladenie Držiak

1 Recenzie
€10.77

LP-3B 360 Rotujúce Flexibilné Rameno 7 palcový čelného skla Mount Držiak na Tablet PC/Navigator/Smartphone Bulík Stojan pre iPad Mini Vzduchu Model Č.: DS-LP-3B Typu: Auto, Tablet, Stojan Materiál: Plast+Iné Vzpery dĺžka: 29,5 cm Nainštalovať metódy: Bulík nainštalovať

3 Recenzie
€5.25

Popis: Vyrobené z odolného ABS materiálu, odolné a silné. Jednoduchá inštalácia a uvoľnenie na vozidlá palubnú dosku alebo čelné sklo. 360-stupňový nastaviteľný uhol vám dáva najlepšie uhol a jednoduché ovládanie tabletu/ GPS. Pohodlné a jednoduché

1 Recenzie
€15.85

Hands-free a bezpečné vedenie vozidla: nabíjačka Do auta základ auto držiaka telefónu s vent má automaticky zaseknutá gravitácie klip. Stačí dať telefón v gravitácie držiak, jeho hmotnosť sa zatiahnuť do gravitácie ruku a tvoriť stabilné trojuholníkové štruktúra, držte

2 Recenzie
€5.18

body { font-size: 100%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Súvisiace produkty