GPS Tracker TK905 pre Auto so silným magnetom postavený v 5000mAh batérie S box

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€26.61

€35.47

RM14752422392481127 1. Naše tento TK905 GPS tracker môžete pracovať iba s 2G sieť GSM,nepodporuje 3G, 4G, alebo 5G siete.Ak váš 3G, 4G SIM KARTY, môžete tiež podpora 2G siete, potom to je ok, ak chcete použiť.Ale ak vaša krajina byť uzavretá v 2G sieti,odporúčame vám vybrať našu 3G, 4G GPS GSM tracker.

2. Toto je náš 3G, 4G GPS GSM tracker odkaz pre vás

3.Naše tento GPS tracker je potrebné používať sim kartu, balík nemá obsahovať akúkoľvek sim kartu,prosím kúpiť sim kartu z miestneho trhu.

Tento Vodotesný GPS Tracker TKSTAR TK905 je 2G siete GSM, GPS Tracker, ktorý pracuje na základe existujúcej siete 2G GSM/GPRS a GPS satelitov,

môže vyhľadať a sledovať akékoľvek ciele na diaľku pomocou SMS, mobilné APLIKÁCIE a softvér na sledovanie webu bez akéhokoľvek limitu na sledovanie vzdialenosť!

Prijíma najmodernejšie technológie GPS a LBS dual polohy. Okrem toho, so zabudovaným silným magnetom, ktorý môže byť inštalovaný veľmi ľahko a pevne na auto, kamión, a akýkoľvek cieľ, s kovovou rozhranie.

Okrem toho, toto vozidlo tracker TK905 je plne vybavený GPS tracker, ktoré je určené pre širokú škálu vozidiel sledovania aplikácie.

To je podporované voliteľné hard-wired nabíjačka do auta, ktorá pre zisk priebežné externého napájania.

Jeho vstavaný GPS prijímač má vynikajúcu citlivosť a rýchlo, čas najskôr opraviť.

Quad band GPRS/GSM subsystému podporuje 850/900/1800/1900 MHz umožňuje TK105A polohy, aby sa monitoruje v reálnom čase, alebo sa pravidelne sledované a backend server a mobilných zariadení po celom svete!

Systémová integrácia je jednoduché, ako kompletná dokumentácia je k dispozícii pre GPRS komunikačný protokol.

GPRS komunikačný protokol podporuje širokú škálu správy vrátane tiesňových, geo-plot, hraničné priechody, nízky stav batérie, šok upozornenia a plánované GPS polohy. Špecifikácie: Hardware popis

Hlavné Funkcie:

1. GPS+LBS Dual Polohy Spôsobmi: Ak signál gps je dobré, prístroj sa bude nájsť pomocou gps satelitných, ak nie, prístroj sa bude nájsť cez LIBIER! Podľa GPS umiestnenie režim, presnosť je 5-10 metrov, pod LBS umiestnenie režim, presnosť je 100-1000 metrov!

2. V reálnom čase Sledovanie: sa môžete v reálnom čase sledovať zariadenia na google maps cez mobilephone, tablet a počítač, a minumum údaje nahrať interval je 10 sekúnd!

3. História Trasy Prehrávanie: APLIKÁCIE a webového servera môžete nahrať nahrať údaje z prístroja až 6 mesiacov, budete môcť prehrávanie história trasu kedykoľvek!

4. Dlhý Pohotovostný Čas: má vstavaný 3,7 V 5000mAh Li-ion batéria, môže pohotovostný režim až 90 dní.

5. Silný Magnetický: má 5 ks zabudované magnety,s super silné silné magnetické,môže sa veľmi ľahko inštaluje.

6. Vodeodolné IP65: nepremokavé úroveň tohto zariadenia je, IP65, môže odolať striekajúcej vode, ale nie je možné dať pod vodou!

7. Na diaľku Hlas Monitor: Poslať "Monitor+Password" na prístroji, potom zariadenie bude zase do režime monitora,

teraz, ak chcete uskutočniť hovor na číslo SIM v prístroji, bude to vyzdvihnúť váš hovor automaticky a budete môcť sledovať hlas okolo prístroja!

8. Prekročením rýchlosti Upozornenie: Tento alarm funguje iba pod trvalým polohy režime.Keď je jednotka rýchlosti je prekročiť rýchlosť, ktorú presetted, pošle správu "rýchlosť budík!" na admin počet sa každých 5 minút.

9. Šok/Vibračné Upozornenie: Po ste chvenie alarm, nastavenia,prosím, majte na tracker sú stacionárne na 5 minút, potom táto funkcia sa začať pracovať. Pošle SMS "senzor, budík!" na admin číslo, keď je jednotka si v šoku.

10. Pohyb Upozornenie: Keď jednotiek zostane nehybne na mieste za 10 minút, užívateľ môže nastaviť pohyb alarm príkazom "presunúť+passord", potom v prípade, že sa zariadenie presťahovalo 500m odošle poplachové SMS "Presunúť Alarm+zemepisná šírka a zemepisná dĺžka" oprávnenému číslo.

11. Geo-plot: Nastavenie geofence pre sledovanie obmedziť jeho pohybov v rámci okresu. Jednotka bude posielať poplachovej informácie na APLIKÁCIE a webového servera, keď to ide von, alebo si v tomto okrese.

12. Úsporný Režim na Šetrenie Batérie:

* Sleep time režim: Po urobil toto nastavenie, tracker bude fungovať len na 5 minút po tom, waked nahor a späť do režimu spánku, GPS, budú vypnuté a GSM bude pracuje v nízkej spotrebe režime. SMS, hovor môže prebudiť tracker.

* Spať otrasový snímač režim: Po urobil toto nastavenie, ak nie je šok na 5 minút, tracker bude pracovať pod "spať šok" režime GPS sa vypne, GSM bude pracuje v nízkej spotrebe. Vibrácie, SMS, hovor môže prebudiť tracker.

Ako administrovať tento GPS tracker TK905?

1. Čo by ste mali pripraviť po dostal prístroj?

* Prosím získať vhodnú kartu SIM, pre tento gps tracker, SIM karta musí byť kompatibilný s 2G sieť GSM, a musí byť Normálnej Veľkosti SIM;

* Prosím, zapnite "GPRS internet, prenos dát" a "ID Volajúceho na Displeji" funkcie SIM karty

* Uistite sa, že je na SIM karte dostatok vyváženie doľava a odstránené kód PIN;

* Prosím získať tieto informácie od poskytovateľa SIM karty: názov apn,apn meno, apn heslo, MKC číslo, MNC číslo.

Štítky: gp tracker, tkstar tk915, tk905, auto gps tracker tk905, tkstar, automobilová gps jammer, micro gps tracker pre deti, kožené batérie poľa, tlačidlo skrytý, batéria gps tracker
použitie bicykel
Sieť GSM/GPRS
Kapela 850/900/1800/1900Mhz
Hmotnosť 168g
GPS Citlivosť -159dBm
Názov Značky tkstar
Pohotovostný režim 90days
GPS Geografickej Polohy Severná Amerika
farba čierna
Gps Modul Áno
Napätie 5V
Názov Modelu tk905
Veľkosť Obrazovky Do 2 Palcov
Výdrž Batérie 30 Hodín & Up
Batérie 5000mA
Položka Veľkosť 90*72*22 mm
Presnosť systému GPS 5m
Špeciálne Funkcie Diaľkové Ovládanie
Moc Von 5 V

Napísať recenziu

GPS Tracker TK905 pre Auto so silným magnetom postavený v 5000mAh batérie S box

GPS Tracker TK905 pre Auto so silným magnetom postavený v 5000mAh batérie S box

0 Recenzie
€34.74

IPX7 Vody-dôkaz TrackerT19 JASNÉ LED,viditeľné z vzadu a po stranách 1. Naše tento T19 Bicykli Tracker môžete pracovať iba s 2G sieť GSM,nepodporuje 3G, 4G, alebo 5G siete.Ak váš 3G, 4G SIM KARTY, môžete tiež podpora 2G siete, potom to je ok, ak chcete použiť.Ale ak vaša

1 Recenzie
€20.41

Funkcie: Jones-WK 1. hlasitosť je ultra-malé, GPS je umiestnený na vzdialenosť do 10 metrov, a môže byť umiestnený na celom svete. 2. hovor je jasné, diaľkové ovládanie. 3. počítači, mobile APP zobraziť dieťa a výhodné. 4. nastavenie konta

2 Recenzie
€4.09

25390 Funkcie: GPS tracker je určená pre pokročilých sledovanie a monitorovanie špeciálne pre sledovanie vozidiel pomocou GPS, GSM a GPRS technológií. GPS tracker je určená na použitie v akomkoľvek vozidle, sledovať ich umiestnenia, napríklad karavanov, lodí,

1 Recenzie
€138.53

Prehľad: JC200 EdgeCam Pro JC200 EdgeCam Pro wil byť rozhodujúcim nástrojom pre zabezpečenie bezpečnosti na ceste a stráženie proti nezákonnej činnosti. Jasné nahrávanie 1080p HD videa pri 30 snímok za sekundu na širokým uhlom 140-stupeň objektív, JC200 je schopný

Súvisiace produkty