1Pair 3" Motocykel Sídlo pružinovej Ocele Iba Sídlo Barel Pružiny Pre Chopper Bobber MotorcycleBarrel Stočený Iba Sídlo Springs

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.30

€8.18

Hot 1 Pár, 3" Oceľové Iba Sídlo Barel Pružiny Pre Harley Chopper Bobber Motocykel Kryt

Popis:

Toto je pár 3" sídlo pružiny pre motocykle sólo sedadla. Vyrobené z ocele, je toto miesto jar je vysokej kvality. Medzitým, sídlo jar je tiež vo zvitkoch a v á s barel jar tvar a lesklé farby , ktorá je naozaj úžasné, aplikovať ich na motor, sedadla. Ako jeden z styling častí motocykla dekorácie, tam sú 3 farby pre voľby. Nenechajte si ujsť to!

Funkcie:

1. 1 pár sídlo pružiny pre motocykle sólo sedlo, vyrobené z ocele, odolné na použitie, spoľahlivé a kvalitné, jemné plavidlá .

2. Tiež vo zvitkoch a v á s barel jar tvar a lesklé farby, môže zápas motocykel dokonale.

3. Jednoduchá inštalácia, a tiež skvelý nastavenie pre vaše úpravy a prispôsobenie.

4. Tam sú 3 farby pre voľby, môžete nájsť ideálne jeden zápas motocykla.

5. Dĺžka 3 cm, je vhodný pre väčšinu z Harley Honda, Yamaha, Kawasaki Suzuki Sportster Bobber a Chopper Aplikácie.

Špecifikácie:

Materiál: Oceľ

Farba: Zlatá, Chróm, Matný Čierny(Voliteľné)

Rozmery(d x Š): 8,5 x 5 cm/3" x 2"

Hmotnosť Balenia: Cca. 262 g

Obutie: F, alebo väčšina z Harley Honda, Yamaha, Kawasaki Suzuki Sportster Bobber a Chopper Aplikácie

Package Zahrnuté:

1 x Pár Sídlo Springs

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 0~1 palec chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Nájdete veľkosť sedadla jar pred ponúkania cien.

3. Jednoduchá inštalácia, ale profesionálna inštalácia je veľmi odporúčame!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: cafe racer vlastné, chopper plagát, 6v cievka, chopper honda, custom chopper, zs190, vulcan sklo, chopper harley, koriander fréza, cafe racer plastové
Položka Šírka 0inch
Položka Výška 4cm
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Názov Modelu motocykel sídlo jar
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Dĺžka 8cm
Druh Materiálu OCELE
Motobike, Aby Harley-Davidson
Položka Hmotnosť 264g

Napísať recenziu

1Pair 3

1Pair 3" Motocykel Sídlo pružinovej Ocele Iba Sídlo Barel Pružiny Pre Chopper Bobber MotorcycleBarrel Stočený Iba Sídlo Springs

1 Recenzie
€9.33

Špecifikácia: Štýl: 4 druh Materiál: Kov Priemer: Ako zobrazuje obrázok Podrobné Veľkosť: ako zobrazuje obrázok Farba: Čierna Package zahrnuté: 1pc x6.5 Kryt Svetlometu Funkcia: Vysoká pevnosť, tvrdosť nie je ľahké

1 Recenzie
€3.33

prispôsobené služby Poznámka: prispôsobené služby Ak nie je LOGO, ktoré chcete, prosím, kontaktujte nás, budeme vyrábať auto LOGO chcete Môžeme poskytnúť na mieru šité služby Vlastný nápis 1. Môžeme engrave LOGO alebo text 2. Prosím, zanechajte informácie, ktoré

0 Recenzie
€35.88

hviezda e popis Produktu: Typ: Motocyklové Radiátor Stráže Chránič Gril Kryt Condiction: Vysoká Kvalita 100% Zbrusu Nový Materiál: Nerez Oceľ Farba: Čierna Balené : 1 Kus ---Vynikajúcu kvalitu a jednoduché na inštaláciu ---zlepšujú vyzerá bicykli a pomáhajú chrániť vaše

0 Recenzie
€8.73

Motocyklové Vidlice Obuvi, Ochrany Nárazov Kryt Pre Husqvarna TC125/250 FC250/350/450 TX125/300 FX350/450 TE150/i Popis produktu: -- Vysokej Triedy Kvality a Veľmi Trvanlivé. -- Dokonale chrániť predná vidlica topánky pred poškodením. -- Potrebná Žiadna Úprava. -- Krásne farby

Súvisiace produkty