Nové 50 metrov veľkonočné deň roztomilé Mačka vzor páse s nástrojmi vytlačené grosgrain páse s nástrojmi 7001-7012

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.53

€11.68

Vitajte na Winsome Obchod

~Užite si nakupovanie!!!~

1.Vítame wholesales a Vlastné konštrukčné príkazy.Vlastné tlač 100Yards. 2.Pre veľké, aby celkovej výške viac ako $100-200$ ponúkame bezplatnú prepravu spoločnosťou UPS,DHL,FEDEX USA,CA,UK,AU,Nemecko,Francúzsko,Taliansko,Španielsko,a niektoré iné Európske Krajiny.Okrem ruskej Brazília a niektoré vzdialenej krajiny) Preprava a Spracovanie objednávok

Položky sú spracované do 3-7 pracovných dní po prijatí platby.Budeme loď každej objednávke ako rýchlejšie, ako sme mohli. Doprava zadarmo do vašej krajiny cez ČÍNA Príspevok Air Mail,to trvá asi 15 až 30 dni, aby sa dospelo. Spätná väzba spokojný Zákazník je pre nás veľmi dôležité, Ak ste spokojní s položkami si orderd,prosím zanechať pozitívny(5 hviezdičiek) spätnú väzbu. Ak sú problémy alebo chyby pre zásielky, ktoré ste dostali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívne ohlasy. Veríme, že Môžeme pracovať spolu, aby sa spor vyriešiť. Poznámka 1.Vitajte OEM a veľkoobchodný predaj!Veľké objednávky môže mať viac zľavy. 2.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás slobodne.odpovieme vám hneď ako to bude možné.Vďaka!

Štítky: dole tvár, bunny páse s nástrojmi, grosgrain tlač páse s nástrojmi, gradient páse s nástrojmi, brada masku na tvár, dinosaurov páse s nástrojmi, dvojitá brada tréner, 38mm pás s nástrojmi, cartoon páse s nástrojmi, veľkonočné grosgrain páse s nástrojmi
Technics TLAČENÉ
vzor Karikatúra
Materiál 100% Polyester
Textílie Typ Grosgrain
Šírka 1"
Číslo Modelu ako obrázok zobraziť
Typ Produktu Pásky
Štýl Jednu Tvár

Napísať recenziu

Nové 50 metrov veľkonočné deň roztomilé Mačka vzor páse s nástrojmi vytlačené grosgrain páse s nástrojmi 7001-7012

Nové 50 metrov veľkonočné deň roztomilé Mačka vzor páse s nástrojmi vytlačené grosgrain páse s nástrojmi 7001-7012

2 Recenzie
€7.75

Vitajte v našom obchode Položky: Grosgrain vytlačené Páse s nástrojmi Zloženie: dovážaného surového hodvábu polyesterových vlákien s Európskou environmentálnou tech farbivá ( termálne v procese prenosu ) Štýl: Grosgrain Páse S Nástrojmi Package:

0 Recenzie
€8.14

Pls vybrať správny kód položky a veľkosť!!! ​ O VLASTNÉ NÁVRHY: môžeme robiť zvyk, aby na páse s nástrojmi,živice, atď ... nízkou min a najlepšiu cenu, ak si objednáte min pre svoje vlastné návrhy, bude exkluzívne,viac detailov, pls kontaktujte nás.

Súvisiace produkty