Itead Sonoff Základné Wifi Prepínač DIY Bezdrôtové Diaľkové Domotica Svetlo Relé Modul Dispečer Pracovať s Alexa domovská stránka Google smart home

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.29

€7.87

Itead Sonoff Základné Wifi Prepínač DIY Bezdrôtové Diaľkové Domotica Svetlo Relé Modul Dispečer Pracovať s Alexa domovská stránka Google smart home Prehľad

Domácej automatizácie je "Internet Vecí". To jednoducho znamená, spôsob, ako sa všetky zariadenia, prístroje alebo zariadenia sú zosieťované spolu poskytujú užívateľom s plynulú kontrolu nad ich domov zariadenia.

Sonoff Basic je cenovo dostupný WiFi smart switch, ktorý poskytuje používateľom smart home control. To je diaľkové ovládanie, sieťový spínač, ktorý môžete pripojiť širokú škálu spotrebičov. Sonoff Základné WiFi elektrických spínačov prenáša dáta na cloud platformy, prostredníctvom WiFi Router, ktorý používateľom umožňuje na diaľku ovládať všetky pripojené spotrebiče, cez mobilnú aplikáciu eWeLink. Server je Amazon AWS globálne server.

Sonoff WiFi riadený prepínač robí všetky domáce spotrebiče smart. Tak dlho, ako je mobilný telefón má sieť(2G/3G/4G/WiFi), môžu užívatelia vzdialene ovládať spotrebiče otočením ich na vypnutie kdekoľvek a kedykoľvek. Ďalšia funkcia k dispozícii je nastavenie časovače pre zariadenia, ktoré môžu obsahovať časovač/naplánované/slučka merače a môže tak pomôcť používateľom, údržba ľahký život.

Mobilnú aplikáciu eWeLink umožňuje používateľom ovládať spotrebiče ľahko. IOS verzia aplikácie si môžete stiahnuť v App Store, zatiaľ čo verzia pre Android je v Google Play.

Poznámka: tento Sonoff WiFi prepínač nemá 433Mhz RF diaľkového riadenia. Ak chcete RF funkciu, prosím, kupujte Sonoff RF. Funkcie Podporuje sieť WiFi. Podporuje sledovanie stavu: stav zariadenia včas poskytol na EWeLink. Podporuje diaľku zapnúť alebo vypnúť pripojené spotrebiče/svetlo. Podporuje max 8 povolené plánované/časovač/slučka merače času pre každé zariadenie. Podporuje mnoho WiFi smart prepne na jeden smartphone. Pracuje s Amazon Ozvena, Echo Bodka, Amazon Ťuknite na položku Pracuje s Domovská stránka Google, Google Domov Mini, Google Hniezdo Pracuje s IFTTT Špecifikácia pre Sonoff Základné rozsah Napätia: 90-250v AC(50/60Hz) Max prúd: 10A Max Príkon: 2200W Rozmery: 88*38*23 mm (L*W*H) Skrinka Materiál: Oheň-horenia, ABS V0 Vlhkosť: 5%-90%RH, nekondenzujúca Bezdrôtový Štandard: 802.11 b/g/n Mechanizmus Zabezpečenia: WPA-PSK/WPA2-PSK Prevádzková Teplota: 0 ° C-40ºC(32°F-104°F), Farba: Biela Hmotnosť: 51.0 g Gang: 1

O Shippment

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE.Robíme shippment v 2-15 dní po zaplatení overenie.

2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné odkladu.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6 z Dôvodu zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

7 nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo impot dane.

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, špecifické dôvody pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. VÍŤAZNÁ CENOVÁ PONUKA. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O Záruku

1.1 Rok Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Ak existuje niečo, čo môžeme pomôcť alebo poskytujú,pls fell zadarmo sa na nás obrátiť!

Štítky: sonoff, tuya pir, mini sonoff, soniff wifi prepínač, prepnite položku wifi, wifi zástrčku snímač teploty, esp01, soniff, aseer smart, základné sonoff
Funkcie Diaľkové Ovládanie po Telefóne
Bezpečnostný mechanizmus WPA-PSK/WPA2-PSK
Položka Druh Prepínače
Max. Príkon 2200W
Číslo Modelu sonoff wifi prepínač
Certifikácia ROHS
Prepnúť Typ Diaľkové Ovládanie
Rozsah napätia 90-250v AC(50/60Hz)
Bezdrôtový štandard 802.11 b/g/n
Max. Prúd 10A
Aktuálna 10A
Záruka 0.5
Materiál Plastové
Rozmery 88*38*23 mm
Materiál Krytu Oheň horenie ABS V0
Diaľkové Vzdialenosť Bezdrôtové
Pracuje s Alexa Alebo Google

Napísať recenziu

Itead Sonoff Základné Wifi Prepínač DIY Bezdrôtové Diaľkové Domotica Svetlo Relé Modul Dispečer Pracovať s Alexa domovská stránka Google smart home

Itead Sonoff Základné Wifi Prepínač DIY Bezdrôtové Diaľkové Domotica Svetlo Relé Modul Dispečer Pracovať s Alexa domovská stránka Google smart home

5 Recenzie
€2.80

Aplikácia Detail Produktu 1.Anténa : Rozšíriť prijímanie vzdialenosť 2.Ochranný Kryt : Chráni komponenty pred poškodením počas prepravy a použitia 3.Indikátor : Svetlo, keď spojené s výkonom 4.Učenie Tlačidlo : Stlačte learing tlačidlo, ak chcete

2 Recenzie
€4.72

DIY Wifi Smart Switch Istič Poznámka: Prosím, pozorne potvrdiť zakúpeného modelu. Existuje veľa možností v tejto prepojenie. SKU obraz je tiež veľmi jasné. Jeden produkt, ktorý znamená len tejto časti (žiadne iné časti), + znamená, predávané v kombinácii. Nechceme

0 Recenzie
€4.84

Časti Č.: 8.5 mm x 8,5 mm Push Hmatové Moc Micro Switch Samostatne lock On/off tlačidlo Package : Množstvo : 50 KS Elektronika Popis :

Súvisiace produkty