Lekárske viesť okuliare, X-ray okuliare ochrana, intervenčné operácie radiačnej ochrany viesť okuliare s 0,5 mmpb.

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€22.46

€32.55

Lekárske viesť okuliare, X-ray okuliare ochrana, intervenčné operácie radiačnej ochrany viesť okuliare s 0,5 mmpb.

Veľkosť

Produkt výhody:

1. "ochranné vlastnosti" ľahké a tenké ,mäkké ochranné materiál, nosenie, odolný a ľahko sa čistí. Poskytuje 0.5 mmpb viesť ekvivalent, ktorý nebude rozkladu pri normálnom používaní. 2. "nový štrukturálny dizajn" Pomocou multi-vrstvou materiálu, výrobu, plus professional humanized štruktúra dizajn máte pocit, pohodlné nosenie. 3. "presnosť výrobného procesu" Vynikajúce prevedenie, Starostlivý, trvanlivé, nech používate byť istí. 4. "módne a kompletný" Široké spektrum veľkosti, vždy existuje slovo pre vás, ako keby ste na mieru.Módny štýl, bohaté farby.Dať plnú hrať na svoje osobnosti.

Žiarenie rozum:

Žiarenie je energia, ktorá cestuje vo forme lúča energie vĺn, časticiam, alebo fotónov. Rozprávanie žiarenia, ľudia budú niektoré strach, pretože to nie je vidieť, nie je možné sa dotkol, ale spôsobí ujmu na ľudskom tele. Žiarenie nie je raritou. Je to všetko okolo nás.V každodennom živote sme slnko, pozerať sa na TELEVÍZIU, nosenie svetelný sledovať, sa lietadlo, vziať x ray kus, atď., budú podrobené určitým ožiareniu. Je to len, že žiarenie v našom živote je tak malé, že to nie je poškodiť nás, aby sme sa nemusíte cítiť. A veľké množstvo žiarenia na ľudské telo je veľmi škodlivé, tak by sme mali mať nejaké zodpovedajúce ochranné opatrenia na prevenciu a znížiť škody žiarenia naše ľudské telo. Rádiológ odborníci hovoria: 1. V prípade jadrového žiarenia, čas expozície by mala byť skrátená, pokiaľ je to možné, a rádioaktívnych zdrojov by malo byť ďaleko, hlavne na tienenie. 2. Nosiť ochranný odev pri vstupe alebo odchode rádioaktívnych oblastí na zníženie rádioaktívnej kontaminácie. Aplikácia miesta:Rádioaktívnych pracovisku,lekárska žiarenia vybavenie,zubné ambulancie,pet nemocnici

Skladovanie a čistenie metóda:

Po použití, to by mal byť položený byt .Ako pre žiarenia ochranný odev,ovešané vešiak.,Snažte sa zložiť, tak nie je spôsobiť poškodenie a úniku. Mal by byť uložený v miestnosti bez expozícii slnečnému žiareniu, ďaleko od zdroja tepla, č žieravý plyn;nie kontaktu s kyseliny, alkalické kovy a iné škodlivé článkoch, ak chcete predĺžiť životnosť. Použite pevný počet rok: použite pevný počet rok, že štát nastaví ray ochranný oblek je 5 rokov, prekročiť použiť pevný počet rok alebo použite frekvencia je príliš vysoká, môže sa sám na prijímaciu skúšku chráni ochranné okuliare ochranný účinok. Metóde kontroly je: dotyk alebo odstrániť handričkou sledovať sami. Ak tam je jedna tretina crack, že výrobok nesmie byť použitý a musí byť vyradené a obnovený.Ak profesionálny dávka detektor je k dispozícii, dávka detektor môže byť použité na detekciu žiarenia útlm stupeň na určenie, či je ochranné odevy je potrebné aktualizovať. Metóda čistenia: pri povrchu ochranný odev je znečistená, to by mali byť čistené s nízkou koncentráciou roztoku alebo neutrálny čistiaci prostriedok s mäkkým štetcom, alebo mokré handričkou utrite suchou, v vetranom mieste, keď tam je nečistoty na povrchu ochranné okuliare, môžete použiť bavlna gule na dotyk trochu bezvodý b opitý jemne utrite.

Aplikácia:

CE a INÉ Certifikácie:

Výrobca úvod:

Kanghua lekárske, je najstarším výrobcom X-ray ochranných produktov a ochranné zariadenia v Číne, rovnako ako najväčší, najmodernejšie vybavenie a najsilnejší podniku z hľadiska technickej silu. Továreň má rozlohu 20 000 štvorcových metrov. Má 15 vyšších odborných a technických zamestnancov. Najmodernejšie technológie výroby bol zavedený zo zahraničia, a výrobné zariadenia je dovezené z Nemecka ,a 360 ton veľké vulcanizing stroj, ktorý môžete distribuovať viesť k najviac jednotný štát. Preto ochranný účinok je najlepšie. V prípade súlade olova, ochranné schopnosti kanghua výrobkov je podstatne silnejší ako iné značky. Ponúkame najefektívnejšie ochranu tým, ktorí to potrebujú.

POŠTOVNÉ A SPÄTNÁ VÄZBA

Poštovné: 1.Tovar vám bude dodaný do 1-5 pracovných dní. 2.Budeme posielať položky do 1-5 pracovných dní od prijatia platby vymazané bez ďalších špeciálnych situácie. 3.Položky sú dodávané prostredníctvom medzinárodných leteckých čína príspevok,Bežne poskytujeme registrovaným parcel service na položku doprava,s sledovacie číslo.Za normálnych okolností,doprava trvá približne 15 až 30 pracovných dní.Niekedy doručenie bude trvať dlhšie, ak balík je vybraný colné pre náhodnú kontrolu.Kupujúci zaplatiť za poštovné a balné poplatky,ktoré je nevratný.Máme loď na celom svete a poštovné a manipulačný poplatok je rovnaký. 4.Dodacia lehota v konečnom dôsledku závisí od efektívnosti zvyky a kuriérska služba spoločnosti. 5.Pre medzinárodné Kupujúcich,prosím, na vedomie: Dovozné clá ,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke jednotkovú cenu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady.Sme zodpovedný len za poštovné,ako nie sme zodpovední za colné odbavenie. Kupujúci je potrebné zvládnuť colné odbavenie podľa nich vlastné,colné odbavenie v dôsledku vrátenie tovaru nebudú akceptované. Pripomienky: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás,prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služieb,ďakujem. 2.Sme vždy ponúknuť najlepšie ceny najlepšie výrobky a služby. 3.Kontaktujte nás prostredníctvom www.projekt-psa.sk, alebo e-mailom pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky),alebo negatívne(1-2stars)spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu,ďakujem .

Štítky: x-ray okuliare nahý muž, x-ray okuliare xray, kostná chirurgia, lunette de ochrany, chirurgia nástroj, operácie očí, chirurg, okuliare ľuďom ukázať nahé, x-ray okuliare muž, zubná chirurgia
Špeciálne Funkcie Radiačná Ochrana
Názov Značky NE-WOLAND
objektív farba Jasné
Viesť rovnocenný 0.5 MMPB
Názov produktu X-ray okuliare ochrana
Produkt výhody
Aplikácia miesta Rádioaktívne pracovisku,dentálne kliniky, nemocnice atď.
Veľkosť 13*4.6*13CM
Farba Rámu Červené Víno

Napísať recenziu

Lekárske viesť okuliare, X-ray okuliare ochrana, intervenčné operácie radiačnej ochrany viesť okuliare s 0,5 mmpb.

Lekárske viesť okuliare, X-ray okuliare ochrana, intervenčné operácie radiačnej ochrany viesť okuliare s 0,5 mmpb.

0 Recenzie
€44.32

Doprava Meyhods: Čína Post Vzduchu / EMS Dodacia lehota: 15-26days ( CPAM(ZDARMA) ), 5-13days ( EMS ) Miesto Pôvodu: Vyrobené V Číne noly šaty Iba krajčír je najvhodnejšie, dieťa, dospelí môžu byť prispôsobené.Ak chcete, vlastné šaty,musíte vybrať

1 Recenzie
€8.45

Vitajte Na RADOSŤ a KRÁSU Parochňu žena Dlhé Vlnité Cosplay Parochňu 100% skutočných fotografií 100% tepelnú odolnosť vlákno Popis Produktu 1.Materiál: 100% Vysokej Teplote Vlákno 2.Farba: Ako na obrázku 3.Váha: Cca 260 g 4.Dĺžka: 28-Palcové 5 Produkty: parochňu+parochňu spp Displej:

1 Recenzie
€3.00

Móda Basketbal Kolo Tvarované Ramenné Tašky pre Ženy Akryl Reťazca Bežné Malé Kapsičky Kabelku PU Kožené Messenger Crossbody Kabeliek Funkcia: Basketbal tvarované, akryl reťazca. PU kožené materiál, štýlové. Špecifikácia: Materiál:

1 Recenzie
€3.88

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Funkcia: Mäkké, Pohodlné a jednoduché nosenie. To vám prinesie vzácne miesto v pamäti. Roztomilý šaty sú veľmi pôsobivé a jedinečné. Špeciálny dizajn dať vaše krásne dieťa zadarmo a neviazané pocit. Toto

Súvisiace produkty