110V~ 220V 50/60 Hz 180 Stupňov Vonkajšie IP44 Bezpečnosti PIR Infračervený Snímač Pohybu Prepínač Pohybu Detektor (ET039)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.82

€13.04

110V~220V 50/60 Hz 180 Stupňov Vonkajšie IP44 Bezpečnosti PIR Infračervený Senzor Pohybu, Detektor Pohybu Prepínač (ET039)

Tento infračervený pohybový senzor je nový typ energeticky úsporné osvetlenie spínač, prijíma vysoká citlivosť detektora, integrovať okruhu a SMT; To zhromažďuje automatické, pohodlné, bezpečné, úsporné, praktických funkcií, má široký rozsah detekcie skladá z hore a dole, vľavo a vpravo služby oblasti; využíva ľudského pohybu, infračervené lúče, ako riadiaci signál zdrojov, keď človek vstupuje do detekčnej oblasti, začne kontrolované zaťaženie naraz; môže určiť deň a noc automaticky; Je ľahké nainštalovať a jej využitie je široké, má funkcia power indikáciu a odhaľovanie označenie.

ŠPECIFIKÁCIA:

Zdroj: 110V~240V/AC

Rozsah detekcie: 160 stupeň

Napájanie Frekvencia: 50Hz / 60Hz

Pracovná Teplota: -20~+40 celzia

Okolité Svetlo:3-2000LUX (nastaviteľné)

Pracovná Vlhkosť:

FUNKCIA:

1.Detekcia oblasti: široký rozsah detekcie je tvorený hore a dole, vľavo a vpravo (pozri nasledujúci obrázok), detekčný rozsah môže byť upravená podľa vášho želania, ale pohyblivé orientácia v oblasti detekcie má veľký súvislosti s citlivosťou.

2.Určiť deň a noc automaticky: okolitého svetla z ST09 môže byť upravená podľa vášho želania: pri odbočke na SLNKU (max), to bude fungovať, deň a noc, keď ju chcete na MESIAC (min), to bude fungovať len v okolitého svetla menej ako 3LUX. Ako pre nastavenie nájdete na testovanie spôsobom.

3.Časové oneskorenie je pridaný neustále: Po tom, ako dostane druhý indukčné signálov po prvý indukčné, to sa bude počítať čas ešte raz na zvyšok prvého časové oneskorenie základe (nastaviť čas).

4.Časové oneskorenie je nastaviteľné: Je možné nastaviť podľa vášho želania, minimum je 10sec±3sec,maximálne je 7min±2min.

INŠTALÁCIA: (pozri diagram)

1.Vypnite napájanie.

2.Uvoľnite skrutku na dne veko, otvorte elektroinštalácie diery, prejsť drôtu, výkonu a zaťaženia prostredníctvom spodnej časti krytu.

3.Opraviť dno a veko s nafukovacie skrutku na vybrané miesto.

4.Pripojte napájací a zaťaženie vodiča do spojenia-wire stĺpec podľa pripojenie obrázok.

5.Vložte senzor na spodnom viečku, otočte skrutku pevne potom electrify to a to vyskúšať.

CONNECT-DRÔT OBRÁZOK(Pozri pravý obrázok)

TEST:

1.Zase čas gombíka proti smeru hodinových ručičiek na minimum; otočte LUX gombík v smere otáčania hodinových ručičiek na maximum (SLNKO), zapnutie napájania kontrolované zaťaženie by nemalo fungovať, museli predhrejte do 5-30 sekúnd.

2.Snímač sa cítil opäť v 5-10sec neskôr, keď prvý indukčné je hotové, zaťaženie by malo fungovať, keď dostal snímač signálu a prestať pracovať, a to do 7-13sec bez akéhokoľvek snímač signálu.

3.Zase LUX gombíka na minimálne proti smeru hodinových ručičiek, ak ste ju vyskúšať, keď okolitého svetla je viac ako 3LUX, indukciu zaťaženie by nemalo fungovať po zaťažení prestane pracovať; náklad by mal fungovať, ak ste pokrytie zisťovania okno s nepriehľadných objektov (uterák a pod.), to by bolo pravidelné zaťaženie prestane pracovať do 7-13sec pod č indukciou signálu stave.

Poznámka: pri testovaní pri dennom svetle, prosím, zapnite LUX gombík (SLNKO) polohe, inak snímač lampy nemohli pracovať!

POZNÁMKA:

1.Mal by byť inštalovaný elektrikára alebo skúsený človek.

2.Vyhnite sa inštalácii na nepokoje objektu.

3.Tam by mali byť bez prekážok a pohybujúce sa objekty v prednej časti detekčný systém windows účinok

detekcia.

4.Vyhnite sa inštalácii ho v blízkosti teplota vzduchu zmene zón, ako je klimatizácia, ústredné kúrenie, atď.

5.Vzhľadom na vašu bezpečnosť, prosím neotvárajte kryt keď zistíte, hitch po inštalácii.

6.Ak je rozdiel medzi výučba a funkcia výrobku má, prosím, prednostne na produkt a prepáč, nie si vás informovať navyše.

NEJAKÝ PROBLÉM A VYRIEŠIŤ SPÔSOB

1.Zaťaženie nefungujú:

a. prosím, informujte sa, ak spojenie-rozvody elektrickej energie a bremena, je správne.

b. prosím, skontrolujte, či nie je zaťaženie, je dobré .

c. prosím skontrolujte, či pracovné svetlo nastaviť zodpovedajú okolitého svetla.

2.Citlivosť je zlá:

a. Skontrolujte prosím, či tam má brániť pred detekcie okno vplyv na príjem

signál.

b. Prosím skontrolujte, či teplota okolia je príliš vysoká.

c. Prosím, skontrolujte, či indukčné zdroj signálu je v detekčnej oblasti.

d. Prosím, skontrolujte, či bola inštalácia výška zodpovedá výške ukázalo, že v pokyne.

e. Prosím skontrolujte, či pohyblivé orientácia je správne.

3.Snímač nemôže vypnúť zaťaženia automaticky:

a. Prosím, skontrolujte, či je neustále signál v detekčnej oblasti.

b. Prosím, skontrolujte, či je čas oneskorenia je najdlhšia.

c. Prosím skontrolujte, či napájací zodpovedajú pokynu.

d. Prosím, skontrolujte, či teplota v blízkosti senzor zmeniť samozrejme, ako klimatizácia alebo kúrenie ústredné, kúrenie atď.

Štítky: snímač pohybu 220w, snímač pohybu, pohyb hodinky, norton, detektor pohybu, 220 prepínač, pir snímač pohybu modul 220v, street prepínač, induktívne laserový senzor, 220v káblové pir senzor
napájanie frekvencia 50HZ/60HZ
Menovitý Zaťažovací 1200W (žiarovka) 300W (úsporná žiarovka)
Okolitého Svetla 3-2000LUX (Nastaviteľné)
Záruka 3 Mesiace
Detekčná Vzdialenosť 8m max(<24 stupeň )
Číslo Modelu BE039
Materiál Plastové
Prepnúť Typ Snímač Prepínač
Položka Druh Prepínače
Certifikácia ce
Detekčný rozsah 160 Stupňov
Názov Značky SENSKY
Vstupné napätie 110V~240V/AC
ČAS ONESKORENIA 10s~7min
Funkcie PIR Snímač Pohybu Prepínač

Napísať recenziu

110V~ 220V 50/60 Hz 180 Stupňov Vonkajšie IP44 Bezpečnosti PIR Infračervený Snímač Pohybu Prepínač Pohybu Detektor (ET039)

110V~ 220V 50/60 Hz 180 Stupňov Vonkajšie IP44 Bezpečnosti PIR Infračervený Snímač Pohybu Prepínač Pohybu Detektor (ET039)

1 Recenzie
€22.12

A, ceste do práce APDC - 15/16 l majú päť diel: signál self-locking, signál spriahnuté, signály zámku, a keďže zámkov a zámok 1, signálov zo zámku - 1 stlačte tlačidlo učenia 2 lock, signál, stlačte tlačidlo 2 tlačidlo učenia 3, signál spriahnuté,

1 Recenzie
€2.27

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Použité pri pneumatických valcov CY3B/CXS/ MLGP /CY1R Tento Magnetický Senzor Prepínač má silné kapacita preťaženia Vysoká citlivosť a stabilný výkon Magnetický Senzor Jazýčkový Spínač je jednoduché drôtu a použitie Špecifikácia: Model:

0 Recenzie
€3.66

5 KS 15 mm Hriadeľ Malé Zapečatené Pásme Prepínať RS1010 1 Pól 5 Pozícia 2 Pól 4 Polohy 2 Tyč 3 polohy Špecifikácia: Priemerná dĺžka života: 10 000 krát alebo viac. (0.1A16VDC) Používa: Profesionálny audio mixer, športové zariadenia, slúchadlá zariadení,

Súvisiace produkty