Na výrobu vodíka podľa electrolyzed vody Vody elektrolýza experimentátor Electrolyzed vody výsledkov projektu compris generátor Vodíka

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€15.02

水电解实 Detektor Electrolyzed vody, Nové miniatúrne ionizátor vody na Vodík a výrobu zariadení Výučby nástroja

Tento vody elektrolýza experimentátor posiela dva U-tvarované elektroinštalácie vidlica vodičov na dvoch koncoch!

Huitong Express je zvyčajne vydá. Ak máte špeciálne výslovnej požiadavky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis Wangwang naplniť poštár! (Suché batérie, batérie krabice, alebo DC napájacie zdroje potrebné pre vody elektrolýza experimenty, prosím, priniesť vlastné. Som naozaj nechcete vidieť, zlomyseľný hodnotenia, ako je "Ako robiť pokusy s iba voda electrolyzers a žiadna moc")

I. Produktu úvod: Tento vody elektrolýza experimentátor urobila niektoré zlepšenia tradičný proces vody electrolyzer. Po napájanie je na 9V alebo 16V DC napájanie na 2 minúty, bubliny vidno nepretržite od elektródy.

Hlavné telo je vyrobené z priehľadného plastu, a prístroj je malý a krásny ako celku, ktoré je možné rýchlo realizovať experiment vody elektrolýza proces, a súčasne eliminovať chyby ako ľahko škody a nepríjemnosti v tradičný výrobok účtovná procesu.

Produkt zloženie: plastové telo (vstrekovanie vody port, vody, úložný box, air box, elektródy), sklo vzduchovod, latex spojenie trubiek a iných komponentov.

Po tretie, používať metódy a bezpečnostné opatrenia

1. Zaviesť vodu z vstrekovanie vody prístavu do kontajnera na 0 označiť pozíciu.

2. Pripojte prístroj k 9V alebo 16V DC stabilizovaný napájací zdroj (študent moc, vyučovanie moc, suché batérie [každú 1,5 V vyžaduje aspoň 8 buniek]), venovať pozornosť na pozitívne a negatívne terminálmi červená je pozitívne, black je negatívny

3. Na zvýšenie vodivosti vody, malé množstvo riedenie kyseliny sírovej (H2SO4) alebo hydroxid sodný (NaOH) riešenie môže byť pridaný do vody, ktoré môžu urýchliť tvorbu vodíka a kyslíka.

4. Počas experimentu, ak potrebujete použiť spaľovanie metóda na overenie existencie vodíka, venujte prosím pozornosť experimentálne ochranu na zabezpečenie bezpečnosti.

5. Po použite, prosím, čistú a suchú nástroja a uložte ju na suchom a vetranom mieste.

Pripomienka: Tento produkt nie je PEM (Proton, Výmena Membrány) elektródy vody electrolyzer. Elektródy tohto produktu je obyčajné kovové elektródy, a tento výrobok nie je vhodný pre nabíjanie balón s vodíka.

Štítky: electrolyzer vodíka, prietok generátor, 70v dc napájania, finb_gn_display_catalog, h2 vody, hho generátor domov, turbin vody, hydrogenous generátor ogo hho, bunky vodíka, muž hho generátor
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ

Napísať recenziu

Na výrobu vodíka podľa electrolyzed vody Vody elektrolýza experimentátor Electrolyzed vody výsledkov projektu compris generátor Vodíka

Na výrobu vodíka podľa electrolyzed vody Vody elektrolýza experimentátor Electrolyzed vody výsledkov projektu compris generátor Vodíka

0 Recenzie
€3.32

Zavedenie Nového Výrobku: 1. Veľkosť: 4.1*1.6 cm 2. Doska Hrúbka: 1,6 mm 3. Prevádzkové Frekvencie: 2.405-2.485 GHz 4. Bezdrôtový Prenos Rýchlosť: 250Kbaud 5. Spotreba Energie: Funkcie: 1. Vyvedenie 8 vstupno-výstupné Porty 2.

0 Recenzie
€12.94

Elektrické Nit Pop Matica Zbraň Akumulátorový Vŕtací Adaptér Nitovanie Riveter Vložiť Auta Popis: Malých rozmerov a ľahko sa prenáša, viac efektívne. Hliníkové telo je 3-krát viac praktické ako plastové jeden a má dlhú životnosť. Nižšiu hlučnosť,

5 Recenzie
€3.36

Funkcie: Pružinou, stlačte pin cooper, ktoré môže pochopiť vodič max hrúbka 4 mm. Kompatibilný so všetkými 4 mm banánových vedie. Oplášťované 4 mm nádoba prijme zahalený banán zástrčky a unshrouded banán zástrčky. Špecifikácie: Materiál:

Súvisiace produkty