Thajsko originálne white monkey HOLOING BROSKYŇA BALZAM Svalové Bolesti Úľavu, Upokojuje svrbenie 12g bolesť patch bylinný krém

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.36

€4.16

Thajsko white monkey HOLOING BROSKYŇA BALZAM 100% Originálne

Aktívny krém ako high-grade gold tower , slávny zdravotnej starostlivosti,Vonkajšie použitie, bol obľúbený u širokej verejnosti všetkých vekových kategórií. Je jedným z účinných komodity Čínsko-Vietnamský hranice obchodu. Od dávnych čias , Vietnam patrí do "barbarskej" z pôdy , krajiny Nanban magické medicíny v starých knihách veľkú slávu . Dnes, slávny Vietnamskej ľudovej tradičné nápravu pomocou bylín a korenín, rozšírené , s najnovšími vedeckými metódami , po opakovanom ťažby a zložitý proces vyrobené z najčistejších gold tower aktívny krém , zvlášť dobré výsledky pri reumatoidnej artritídy a ďalších aspektov boli ľudia uznané chvály, hodné histórie, "základné cestovať domov tovar", produkt má dlhú , bol privítal používateľov a chvály , to bolo víťazstvo v Juhovýchodnej ázii obchodovanie s komoditami veľtrhy, vyvezené do Juhovýchodnej Ázie .

[ Pôvodu ] Thajsko

[ Nádoby ] 12G/fľaša rozsah applicationShoulder bolesť , drobné výrony , bolesti chrbta , bolesti brucha , bolesti hlavy, bolesti kĺbov, všeobecné práce intenzívneho cvičenia alebo prácu spôsobené bolesti svalov, bodnutie hmyzom a svrbenie kože . Reumatické bolesti , tŕpnutie a bolesti, ktorý sa skončil , xue vitalitu , stále aktívny , zimnica a bolesť , opuch a stasis.

[ Usage ] useSeveral krát za deň , s gold tower Tucha aktívny krém na postihnutú oblasť a potom použite váš palec na masáž alebo akupunktúra alebo masáž miesenie ručne , ale aj poškriabaniu . Používať tento krém nie je farbivo v oblečení.

[ Upraviť ] Deti do 5 rokov nie je možné používať , tehotné a dojčiace ženy používajú menej . Uplatňovať prelomiť zákaz ublížiť . Vonkajšie použitie, ( súčasťou návod )

Platby

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

4. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o platbu, prosím, kliknite na tento úradný pomôcť odkaz:

Doprava

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky zobrazené sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám do 24 hodín. Naším cieľom je 100% spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Kozmetika a iné produkty je tekutý krém alebo iné chemické látky môžu len dodávku určitým dopravcom a môžu rôzne s tým, čo si vyberiete.

9. Ďalšie informácie o preprave, vyhľadajte, prosím, tento úradnej pomôcť odkaz:

Záruka

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

3. Pre viac informácií o záruke, nájdete v tejto úradný odkaz:

Ruturn a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. Alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie ako opis.

5. Pre viac informácií o návrat&vrátenie peňazí, nájdete v tejto úradný odkaz:

Spätná väzba

1. Spätná väzba je dôležitá informácia pre našich zákazníkov. Prosím, byť zodpovedný za vašu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek nespokojní s nami, Prosím, kontaktujte nás. Dostanete odpoveď a riešenie do 24 hodín.

2. Trváme na tom, že zákazník je boh. Takže prosím, nebojte sa o vás peniaze a svoj pozemok, sme spoľahlivý predajca.

3. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, napíšte skúsenosť a komentár pre iných zákazníkov, je lepšie vziať nejaké fotky. My sme si to vážim.

Štítky: balzam rúž, veľká bolesť striedajúci patch, vlastná maska proti prachu, bolesti chrbta, logo úľavu, bolesť omietky, blush, vlajka tadžikistan, bylinný liek, produkt thajsko
Pôvod TH(Pôvodu)
Aplikácia Telo
Názov Značky ZANGYAN
Číslo Modelu 12g

Napísať recenziu

Thajsko originálne white monkey HOLOING BROSKYŇA BALZAM Svalové Bolesti Úľavu, Upokojuje svrbenie 12g bolesť patch bylinný krém

Thajsko originálne white monkey HOLOING BROSKYŇA BALZAM Svalové Bolesti Úľavu, Upokojuje svrbenie 12g bolesť patch bylinný krém

0 Recenzie
€3.13

Balík obsahuje: 10/20pcs Tiger Balzam Základné Krém Názov: Čínske Tiger Balzam Esenciálny Olej Aplikácia: Telo Funkcia : 100% Zbrusu Nový Značka Rastlina éterický olej Ozdobte Svoje Telo, Ako Sa Vám Páči Použitie Pre Strany,Professional

2 Recenzie
€3.47

5*5*4cm/2.0*2.0*1.6 Čistý obsah: 20 g čas použiteľnosti: 3 roky Zloženie: berberine, korku, scutellaria, sassafras a tak ďalej. Produkt účinnosti: zmierniť bolesť a nepohodlie spôsobené hemoroidy Upozornenie: len na vonkajšie použitie, neberte ústne; tých, ktorí sú alergickí

5 Recenzie
€4.16

Hlavné Zložky: Zimolez, Xinyi, Bocian Biely, Vetru, Moruša Biela, Dub Červený, Propolis, Mentol,Nano Silver Ion atď. Rozsah činností: Tento produkt je aktuálne zdravotnej starostlivosti produkt, ktoré má zdravotná starostlivosť vplyv na podporu zdurenie nosovej sliznice, nádcha,

Súvisiace produkty