Klasické Obrnených Vozidiel Vozidlo Model s Armáda ww2 Vojak Kompatibilné Vojenský Tank Model Stavebné Bloky pre Deti Hračky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€11.36

€17.48

1. Realistický model, odkazovania na klasické vojenské ww2 vozidiel model dizajn. 2. 8 štýlov, každý set obsahuje 250-451pcs stavebné bloky, a prichádza s vojakov, zbrane. 3. Kvalitné a ekologicky šetrných materiálov, bez zápachu, bezpečné hračky pre deti nad 6 rokov. 4. Educational DIY bloky hračky, to sa môže vyvinúť detí záľuby a praktické schopnosti, keď sa hrať s hračkami. 5. Nový dizajn, realistický, to bude zmysluplné, narodeniny, Vianoce, alebo nový rok, darček pre vaše vážení chlapci a dievčatá. 6. Obsah balenia: stavebné bloky nastaviť, vojakov, zbrane, pokyn kniha. 7. O Balenie: žiadne pôvodné okno, ale pomocou bubliny taška a pp taška na balenie dobre, prosím, nebojte sa.

Poznámky: 1, s cieľom ušetriť vysoké prepravné náklady, balík nebude prichádza s pôvodnej krabici. Prosím, kontaktujte nás a informujte sa o náklady na zaslanie políčko, ak potrebujete.

2, Ak výrobok neprijaté dielov, prosím kontaktujte nás pred otvorením sporu alebo takže negatívne recenzie, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. Ďakujeme za vašu spoluprácu.

Balenie & Dopravy:

Budeme pack vašej objednávky s vysokou kvalitou bublina taška a starostlivo skontrolujte každý balík pred odoslaním. Prosím, nebojte sa.

1, Ak nie sú zvláštne okolnosti, budeme loď do 3 dní od prijatia platby. Lodné informácie sa budú priebežne aktualizovať 5-7 pracovných dní po package boli odoslané, a môžete začať so sledovaním vašej objednávky v tomto čase.

Ekonomické express metódy nebudú poskytovať informácie o sledovaní keď parcely odchod z Číny, prosím, vedieť.

2, Za normálnych okolností, pozemok je prepravované na 15-60 dni (Brazília je 30-90 dní).

Ak zásielku nemožno správne deliveryed v ochrannej dobe, prosím, kontaktujte nás na predĺženie lehoty na ochranu alebo odoslať.

Vrátenie & Return:

Môžeme vrátenie peňazí do 7 dní, ak nie ste spokojní s tovarom. Ale je potrebné, aby ste zaplatiť vrátiť prepravné náklady, balík, a zabezpečiť, aby tovar kompletný a nemá vplyv na opätovný predaj.

Spätná väzba:

1, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, úprimne dúfam, že vás opustí 5-hviezdičkový pozitívne recenzie a nahrať fotky vašej práce zdieľať vaše šťastie s druhými.

2, Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo akékoľvek iné potreby, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívny recenzia ( 0~3 hviezdičkami), budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. Ďakujeme za spoluprácu!

Úprimne dúfam, že naše výrobky prinesie šťastie do svojho života! Šťastný nakupovanie!!!

Štítky: blok stavať, obranca lego ww2, vojenské vojak, nemecký ww2, lego vojakom ww2, technic aroc truck, lego technic truck, playmobil pôvodu, vojenské lego zbraň, blok nádrž
Číslo Certifikátu TST2020090533-2EC
Certifikácia CE
Štýl 2. svetovej vojny, ww2, nemecký
Číslo Modelu RR033
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Plastové Tvar Bloku Self-Locking Tehly
Čiarový kód No
Názov Značky Brilantné Jeleň
Predaj Modelu maloobchod, veľkoobchod, podpora drop shipping
kus 250 - 451 ks tehly
Materiál Plastové
Funkcia vzdelávacie hračky pre deti, darčeky pre deti, Vianoce darček
Druh vojenské vozidlá, vojenské vojakov, zbraň, zbrane
Veľkosti Bloku Malé stavebným(Kompatibilné s Lego)
Balenie Žiadne Pôvodné Okno
Pohlavie Unisex
CE Certifikát
Pôvod CN(Pôvodu)
Upozornenie zabrániť deti jesť malé diely
Plastové Typ ABS

Napísať recenziu

Klasické Obrnených Vozidiel Vozidlo Model s Armáda ww2 Vojak Kompatibilné Vojenský Tank Model Stavebné Bloky pre Deti Hračky

Klasické Obrnených Vozidiel Vozidlo Model s Armáda ww2 Vojak Kompatibilné Vojenský Tank Model Stavebné Bloky pre Deti Hračky

Súvisiace produkty