Okno Brány, Bezpečnostné Dvere Západka Západka Bezpečnosti Posuvné Dvere Zámok Bounce Dvere Skrutka Bezpečnostná Západka Hasp Posuvný Zámok

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.85

€4.14

Dvere Poistku Dverí Skrutky Okno Brány, Závora Bezpečnosti Posuvné Dvere Zámok Vytiahnuť Krúžok Jar Bounce Dvere Skrutka Hliníkové Západku Zámku

Popis :

Západku je vyrobené z kvalitnej zliatiny zinku materiálu. Odolný a praktický. Kompatibilné pre okno,doorgate atď.udržať svoje vlastnosti, safty .Dobrý produkt, stojí za nákup.

Funkcie :

1. Hliníkové automatické dvere skrutka, pružinou, vytiahnuť krúžok bounce, jednoduchá inštalácia

2. Kvalitné dvere skrutka poskytuje zvýšenú bezpečnosť pre dvere, brány a windows

3. Nádherné nahradenie pre nahradenie vaše staré alebo poškodené jedno

4. Perfcet bezpečnostné skrutky pre domáce

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Západku Zámku

Materiál: Zliatiny Zinku

Farba: Strieborná

Veľkosť:46*50*44 mm

Hmotnosť Balenia: Cca.107 g

Package Zahrnuté:

1XLatch zámok

4Xscrews

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.5-1 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: elektrické brány zámku, dvere háku poistku, brány, závora vonkajšia, skrutka dverí zamky, stodola zámok, brány, závora zámku, dvere západku vintage, gate security pet, západka, skrutka zámok
Číslo Modelu dvere skrutka , západku zámku
Certifikácia ŽIADNE
Funkcia 2 dvere skrutka
Názov Značky WALFRONT
Funkcia 1 Bezpečnostný zámok
Položka Druh západku zámku
Materiál Zliatiny zinku
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 46*50*44mm
Druh okno zámku ,bezpečnostný zámok
DIY Dodávky Tesárstvo

Napísať recenziu

Okno Brány, Bezpečnostné Dvere Západka Západka Bezpečnosti Posuvné Dvere Zámok Bounce Dvere Skrutka Bezpečnostná Západka Hasp Posuvný Zámok

Okno Brány, Bezpečnostné Dvere Západka Západka Bezpečnosti Posuvné Dvere Zámok Bounce Dvere Skrutka Bezpečnostná Západka Hasp Posuvný Zámok

0 Recenzie
€9.60

Nový dizajn,Čierne Sklo Dverí Západky Zámku/bolt,Nehrdzavejúcej ocele,a to Bez vŕtania,pre Dvojlôžková/jednolôžková sklenené dvere,Frameless sklenené dvere Parametre ------------------ Materiál: nehrdzavejúca oceľ. Povrch : Pečenie farba Vhodná hrúbka skla:

1 Recenzie
€14.31

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

1 Recenzie
€13.35

Popis Produktu Poznámka: 1. Prepravné náklady uvedené zahŕňajú palivové príplatky. Ale Dovozného cla, daní a iných customsrelated poplatky nie sú zahrnuté. Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú). 2.

0 Recenzie
€4.52

1 Ks Zliatiny Zinku Hrubé Anti-theft Bezpečnostné Dvere Otočte Západku Nádherné Fasion Posuňte Zámok Na Bráne Kabinetu Okno Jednoduchá Inštalácia Popis: Funkcie: 1. Jednoduchá Inštalácia. Vynikajúce a fasion dizajn, dokonale fungovať na oboch stranách cieľ. 2.

Súvisiace produkty