Sivá Červená hladký kolo Prírodné Afriky Bloodstone kameň Guľôčky Príslušenstvo voľné klenot kameň korálky Pre Šperky, Takže ženy muži urob si sám

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.30

€5.74

Materiál Prírodný Afriky Bloodstone Guľôčky Veľkosti 4 mm 6 mm 8 mm 10 mm 12 mm Farba Ako Obrázky Množstvo 2-3 mm Otvor:0.8 mm 4-6 mm Otvor:1 mm 8 mm Otvor:1,2 mm 10-14 mm Otvor:1,5 mm, 2 mm, o 170beads 3mm o 110beads 4 mm o 92beads 6mm o 62beads 8mm o 46beads 10 mm o 36beads 12mm o 30beads 14 mm o 23beads Prevod: 1 palec = 25,4 očakávané mm 1 mm = 0.0393 palec dĺžka: 15 cm, jedna oblasť činnosti Položka použitie, Takže náramok,Náhrdelník a diy šperky Poznámka 1: Guľôčky sa môžu mierne farbu a veľkosť rozdiel.hlavne musíme predať prírodných kameňov, ručné, alebo strojové brúsenie, je ťažké rovnaké.Vezmite prosím na vedomie, než si kúpite. Ak nie ste spokojní,prosím, kontaktujte nás na riešenie pre vás.

Upozornenie:

Tie obrázky sú len pre referenčné účely, pozrite si prosím vyššie uvedené podrobné meranie vybrať správnu veľkosť, a umožniť 1-2mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

O Nás

1. Naša spoločnosť je profesionálny výrobca Korálky a Šperky Príslušenstvo.

2. Medzi našich zákazníkov patria: Reťaze-Obchod, Veľkoobchod, Dovozca, Korálky Obchod , Šperky Designer.

3. Konkurencieschopné Ceny a Vynikajúcej Kvality

4. Najlepšie Popredajné Služby.

5. OEM objednávky sú vítané.

Platby

Stačí cítiť istotu, aby nás platia cez Alipay, www.projekt-psa.sk Escrow prostredníctvom Visa, Master Card, QIWI, Western Union, a Bankové Prevody. Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Zásielky

Štandardná Služba je Čína Príspevok Air Mail.

Urýchlené Služba je Čína príspevok EMS, UPS, FEDEX, DHL, TNT.

Máme loď pondelok - sobota s výnimkou sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail pred úhrady, ak chcete zmeniť svoj doručovaciu adresu.

Štandardná Služba trvá asi 18-25 pracovných dní. Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní.

Niektoré Ďalšie Informácie

Pls pomoc a povedzte nám dávajú prednosť farby na objednávku poznámka alebo CHATU s nami, alebo pošleme pekné farby náhodne pre vás. TKS.

Láskavo poznámka pls, Ak sa niektoré farby je na sklade, prosím, aby nás zmeniť to pre vás, ale my vás budeme kontaktovať vopred, ak nie je žiadna odpoveď od vás 2 dni Sme sa vybrať iné pekné farby pre vás, ďakujem!

Záväzok

Máme kontrolu Kvality tím uistite sa, že všetky položky sú v dobrom stave pred zásielky.

AK existuje akékoľvek problémy s kvalitou stane, pls kontaktujte nás v 7days potom, čo dostanete na produkty, budeme sa snažiť vyriešiť to pre vás!

PRODUKTY VYSOKEJ KVALITY, NÍZKA CENA PRE VÁS! ĎAKUJEME!

Kontaktujte Nás

Pre viac informácií o prispôsobení sa, prosím, neváhajte nás kontaktovať Obchodný manažér, Správu alebo e-mail.

Priateľské po prvé, sme sa vždy snažiť robiť lepšie.

Ako sa o pridať nás na vaše obľúbené zoznam pls? Ďakujeme!

Štítky: krvný drmolit tričko, červený kameň, Dazz, pery odtieň, kameň swarovski, howlit červená, morganit kameň, africké kostým človeka, carneool rondelle korálky, africké šedá papagáj
Položka Hmotnosť 20-80g
Korálky Use2 Diy make-up
Názov Značky vinswet
Jemné alebo Módne Móda
Materiál Kameň
Pôvod CN(Pôvodu)
Kovové Typ ŽIADNE
Korálky Použitie 1 Ručne vyrábané ručne DIY Korálky
Položka Tvar Okrúhle korálky
Použitie DIY pre šperky robiť
Vonkajší Priemer 8mm
Položka Druh Bloodstone
Korálky Use3 Kúzlo Náramok korálky
Číslo Modelu JD104
Frakcie Takže módne šperky
Dĺžka

Napísať recenziu

Sivá Červená hladký kolo Prírodné Afriky Bloodstone kameň Guľôčky Príslušenstvo voľné klenot kameň korálky Pre Šperky, Takže ženy muži urob si sám

Sivá Červená hladký kolo Prírodné Afriky Bloodstone kameň Guľôčky Príslušenstvo voľné klenot kameň korálky Pre Šperky, Takže ženy muži urob si sám

0 Recenzie
€17.84

1000pcs/veľa 0.8 mm-2,5 mm Kolo Skvelý Strih CZ Drahokamy, Syntetické Voľné Tmavé Seablue Cubic Zirconia Kameň Pre Šperky 1)Materiál: Cubic Zirconia 2)Veľkosť: 0.8~3.0 mm 3)Balenie: 1000pcs/veľa 4), Farba: Akvamarín

1 Recenzie
€16.81

Kolo Prírodné Moonstone Korálky Pramene 4 mm Veľkosť: cca 4 mm v priemere, otvor: 1 mm; o 97pcs/oblasť činnosti, 16 . 6 mm Veľkosť: cca 6 mm v priemere, otvor: 1 mm; o 65pcs/oblasť činnosti, 16 .

0 Recenzie
€3.59

1.Materiál: Kameň 2.Farba: ako na obrázku 3.Dĺžka: 38 cm /15inches 4.O diera veľkosť: 6 mm O diera veľkosti 1.0 mm 8 mm O diera veľkosť 1.2 mm 10 mm O diera veľkosti 1,5 mm 5.O Množstvo: 6mm O 60pcs Korálky /oblasti činnosti 8mm O 45pcs Korálky/oblasti činnosti 10 mm O 35pcs Korálky/oblasti

Súvisiace produkty