UHF Bezdrôtový Mikrofón Systém Mini Headset Mikrofón s Bodypack Prenosný Prijímač a Mini Prijímač pre Učiť Prednáška Reči Micro

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€22.12

€36.88

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

UHF Bezdrôtový Mikrofón Systém Mini Headset Mikrofón s Bodypack Prenosný Prijímač a Mini Prijímač pre Učiť Prednáška Reči Micro

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

1.Nová Kvalita a Kvalita Zvuku:Tento ZVUK POKROK, UHF wireless Headset sa dodáva s prenosným prijímačom,nový kov mini vreckový vysielač,zvuk vysokej kvality prenosu,jasné hlasové a bez spätnej väzby,bez skreslenia.Určený pre spev použitie v live performance,zvuk výstuže.

2.Plne Kompatibilný:Tento prenosný prijímač v tejto bezdrôtový headset mikrofón systém má 6.35 mm(1/4 palca)výstup,môžete ho pripojiť na akýkoľvek váš zvukový systém ako PA,mixéry,reproduktory,zosilňovače a karaoke strojov s 6.35 mm (1/4 palca) mic vstup: nie line alebo aux in).Váš hlasný zvuk je prenášaný zvuk systém bezdrôtovo. Ak je zvukový systém je 3,5 mm mic vstup, pomocou 3.5 mm 6.35 mm adaptér.

3. Jednoduché Nastavenie:Plug and play,nie je potrebné aplikáciu alebo konfigurácie, jednoduché použitie.Aj vysielač a prijímač sú napájané nabíjateľné batérie.Pracovná frekvencia je z 902 na 928MHz a v súlade s novými predpismi FCC pre bezdrôtový mikrofón.Ďaleko prijímanie vzdialenosť,signál stabilitu.Prevádzkový rozsah asi môže byť až 100 m(328ft).

4. Mikrofón Ovládanie Hlasitosti:LCD displeji v Bodypack vysielač zobrazuje frekvenciu, hlasitosť mikrofónu, ako aj úroveň nabitia batérie. Zmena hlasitosti mikrofónu z Bodypack vysielač je jednoduché. Pracovný stav je jasné na prvý pohľad.

5. Široké použitie:ideálne pre živé vystúpenia, ako cirkev, svadby, prezentácie, školské divadelné hry, školení a verejných speakings.Je ideálny pre študentov, ľudí začína na YouTube, alebo iných podujatiach.

UHF mikrofón systém plug and play, stabilný prenos signálu, silné anti-interferencie, clear voice, vynikajúcu kvalitu zvuku. Headset mikrofón môže byť prepnutý na vôli, takže je vhodný pre všetky príležitosti.

Silný kompatibility,kompatibilný s viac zariadení.Tento bezdrôtový mikrofón systém funguje s akýmkoľvek PA, hlasný reproduktor, mixér, zosilňovač alebo karaoke stroj, ktorý má mic vstup a mikrofón ovládanie hlasitosti. Pomocou 3,5 mm až ¼ palca adaptér, ak je 3,5 mm mikrofón vstup.

Ľahko čitateľný LCD informačný displej poskytuje neustále monitorovanie prevádzky systému.Môžete nájsť pracovný stav napájania v čase.Aj vysielač a prijímač sú napájané nabíjateľné batérie.

Ľahké, Pohodlné & Odolný-Headset mikrofón sú ideálne pre aplikácie, vyžadujúce maximálny výkon a mobilitu.

Farba:Striebro šedá

Materiál:kov

Veľkosť:65*52*20 mm

Obsah Balenia:

1* Prenosný Mini Prijímač

1* Bodypack Vysielač

1* Slúchadlá s mikrofónom

1* USB nabíjací kábel

1* užívateľská príručka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.projekt-psa.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.projekt-psa.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

Štítky: reproduktor pre sprievodca, bezdrôtový mikrofón profesionálny hudobník, bluetooth microfon, bodypack, micro spy mikrofón, fiffine k670, kapsule mikrofón shure, bezdrôtový mikrofón professional mac, mic učiť, fefine k670
Komunikácia Káblové
Prevodník Kondenzátorových Mikrofónov
Číslo Modelu bezdrôtové lavalier klope profesionálny mikrofón uhf
Polar Vzory Všesmerového
Názov Značky SENBONO
Použitie Konferencia Mikrofón
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Visí Mikrofóny
Package Áno
Súbor Typ Multi-Mikrofón Súpravy

Napísať recenziu

UHF Bezdrôtový Mikrofón Systém Mini Headset Mikrofón s Bodypack Prenosný Prijímač a Mini Prijímač pre Učiť Prednáška Reči Micro

UHF Bezdrôtový Mikrofón Systém Mini Headset Mikrofón s Bodypack Prenosný Prijímač a Mini Prijímač pre Učiť Prednáška Reči Micro

0 Recenzie
€76.01

Informácie O Výrobku 1. Rôzne Aplikácie, stage, KTV, konferencie, stretnutia... 2. Wide band rozsah, jasné tembre a stabilné peformance. 3.Dynamická kapsula ,nízka spotreba energie

2 Recenzie
€11.92

Voliteľné: 5V napájanie, 48V napájanie, 5V hlasný zvuk, môžu získať iné zvuky, 48V zvukové spektrum je nízka Poznámka: Vyberte si oblek chcete Balík je zaslaný podľa obrázku! Zvuková karta, Zvukové externý USB headset mikrofón, žiť, pre kapacitné

1 Recenzie
€68.47

detaily produktu Vlastnosti • Robustný a ušľachtilý alu bytového dizajnu • Nastaviteľné ozvena efekt cez REVERB gombík • Výhodná 0dB-40dB plynulou zisk úpravy cez SUCHÉ gombík • Inovatívne a flexibilné wet/dry úpravy cez SUCHÉ a REVERB gombíky • Prepínateľné, vysokou

0 Recenzie
€107.75

100% Originálne ISK BM-5000 Profesionálne kondenzátora Mikrofón na Počítači Nahrávacie Štúdio Výkon Mic Shock Mount darček Vlastnosti Produktu BM5000 vnútorné použitie presnosť elektronickými obvodmi kontroly a čistý hliník povlak veľké vibračné kazety. Pomocou srdce na vyzdvihnutie

Súvisiace produkty