Vzduchový Filter do Auta S Studeného Vzduchu Potrubie Pre Mazda 3 Mazda 6 Unkexella Krídlo Boh Vysoký Prietok Náhradné Hliníkové Rúry MC20S04

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€51.39

€77.87

Vitajte v našom obchode

Detaily produktu:

· Studeného Vzduchu kit relocates filtra mimo priestoru motora dodať najlepších prívodu vzduchu teploty možné. Chladič vzduchu nesie viac kyslíka, ktorá sa premieta do intenzívnejšie výbuch v spaľovacom priestore vytvoriť viac koní a krútiaci moment. Ale to je len časť energie rovnice. Ladenie prívodné potrubie v dĺžke a priemer na zápas motora rezonancie pomáha presunúť viac vzduch do valcov (myslíte, že z vášho motora, ako je big air čerpadlo), a to ladenie nám umožňuje poskytovať maximálny výkon zisky celý rozsah OTÁČOK za minútu.

Tento Studeného Vzduchu Kit je vysoký prietok studeného vzduchu rozšírenie systému, ktorý je veľmi dôležitou súčasťou vášho vozidla. Zmeniť high-flow air filter môže znížiť odpor z nasávania vzduchu do motora, zatiaľ čo zvýšenie vzduchu prítok a max objem efektívnosti na jednotku času, keď je motor v chode.

Obutie:

Hodí sa pre Mazda 6/ Mazda 3 /Unkexella /Krídlo Boh /Toyota Corolla

(Prosím, Potvrďte priemer prívodu vzduchu z Pôvodného auta pred nákupom)

Špecifikácie:

Názov Produktu: Studeného Vzduchu Kit

Hmotnosť: Cca 2,0 kg-2,5 kg

Funkcie:

Vynikajúcu kvalitu a atraktívny dizajn. Palivo efektívne a zvýšenie výkonu. Zlepšenie výkonu & zvýšenie torznej sily. Vyrobené pre univerzálne auto. Nainštalovať ľahko a hospodárne. Prijať vynikajúce hliníkové zliatiny materiálu.

Package zahrnuté:

Budeme nakonfigurovať časti podľa modelu, ktorý si vyberiete

Produkt zobrazenie:

Doprava:

Naše položky sú dodávaný do 1 - 3 pracovných dní po vaša platba bola dokončená. Máme loď cez logistiku vybraný kupujúcim, a bude informovať kupujúceho v čase, ak existuje akékoľvek zmeny .

Záruka Vrátenia:

Sme plne zaručiť, že všetky naše položky. Všetky položky sú úplne nové a nepoužité.Ak pošleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship.Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, vrátiť akceptované. Ale kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim.

Spätná väzba:

Snažíme sa o 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. Vaša odozva je veľmi imortant pre NÁS, snažíme ponúknuť čo najlepšie služby pre našich zákazníkov.Prosím správu nám pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás, až sa uspokojiť.

Zákazníci Služby:

Ponúkame 24 hodín fulltime služby,Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím pošlite e-mail alebo kontaktujte nás kedykoľvek.Váš dotaz budú odpovedali v priebehu 12 hodín.Budeme sa snažiť pre svoj veľmi potrebné,Vďaka!

A dúfam, že šťastie sa vždy s vami.

Odpoveď a otázku:

Q1: Prečo predávajúci vybrať rôzne lode, tak môj výber?

Odpoveď: zvyčajne Sme loď podľa kuriér vyberie zákazník. Avšak v niektorých odľahlých oblastiach, kupujúci vybrať logistiky nemôže prišli, alebo logistická spoločnosť nemôže dopravy bežne na niektoré dôvody, atď. Budeme posielať správy kupujúceho informovať, Pýtať kupcov pre svoje názory , majte prosím na pamäti, ak chcete skontrolovať, www.projekt-psa.sk správy ".

Otázka 2: Prečo si neodpovedal, moje správy v čase?

Odpoveď:zvyčajne sme usporiadať pracovníkov pracovať v noci, pretože keď vás ľudia, v deň, to je noc v Číne teraz. Sme offer24 hodín fulltime služby.váš dotaz budú odpovedali v rámci 8hours. Naozaj dúfam, že sa vyvinú úsilie, aby sa vám dobre slúžiť.

Q3:Keď som zrušiť objednávky, ako dlho budete vrátenie moje peniaze?

Odpoveď: Milý, keď môžete zrušiť objednávky, Nie nás, ale www.projekt-psa.sk sa chystáte vrátime peniaze späť s 3-7days.

Štítky: lietadlo dreva, vrstva húb vzduchový filter, prívod vzduchu rúra hliník, vzduchu uhlíkovým filtrom, , kabínový filter mazda 3, vzduchový filter hadice, mazda 3 zadné spojler, intak vzduchu, hliníkové príjem rúry, auto strane prietok vzduchu otvor kryt
Položka Dĺžka 00 Inch
Položka Výška 00 Inch
Výmenný Katalógové Číslo MC20S04
Druh Materiálu Hliníková zliatina+Húb hlavu uhlíkových vlákien
Špeciálne Funkcie Zvýšenie výkonu a príjem vrčanie
Krajina/Región Výroby Čína
Výrobca Katalógové Číslo MC20S04
Umiestnenie na Vozidle Nahrádza pôvodný motor auta systém nasávania vzduchu
Iné Katalógové Číslo AI20S0401
Položka Hmotnosť 2.5KG
Položka Šírka 00 Inch

Napísať recenziu

Vzduchový Filter do Auta S Studeného Vzduchu Potrubie Pre Mazda 3 Mazda 6 Unkexella Krídlo Boh Vysoký Prietok Náhradné Hliníkové Rúry MC20S04

Vzduchový Filter do Auta S Studeného Vzduchu Potrubie Pre Mazda 3 Mazda 6 Unkexella Krídlo Boh Vysoký Prietok Náhradné Hliníkové Rúry MC20S04

0 Recenzie
€8.70

Auto vzduchový Filter Pre Toyota YARiS L tešiť 1.3 L 2016 - YARiS L na oslniť 1.3 L 2013 - Vios 1.3 L 1,5 L 2013 - 17801-0Y050 Špecifikácie: OEM Číslo: 17801-0Y050 Veľkosť: Dĺžka*Šírka*Výška: 257*123*36 mm Obutie: Pre Toyota YARiS L tešiť 1.3 L 2016 - Pre Toyota YARiS L užívať

0 Recenzie
€25.71

Ak si nie ste istý, či tento produkt je vhodný pre vaše auto, prosím, kontaktujte nás, poskytneme pre vás. Hodí Nasledujúce Vozidlá: Model Enigne CC Valec KW Typ Roku BMW BMW X3 (F25) 2010/09 - X3 (F25) sDrive 18 d N47 D20 C 1995 100 4 Uzavretá Off-Road Vozidla 2011 - X3 (F25)

5 Recenzie
€6.90

70395 Hot predaj Univerzálny vzduchový Filter Auta Výkon Vysoký Prietok Vzduchu, Filtre pre Studeného Vzduchu 3-palcový Vzduchu Filter Auta Štruktúra Vedeckých Špecifikácie: Materiál: netkanej textílie Farba: červená/modrá/strieborná/čierna carbon

1 Recenzie
€6.55

Vážení!Tento produkt je vhodný po car. Auto Maker Modelu Auta Geely GC7 Prosím, použite B C D1 D2 vybrať.

Súvisiace produkty