4PCS/Set Drevené Oblúkové Hracie Karty, Držiak na Zakrivené Hry Držiteľa Karty Na Poker Karty Hry

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€11.68

€16.68

Odrážky:

1、Udržať Karty Organizované: hracie karty, držiak je elegantný a jednoduchý, a zakrivené štruktúra pomáha udržať vaše ruky skryté.

2、Vynikajúce Uchytenie: hracie karty, držiak môžete uložiť vaše ruky pred karpálneho tunela, bolesti, ktorý je ideálny pre kartové hry.

3、Viaceré Účely: hracie karty, držiak je skvelé pre deti a seniorov, ktorý je ideálny pre malé ruky a tí s artritických podmienky.

4、Masívneho Dreva Dizajn: drevené hracie karty, držiak na opatrenia, o 12.8 x 1.6 x 1,5 palcov (32.5 x 4.1 x 3.8 cm) vo veľkosti.

5、Karty Hry Gadget: S hracie karty, držiak, budete schopní chrániť vaše zápästie pomocou namiesto uchytenie vašej karty rukách počas hry.

Špecifikácie(o):

Veľkosť: 12.8 x 1.65 x 1.46 palcov

Balenie Zoznam:

Hrať Držiteľ Karty * 4 (4pcs/set)

Štítky: textílie hrá držiteľa karty, kart závod, kartová hra, karta kreditná držiteľ, poker sada, poker stôl top, poker, kniha čínsky, blackjack karty, zlato pocker karty
Hra Obtiažnosť
Číslo Modelu Hrať Držiteľ Karty
Pôvod CN(Pôvodu)
Dropshipping Podpora
Vyučovanie Režim Knihy
Vek >12 Rokov
Minimálne Hráč Číslo 4
Druh Iné Koláče
Maximálny Hráč Číslo 4
Stolné Hry Produkt Karta Kryt
Hra Dĺžka 0-30 minút
Materiál Drevo

Napísať recenziu

4PCS/Set Drevené Oblúkové Hracie Karty, Držiak na Zakrivené Hry Držiteľa Karty Na Poker Karty Hry

4PCS/Set Drevené Oblúkové Hracie Karty, Držiak na Zakrivené Hry Držiteľa Karty Na Poker Karty Hry

0 Recenzie
€8.21

Funkcie: Odolný a ľahký Automatické card shuffler je vyrobené z vysoko kvalitného plastu, odolná, robustná a ľahká váha používa. Batériový Automatické card shuffler pracuje elektronicky s 4 AA batérie ( Bez batérie sú súčasťou dodávky ) Automatické

1 Recenzie
€4.47

Množstvo: 54 listy / box Veľkosť: 5.7X8.7 CM (International Standard Most Veľkosť) Materiál: 300 g hraciu kartu papier Balenie: farebný kartón

0 Recenzie
€73.70

Automatické Card Shuffler Elektronické Profesionálne Card Shuffler 2 v 1 Shuffle Riešenie Stroj na batériový Funkcie: 1、Na miešanie a predaj stroj je vhodný pre 1-2 balíčkami kariet. 2、Plastové karty, hracie karty, široký karty, a úzke karty môžu byť použité. Môžete

1 Recenzie
€13.79

Hot Predaj: Popis Produktu: chceli Sme zachytiť tmavšie orgánov týchto chladných-tvár zabijakov v našom priestore. Vytvorenie drsné black späť s toxickým odpadom, žltý včelí plást rozliata na zadnej strane. Čierne tváre zobrazenie vlastného kôstok a podržte zlovestný jednoduchosť.

Súvisiace produkty